Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif (23-27/11): Καταρρέει η Χουμεϊρά - Ο Ταρίκ την αγνοεί

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Elif (23-27/11): Καταρρέει η Χουμεϊρά - Ο Ταρίκ την αγνοεί
TV24 22.11.2020 14:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif (23-27/11) καθώς η Χουμεϊρά πρόκειται να καταρρεύσει από την αδυναμία την ώρα που ο Ταρίκ θα την αγνοήσει πλήρως.

Αυτά θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Elif (23-27/11)

ELIF Επεισόδιο 721

Η Ράνα αισθάνεται γελοία καθώς ο Γιουνούς ξεσκέπασε το ψέμα της. Τον θεωρεί εχθρό της και ορκίζεται να τον νικήσει. Ο Σαφάκ, η Ζουλιντέ και η Τουλάι γευματίζουν μαζί με τα παιδιά. Η Λεμάν περνάει από έξω φορτωμένη με τσάντες και ο Σαφάκ πηγαίνει να τη βοηθήσει. Η Λεμάν δεν καταλάβαινει τι δουλειά έχει στο μαγαζί της Τουλάι ο γιος της. Δεν της αρέσει που η Ζουλιντέ εργάζεται πια εκεί και είναι πιο κοντά στο σπίτι της και τον Σαφάκ. Η Ματσιντέ ζητάει από τον Μουσταφά να αναλάβει τα διαδικαστικά για την εγγραφή της Ελίφ στο σχολείο.

Τον ρωτάει επίσης αν έχει κάποιο νεότερο για την άλλη Ελίφ, τη θετή κόρη του νεκρού ανιψιού της και ο Μουσταφά της λέει πως δεν έχει βρει κανένα στοιχείο ακόμα. Η Ματσιντέ δεν χάνει την ελπίδα της και πιστεύει πως η Ελίφ είναι ζωντανή. Ο Ταρίκ ακούει τη συζήτησή τους και αισθάνεται πως σιγά – σιγά χάνει τον έλεγχο της κατάστασης γιατί η Ρεϊχάν είναι ακόμα ζωντανή και η Ελίφ περιφέρεται άνετα σε όλο το σπίτι. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν είναι τσακωμένοι και δεν μιλάει ο ένας στον άλλο.

Η Χουμεϊρά νιώθει μια ζαλάδα και έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του δείπνου. Πιστεύει πως είναι έγκυος. Όταν λέει τα νέα στον Ταρίκ εκείνος της απαντάει πως σίγουρα κάνει λάθος. Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει την αντίδρασή του αλλά δεν το σκέφτεται περισσότερο και χαϊδεύει την κοιλιά της ενθουσιασμένη στην ιδέα πως είναι έγκυος. Η Γιλντίζ και η Ελίφ συζητούν για τη σχέση του Κερέμ με τη Ρεϊχάν. Η Ελίφ θέλει να κάνει κάτι για να τους συμφιλιώσει.

Ο Ταρίκ τις ακούει να μιλάνε και θεωρεί την Ελίφ μια κινούμενη βόμβα μέσα στο σπίτι, που δεν ξέρει πότε θα εκραγεί. Ο Ταρίκ ζητάει από τη Βιλντάν να μαζέψει τα πράγματα της Ελίφ και να τα πάει στο γκαράζ. Η Βιλντάν υπακούει απρόθυμα αλλά πιστεύει πως σύντομα θα μάθει τι είναι αυτό που ενώνει τον Ταρίκ με την Ελίφ. Ο Ταρίκ σκοπεύει να πάει κάπου την Ελίφ αλλά την ίδια ώρα η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα. Αυτή είναι μια ευκαιρία για τη Βιλντάν για να εμποδίσει τον Ταρίκ. Η Βιλντάν συμβουλεύει τη Χουμεϊρά να καλέσει τον Ταρίκ και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η Χουμεϊρά το κάνει και ο Ταρίκ διατάζει την Ελίφ να μείνει στο αυτοκίνητο μέχρι να γυρίσει. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο να δει τη Χουμεϊρά και εκείνη του λέει πως πρέπει να την πάει στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ της λέει πως υπερβάλλει και πως τα συμπτώματα που έχει οφείλονται στην κακή της ψυχολογία και στην ιδέα πως θα αποκτήσουν παιδί. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γκαράζ αλλά η Ελίφ δεν είναι εκεί…

