Ήλιος (18/11): Η Λήδα ανακαλύπτει τον δολοφόνο της αδερφής της

Οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος (18/11): Η Λήδα ανακαλύπτει τον δολοφόνο της αδερφής της

Τρέχουν οι εξελίξεις της σειράς Ήλιος στον αντ1, απόψε η Λήδα ανακαλύπτει τον δολοφόνο της αδερφής της και πλέον φοβάται και η ίδια για την ζωή της.

Σήμερα στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

Ήλιος, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 45 – Η Λήδα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της 18 χρόνια πριν… Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του… Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει… Η Νέλλη σε απόγνωση ομολογεί πως τα χάπια τα πουλούσαν μαζί με τον Μάνο, ενώ έρχεται πιο κοντά με την Αλίκη, αναγνωρίζοντας την βοήθεια που της πρόσφερε.

Η Νίκη και ο Δήμος έρχονται σε σύγκρουση για την υπόθεση του Μάνου, ενώ και η Μυρτώ κατηγορεί τον πατέρα της ότι δεν υποστήριξε τον Μάνο, όπως όφειλε. Ο Διονύσης φοβάται πως ο Φίλιππος του παίζει παιχνίδι και όταν περάσει στα χέρια του η εταιρεία, θα πετάξει όλους τους εργαζόμενους στον δρόμο. Ο Μάνος ζητάει από τον πατέρα του να τον βοηθήσει, αλλά η αντίδρασή του δεν θα είναι αυτή που περιμένει…

Μιας και είπαμε για τη σειρά Ήλιος, δείτε εδώ και ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Εύα που διακομίζεται στο νοσοκομείο.

Τα πάνω κάτω στον Ήλιο (17/11) - Η Νίκη φτάνει στα όριά της

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στο αποψινό επεισόδιο (17/11) της νέας επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Η Νίκη θα βρεθεί στα όριά της και δε θα διστάσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της.

Αυτά θα δούμε απόψε (17/11) στον Ήλιο

Η σύλληψη του Μάνου αναγκάζει τους πάντες να διαλέξουν στρατόπεδο. Η Νέλλη προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί απ’ την κατάσταση για να σώσει τον εαυτό της, αλλά είναι παγιδευμένη. Η Νίκη θα φτάσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει το γιο της. Ο Ντίνος χαμογελά επιτέλους αγκαλιά με την Λένα λίγο πριν την αθωότητα του.

Οι καταθέσεις της Μάρθας και της Εύας είναι καθοριστικές για εκείνον. Ο Δήμος ανακαλύπτει αυτό που φοβόταν για την Νίκη. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προλάβει μια λάθος κίνηση της Αλεξάνδρας.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να εντοπίσει τον αποστολέα των μηνυμάτων που πλέον είναι σίγουρος ότι είναι και ο δολοφόνος της Αγγελικής. Μαζί με την Λήδα θα δουν ξανά σχολαστικά το βίντεο του ύποπτου με την κουκούλα και θα εντοπίσουν μια λεπτομέρεια που δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα. Η Λήδα θα ανακαλύψει κατά λάθος το ζητούμενο στοιχείο, εκεί όμως που δεν το περίμενε.