Elif: Η μικρή Ελίφ καταρρέει μπροστά στα μάτια όλων - Τραγικές στιγμές

Οι σημερινές 17/11 συνταρακτικές εξελίξεις στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η μικρή Ελίφ καταρρέει μπροστά στα μάτια όλων - Τραγικές στιγμές

Τραγικές είναι οι στιγμές που θα ζήσει στο σημερινό επεισόδιο της Elif, η μικρή πρωταγωνίστρια, Ελίφ. Πρόκειται να καταρρεύσει μπροστά στα μάτια όλων.

Γιατί καταρρέει η μικρή Elif στο σημερινό 17/11 επεισόδιο;

Επεισόδιο 717 - Τρίτη 17/11

Η Ελίφ μετανιώνει για ότι είπε και ελπίζει ο Κερέμ και η Ρεϊχάν να το ξεχάσουν. Ο Κερέμ όμως δεν το έχει ξεχάσει και ρωτάει την Ελίφ γιατί το είπε. Προσπαθεί να την παρηγορήσει γιατί πιστεύει πως η μικρούλα φοβάται κάτι. Της λέει πως μπορεί να του μιλήσει και θα το κρατήσουν μυστικό. Η Ελίφ τον πιστεύει αλλά θυμάται τις απειλές του Ταρίκ. Παρόλαυτα λέει πως ό,τι έπαθε η Ρεϊχάν δεν ήταν ατύχημα. Η δήλωση αυτή μπερδεύει τον Κερέμ και εκείνη τη στιγμή έρχεται η Βιλντάν για να πάρει μαζί της την Ελίφ. Ο Κερέμ διαισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και πως η Ελίφ φοβάται ουσιαστικά τη Βιλντάν. Δεν θέλει η Βιλντάν να πάρει μαζί της την Ελίφ και εκείνη του απαντάει πως δεν χρειάζεται την άδεια του, η Ελίφ είναι δική της συγγενής και μπορεί να την πάει όπου θέλει.

Η Βιλντάν αρπάζει από το χέρι την Ελίφ και αρχίζει να περπατάει αλλά η μικρή δεν αντέχει και λιποθυμάει. Μεταφέρεται αμέσως σε ένα δωμάτιο. Η Βιλντάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να πάρει μαζί της την Ελίφ και ο Κερέμ έχει αρχίσει να την υποψιάζεται. Η Τουλάι και η Ζουλιντέ πίνουν τσάι στο μαγαζί όταν μπαίνει μια πελάτισσα και μιλάει για το νέο της εγγόνι. Θέλει να του πλέξει παπούτσακια, κουβέρτα και άλλα πράγματα αλλά δεν ξέρει πως θα τα καταφέρει γιατί δεν έχει χρόνο. Η Ζουλιντέ της λέει πως μπορεί να τα πλέξει εκείνη και έτσι οι δύο γυναίκες κάνουν μια επαγγελματική συμφωνία. Η πελάτισσα φεύγει και η Τουλάι προσφέρει δουλειά στη Ζουλιντέ στο μαγαζί και εκείνη δέχεται.

Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά είναι στο γραφείο του γιατρού και τους λέει πως η γυναίκα έχει κάποιες πιθανότητες να γίνει μητέρα αλλά είναι λίγες. Η Χουμεϊρά χαίρεται πολύ όταν το ακούει. Όταν φεύγουν από τον γιατρό, η Χουμεϊρά θέλει να μοιραστεί τη χαρά της με τον Ταρίκ αλλά εκείνος της λέει πως θα απογοητευθεί ξανά και πρέπει πια να καταλάβει πως δεν θα αποκτήσει μωρό. Η Χουμεϊρά νιώθει απαίσια. Αργότερα ο Ταρίκ επικοινωνεί με τη Βιλντάν και μαθαίνει πως για άλλη μια φορά απέτυχε να φέρει εις πέρας την εντολή του. Η Βιλντάν του λέει πως η Ελίφ πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάμ μιλάνε για την Ελίφ και τη Βιλντάν. Προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Ελίφ είναι τόσο τρομαγμένη όταν βλέπει τη Βιλντάν. Η Χουμεϊρά ωστόσο όπως θα δούμε θα θρηνήσει.

Το σίγουρο είναι πως η Ελίφ είναι ανήσυχη όταν είναι κοντά της η Βιλντάν και αυτό πιά το έχουν καταλάβει καλά και οι δύο τους. Ο Ταρίκ είναι εκνευρισμένος και τα βάζει με όλους στην εταιρία. Είναι ανήσυχος επειδή η Βιλντάν δεν κατάφερε να πάρει την Ελίφ από το νοσοκομείο και φοβάται μήπως η μικρή μιλήσει στον Κερέμ ή σε κάποιον άλλο. Η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στην ακτή και αναπολεί τις ωραίες μέρες που πέρασε με τον Ταρίκ, τώρα πια τίποτα δεν είναι το ίδιο. Η ζωή της Μπιρτσέ αλλάζει καθώς το σχέδιο της θα είναι εξώφυλλο σε περιοδικό. Μοιράζεται τη χαρά της με μια συνάδελφο και η Ράνα τη βλέπει και της λέει πως δεν θα βάλει αυτό το σχέδιο στο εξώφυλλο. Η Μπιρτσέ θέλει να διαμαρτυρηθεί επειδή ο Γιουνούς ήταν εκείνος που το επέλεξε αλλά η Ράνα της απαντάει πως ο Γιουνούς θα πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του. Ο Γιουνούς όμως λέει στη Ράνα πως εκείνος αποφασίζει για τι εξώφυλλο του περιοδικού και φεύγει. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και τον φλερτάρει.