ELIF Επεισόδιο 722

Ο Ταρίκ δεν βρίσκει την Ελίφ στο γκαράζ και τηλεφωνεί αμέσως σε έξαλλη κατάσταση στη Βιλντάν. Η Βιλντάν τρομοκρατείται από το ύφος του. Μαζί πηγαίνουν να βρουν την Ελίφ. Η Χουμεϊρά αισθάνεται πολύ άσχημα και έχει αφόρητους πόνους αλλά ο Ταρίκ την άφησε μόνη και αβοήθητη. Η Γιλντίζ λέει στη Ρεϊχάν πως η Ελίφ νιώθει άσχημα επειδή δεν μιλάει με τον Κερέμ. Η Ρεϊχάν της λέει πως και εκείνη θέλει να διορθώσει την κατάσταση ανάμεσά τους.

Ο Κερέμ αποφασίζει να ξεκινήσει δουλειά στην οικογενειακή επιχείρηση και η Ματσιντέ είναι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του πρωινού η Ματσιντέ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ. Ο Κερέμ του τηλεφωνεί αλλά ο Ταρίκ δεν του απαντάει. Ο Ταρίκ πηγαίνει με τη Βιλντάν στο δάσος καθώς πιστεύει πως εκεί κρύβεται η Ελίφ. Η Χουμεϊρά λέει πως είναι έγκυος και η Ματσιντέ δείχνει να πιστεύει την κόρη της, αυτή τη συμπαράσταση έχει ανάγκη η κοπέλα. Στο δάσος η Βιλντάν έχει μια νευρική κρίση και λέει στον Ταρίκ πως αρκετά ανέχθηκε την απαράδεκτη συμπεριφορά του και τις διαταγές του.

Elif (23-27/11)

Ο Ταρίκ θυμώνει από το ξέσπασμά της και τη ρίχνει κάτω προειδοποιώντας τη για τα λόγια της. Ένα τηλεφώνημα από την εταιρία τον αναγκάζει να φύγει και να αφήσει μόνη τη Βιλντάν. Η Βιλντάν έχει χτυπήσει το πόδι της και νιώθει εξαντλημένη. Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία και η γραμματέας τον πηγαίνει στο γραφείο, που άνηκε παλιά στον πατέρα του αλλά ο νεαρός δεν το δέχεται και της λέει πως αυτό το γραφείο ανήκει πια στον Ταρίκ. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει μια συνταγή από βότανα για να βοηθήσει τη Χουμεϊρά και εκείνη της φέρεται ευγενικά και με καλοσύνη…

Δείτε εδώ το άσχημο περιστατικό ζήλιας που σημειώνεται με τον Κερέμ!

ELIF Επεισόδιο 723

Η Γιλντίζ καλεί τη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Βιλντάν βρίσκεται στο δάσος και έχει χάσει τις αισθήσεις της, ο Ταρίκ την έχει αφήσει εκεί. Η Ελίφ εξακολουθεί να αγνοείται. Η Ρεϊχάν λέει στη Χουμεϊρά πως θα γίνει μια υπέροχη μητέρα και η Χουμεϊρά χαίρεται να το ακούει. Ο Κερέμ είναι στο νέο του γραφείο στη εταιρία και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Ο Ταρίκ φτάνει στην εταιρία και βλέπει τον Κερέμ. Υποκρίνεται τον χαρούμενο αλλά στην πραγματικότητα ζει έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του. Δεν θέλει τον Κερέμ στην εταιρία. Η Βιλντάν συνέρχεται και καταφέρνει να επιστρέψει στην έπαυλη.

