Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος: Τα πάνω κάτω για τους γονείς της Αγγελικής - Θα μάθουν...

Οι εξελίξεις

Ήλιος: Τα πάνω κάτω για τους γονείς της Αγγελικής - Θα μάθουν...
TV24 19.11.2020 12:58
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον Ήλιο όταν οι γονείς της Αγγελικής μάθουν την αλήθεια και το ποιος πραγματικά σκότωσε την κόρη τους.

Οι γονείς της Λήδας δεν έχουν μάθει ακόμη την αλήθεια για τη δολοφονία της Αγγελικής… Όταν μάθουν ποιος πραγματικά τη σκότωσε θα ζήσουν έναν πραγματικό εφιάλτη…

Το φινάλε, όμως, της ιστορίας δεν έχει γραφτεί ακόμη και θα είναι σοκαριστικό για όλους… Ο Φίλιππος αρχίζει να αμφιβάλλει για την μητέρα του για ακόμη μία φορά, ενώ νιώθει μόνος του ξανά αφού η Αλίκη θα βρεθεί απέναντι του και θα τον αμφισβητήσει.

Ο Ντίνος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί ξανά στο σχολείο, ενώ η Εύα του αποκαλύπτει ότι η σχέση της Λένας με τον Πέτρο δεν ήταν απλώς φιλική… Η Νίκη βρίσκεται σε αδιέξοδο και θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις για να βοηθήσει τον γιο της να βγει από την φυλακή.

Μιας και είπαμε για τη σειρά Ήλιος, δείτε εδώ και ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Εύα που διακομίζεται στο νοσοκομείο.

ήλιος γονείς

Ήλιος (18/11): Η Λήδα ανακαλύπτει τον δολοφόνο της αδερφής της

Τρέχουν οι εξελίξεις της σειράς Ήλιος στον αντ1, απόψε η Λήδα ανακαλύπτει τον δολοφόνο της αδερφής της και πλέον φοβάται και η ίδια για την ζωή της.

Σήμερα στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

Ήλιος, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 45 – Η Λήδα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της 18 χρόνια πριν… Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του… Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει… Η Νέλλη σε απόγνωση ομολογεί πως τα χάπια τα πουλούσαν μαζί με τον Μάνο, ενώ έρχεται πιο κοντά με την Αλίκη, αναγνωρίζοντας την βοήθεια που της πρόσφερε.

Η Νίκη και ο Δήμος έρχονται σε σύγκρουση για την υπόθεση του Μάνου, ενώ και η Μυρτώ κατηγορεί τον πατέρα της ότι δεν υποστήριξε τον Μάνο, όπως όφειλε. Ο Διονύσης φοβάται πως ο Φίλιππος του παίζει παιχνίδι και όταν περάσει στα χέρια του η εταιρεία, θα πετάξει όλους τους εργαζόμενους στον δρόμο. Ο Μάνος ζητάει από τον πατέρα του να τον βοηθήσει, αλλά η αντίδρασή του δεν θα είναι αυτή που περιμένει…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος (16/11): Έξαλλος ο Φίλιππος με τη σχέση Λήδας - Δημήτρη

Τα πάνω κάτω στον Ήλιο (17/11) - Η Νίκη φτάνει στα όριά της

Share