Πανικός στην Elif - Η μικρή Ελίφ εξαφανίζεται από προσώπου γης

Ο κλοιός γύρω από τον Ταρίκ στενεύει και δίνει εντολή στη Βιλντάν να ετοιμάσει τα πράγματα της Ελίφ για να την πάρει από την έπαυλη! Ομως η μυστηριώδης εξαφάνιση της μικρής προκαλεί πανικό τόσο στον ίδιο και τη Βιλντάν όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια. Σοκ στην τούρκικη σειρά Elif.

Η Ματσιντέ ζητάει από τον Μουσταφά να αναλάβει τα διαδικαστικά για την εγγραφή της Ελίφ στο σχολείο και παράλληλα τον ρωτάει επίσης αν έχει κάποιο νεότερο για την άλλη Ελίφ, τη θετή κόρη του νεκρού ανιψιού της. Εκείνος της απαντάει πως δεν έχει βρει κάποιο στοιχείο ακόμα, αλλά η Ματσιντέ δεν χάνει την ελπίδα της.

Ο Ταρίκ ακούει τη συζήτησή τους και αισθάνεται πως σιγά-σιγά χάνει τον έλεγχο της κατάστασης γιατί η Ρεϊχάν είναι ακόμα ζωντανή και η Ελίφ περιφέρεται άνετα σε όλο το σπίτι. Στο μεταξύ, η Ελίφ λέει στη Γιλντίζ πως θέλει να κάνει κάτι για να φτιάξει τις σχέσεις του Κερέμ και της Ρεϊχάν, αλλά ο Ταρίκ που την ακούει θεωρεί πως η μικρή είναι μια κινούμενη βόμβα μέσα στο σπίτι, που δεν ξέρει πότε θα εκραγεί. Ετσι δίνει εντολή στη Βιλντάν να μαζέψει τα πράγματα της Ελίφ και να τα πάει στο γκαράζ. "Τσακισμένη" ψυχολογικά η Ελίφ. Βιώνει ξανά τον θάνατο...

Εκείνη υπακούει απρόθυμα αλλά προσπαθεί να εμποδίσει τα σχέδιά του μέχρι να μάθει ποια η σχέση του μαζί της. Στο μεταξύ, η Χουμεϊρά νιώθει άρρωστη και η Βιλντάν αρπάζει την ευκαιρία που της δίνεται και της λέει: «Καλύτερα να σας μεταφέρει ο κύριος Ταρίκ στο νοσοκομείο να κάνετε εξετάσεις» και εκείνη του τηλεφωνεί την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει με την Ελίφ. «Θα μείνεις στο αυτοκίνητο μέχρι να γυρίσω, μην τολμήσεις να φύγεις από εδώ! Αν με παρακούσεις ξέρεις τι θα πάθεις, ε; Θυμάσαι τα άλλα παιδάκια τι είχαν πάθει που δεν με άκουσαν», λέει στη μικρή και εκείνη τρομάζει και του απαντάει θετικά.

Η εξαφάνιση της Ελίφ στην σειρά Elif

Οταν αργότερα εκείνος γυρίζει στο γκαράζ, η Ελίφ δεν είναι εκεί και αμέσως ρωτάει σε έξαλλη κατάσταση στη Βιλντάν, η οποία του λέει: «Δεν έχω ιδέα πού έχει πάει, μαζί σας ήμουν όλη την ώρα». Μαζί πάνε στο δάσος να την ψάξουν, αλλά μάταια, καθώς δεν τη βρίσκουν πουθενά. Κάποια στιγμή η Βιλντάν παραπατάει και χτυπάει το πόδι της, αλλά ο Ταρίκ συνεχίζει να της φέρεται άσχημα. Μέχρι που εκείνη παθαίνει νευρική κρίση και ξεσπάει: «Φτάνει πια! Ανέχτηκα πολλά από εσάς, αλλά φτάνει! Δεν είναι κάποιο σχέδιό μου όλο αυτό! Κάνω πάντα ό,τι μου λέτε, σας έχω αφήσει να μου συμπεριφέρεστε σαν σκυλί, αλλά αρκετά! Δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω ό,τι μου λέτε», του τονίζει και εκείνος την αρπάζει από το μαλλί: «Είσαι και θα συνεχίσεις να κάνεις ό,τι σου λέω αλλιώς θα πεθάνεις εδώ».

Στη συνέχεια την πετάει στο έδαφος και την παρατάει εκεί. Στο μεταξύ, η Ελίφ εξακολουθεί να αγνοείται και όλοι πια αρχίζουν να ανησυχούν στην έπαυλη. Οταν η Βιλντάν συνέρχεται, καταφέρνει να επιστρέψει στην έπαυλη και πάει στο μικρό πηγάδι που βρίσκεται στον κήπο. Εκεί είναι κρυμμένη η Ελίφ! Στην πραγματικότητα η ίδια την είχε κρύψει εκεί από την από

την αρχή. «Ελα, πιάσε το χέρι μου να βγεις! Είμαστε μόνες μας πια, εσύ και εγώ! Ο Ταρίκ δεν υπάρχει τώρα πια», λέει στη μικρή και για πρώτη φορά τής μιλάει όμορφα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικές είναι οι στιγμές που θα ζήσει στο σημερινό επεισόδιο της Elif, η μικρή πρωταγωνίστρια, Ελίφ. Πρόκειται να καταρρεύσει μπροστά στα μάτια όλων.