Στην πραγματικότητα εκείνη είχε κρύψει την Ελίφ στο σπίτι από την από την αρχή. Η Βιλντάν λέει στην Ελίφ πως είναι πια μόνες και ο Ταρίκ δεν θα ασχοληθεί μαζί τους αλλά η μικρή λιποθυμάει. Η Ρεϊχάν αναζητάει την Ελίφ και τη φωνάζει δυνατά. Η Βιλντάν κρύβεται πίσω από τα δέντρα. Έχει ένα σχέδιο, να κρύψει την Ελίφ από όλους. Ο Κερέμ ζητάει από τον Ταρίκ να του δείξει εμπιστοσύνη.

Πιστεύει πως ο Ταρίκ δουλεύει πολύ σκληρά και δεν βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του και τη γυναίκα του. Σκοπός του Κερέμ είναι να δουλέψει για τον εαυτό του, τη μητέρα του και να ξεκουράσει τον Ταρίκ. Η γραμματέας φέρνει στον Κερέμ τις αναλύσεις και τις αναφορές του προηγούμενου έτους, που είχε ζητήσει, την ώρα που είναι στο γραφείο του ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ δυσαρεστείται αλλά δεν μπορεί να πει κουβέντα. Όταν σηκώνεται να φύγει, ο Κερέμ παρατηρεί πως τα παπούτσια του έχουν λάσπη και ο Ταρίκ του λέει πως είχε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο στη διαδρομή για την εταιρία και αναγκάστηκε να κατέβει και να το διορθώσει.

Η Βιλντάν είναι στο δωμάτιο της και καθαρίζει τα ρούχα της και το μέτωπο της από το αίμα. Η Ελίφ εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της. Σιγά – σιγά, ανοίγει τα μάτια της. Η Χουμεϊρά είναι έξαλλη με τον Ταρίκ επειδή δεν της αρέσεις ο τρόπος, που της φέρεται.

Ο Κερέμ συναντάει τη Ράνα στο ασανσέρ. Η Ράνα πιστεύει πως ο Κερέμ είναι υπάλληλος, δεν ξέρει ποιος είναι. Η Ράνα του δίνει να βγάλει φωτοτυπίες και ο Κερέμ δεν λέει πως δεν είναι βοηθός. Η Ράνα του λέει πως μπορεί να έχει μια καλή εμφάνιση και να είναι καλοντυμένος αλλά χρειάζονται και άλλα προσόντα για να εξελιχθεί. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη Σέμα, μια παλιά της φίλη.

Η Σέμα ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει γιατί έχουν να μιλήσουν χρόνια. Η Χουμεϊρά ζητάει ένα φαγητό και η Ματσιντέ με τη Γιλντίζ πιστεύουν ότι αυτό είναι σημάδι εγκυμοσύνης. Και οι δύο θέλουν να πιστέψουν πως είναι έγκυος αυτή τη φορά. Η Βιλντάν ζητάει από τη Σεμά να φροντίσει την Ελίφ για λίγες μέρες αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη ενός μικρού κοριτσιού…

ELIF Επεισόδιο 724

Η Σέμα απορρίπτει το αίτημα της Βιλντάν. Ο Τζαφέρ, ο άντρας της Σεμά, τις ακούει και μαθαίνει πως η Βιλντάν δουλεύει στην έπαυλη των Χακτανίρ. Η Βιλντάν προσφέρει χρήματα στη Σεμά για τη βοήθειά της αλλά η γυναίκα αρνείται και πάλι. Η Βιλντάν παίρνει την Ελίφ και φεύγειμ αλλά νιώθει απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να βρει που να κρύψει την Ελίφ. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι είναι στο μαγαζί και ο Εμιρχάν με την Ιντζί επιστρέφουν από το σχολείο.

Η Βιλντάν τηλεφωνεί στην αδελφή της, τη Ζουλιντέ και της λέει πως πρέπει να συναντηθούν γιατί πρέπει να της πει κάτι. Η Ζουλιντέ φτιάχνει μια ζακέτα για την Ιντζί και η μικρή ξετρελαίνεται. Όμως ζητάει να φτιάξει άλλη μία για την Ελίφ, καθώς η Ιντζί δεν ξέρει πως η Ελίφ θεωρείται νεκρή.

Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη γειτονιά της Ζουλιντέ, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για εκείνη. Η Ιντζί και η Ελίφ παρολίγο να συναντηθούν. Ο Ταρίκ συστήνει τον Κερέμ στη Ράνα και εκείνη νιώθει αμήχανα επειδή πριν του είχε φερθεί σαν να είναι απλός υπάλληλος. Σκέφτεται πως πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει την εύνοια του Κερέμ και να διορθώσει το λάθος της.

Ο Κερέμ ζητάει διευκρινήσεις από τον Ταρίκ για τις αναφορές. Κάτι δεν είναι σωστό στα στοιχεία και ζητάει απαντήσεις. Ο Ταρίκ έχει για όλα μια απάντηση αλλά παραμένει σκεπτικός. Ο Τζαφέρ αναγκάζει τη Σεμά να τηλεφωνήσει στη Βιλντάν γιατί η γυναίκα δουλεύει στο σπίτι των Χακτανίρ και αυτό σημαίνει πολλά λεφτά. Η Βιλντάν πηγαίνει τελικά την Ελίφ στο σπίτι της Σεμά. Αν δεν είχε προηγηθεί αυτό το τηλεφώνημα, η Ελίφ θα έμενε με τη Ζουλιντέ και η Ιντζί θα την έβλεπε και όλα θα είχαν αποκαλυφθεί. Όμως το σπίτι της Σεμά είναι κοντά με το σπίτι της Ζουλιντέ.

Η Ζουλιντέ περιμένει την επίσκεψη της αδελφής της αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται τελικά και δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Μετά από απανωτές κλήσεις, η Βιλντάν απαντάει στη Ζουλιντέ και της λέει πως βρήκε λύση στο πρόβλημα της και δεν έχει ανάγκη τη βοήθειά της. Η Ρεϊχάν και η Γιλντίζ ανησυχούν γιατί δεν μπορούν να βρουν τη Βιλντάν και την Ελίφ…

ELIF Επεισόδιο 725

Η Βιλντάν πληρώνει τη Σεμά για να κρατήσει την Ελίφ και της ζητάει να είναι καλή μαζί της και να μην της κάνει ερωτήσεις. Ο Ταρίκ έχει αναθέσει στους άντρες του να βρουν την Ελίφ αλλά δεν έχουν καμία πρόοδο. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και η Ράνα μπαίνεις το γραφείο του τη στιγμή που τον ενημερώνουν ότι δεν βρίσκουν την Ελίφ. Η Ζουλιντέ επιστρέφει στο μαγαζί και λέει πως τελικά η αδελφή της δεν θα την επισκεφθεί. Η Λεμάν τρελαίνεται κάθε φορά που βλέπει τον Σαφάκ μαζί με την Ζουλιντέ και κάνει ό,τι μπορεί για να τον απομακρύνει.

Ο Τζαφέρ σκέφεται μόνο τα χρήματα που τους έδωσε η Βιλντάν για να προσέχουν την Ελίφ. Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη χωρίς την Ελίφ και η Ματσιντέ τη ρωτάει σχετικά. Η Βιλντάν της λέει πως πήγε την Ελίφ σε κάποιους συγγενείς. Η Ματσιντέ θυμώνει με την ξαφνική απόφαση της Βιλντάν να απομακρύνει την Ελίφ από την έπαυλη. Ούτε στον Κερέμ αρέσει αυτή η εξέλιξη και ζητάει τη διεύθυνση των συγγενών της Ελίφ γιατί θέλει να πάει και να την πάρει πίσω.

Η Ματσιντέ στηρίζει την απόφασή του. Η Βιλντάν τους λέει πως είναι καλύτερο να φέρει εκείνη πίσω την Ελίφ και δεν δίνει τη διεύθυνση στον Κερέμ. Υπόσχεται να μιλήσει με τους συγγενείς και να φέρει πίσω την Ελίφ. Ο Ταρίκ μαλώνει τη Βιλντάν γιατί πιστεύει πως είπε ένα τεράστιο ψέμα στη Ματσιντέ και τον Κερέμ. Θέλει να μάθει γιατί το έκανε. Η Βιλντάν δεν του λέει πως κρατάει το κορίτσι στο σπίτι φίλων της. Το ενδιαφέρον του Ταρίκ για την Ελίφ προβληματίζει συνεχώς τη Βιλντάν.

Προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που τους συνδέει. Ο Σαφάκ πηγαίνει τη μητέρα του σπίτι και εκείνη είναι πολύ ανήσυχη για τον γιο της γιατί πιστεύει πως σκοπεύει να παντρευτεί τη Ζουλιντέ. Ο Τζαφέρ φέρεται καλά στην Ελίφ επειδή πιστεύει πως η ύπαρξη της θα του αποφέρει μεγάλα κέρδη…

Η Βιλντάν παθαίνει κρίση!

Οταν ο Ταρίκ γυρίζει στο γκαράζ, η Ελίφ δεν είναι εκεί και αμέσως σε έξαλλη κατάσταση «επιτίθεται» στη Βιλντάν, η οποία απολογείται: «Δεν έχω ιδέα πού έχει πάει, μαζί σας ήμουν όλη την ώρα». Μαζί πάνε στο δάσος να την ψάξουν, αλλά μάταια, καθώς δεν τη βρίσκουν πουθενά. Κάποια στιγμή η Βιλντάν παραπατάει και χτυπάει το πόδι της, αλλά ο Ταρίκ συνεχίζει να της φέρεται άσχημα. Μέχρι που εκείνη παθαίνει νευρική κρίση και ξεσπάει: «Φτάνει πια!

Ανέχτηκα πολλά από εσάς, αλλά φτάνει! Δεν είναι κάποιο σχέδιό μου όλο αυτό! Κάνω πάντα ό,τι μου λέτε, σας έχω αφήσει να μου συμπεριφέρεστε σαν σκυλί, αλλά αρκετά! Δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω ό,τι μου λέτε», αντιδράει και εκείνος την αρπάζει
από το μαλλί: «Είσαι και θα συνεχίσεις να κάνεις ό,τι σου λέω αλλιώς θα πεθάνεις εδώ», και στη συνέχεια την πετάει στο έδαφος και την παρατάει εκεί. Ενα τηλεφώνημα από την εταιρεία τον αναγκάζει να φύγει, ενώ εκείνη νιώθει εξαντλημένη. Η Γιλντίζ καλεί τη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει, αφού έχει χάσει τις αισθήσεις της.

Η Ελίφ εξακολουθεί να αγνοείται και όλοι πια αρχίζουν να ανησυχούν στην οικογένεια. Οταν η Βιλντάν συνέρχεται, καταφέρνει να επιστρέψει στην έπαυλη και πάει στο μικρό πηγάδι που βρίσκεται στον κήπο. Εκεί είναι κρυμμένη η Ελίφ! Στην πραγματικότητα η ίδια την είχε κρύψει εκεί από την από την αρχή.

«Ελα, πιάσε το χέρι μου να βγεις! Είμαστε μόνες μας πια, εσύ και εγώ! Ο Ταρίκ δεν υπάρχει τώρα πια», λέει στη μικρή και για πρώτη φορά της μιλάει όμορφα. Η μικρή λιποθυμάει και η Ρεϊχάν αναζητάει την Ελίφ και τη φωνάζει δυνατά. Η Βιλντάν κρύβεται πίσω από τα δέντρα. Εχει ένα σχέδιο, να κρύψει την Ελίφ από όλους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θαύμα στην Elif: Έγκυος η Χουμεϊρά - Ο Ταρίκ δεν θέλει το παιδί

Elif: Η μικρή Ελίφ καταρρέει μπροστά στα μάτια όλων - Τραγικές στιγμές

TAGS
Share