Φρίκη στις 8 Λέξεις - Ο Μιχαήλ πιάνει στα πράσα τον Δημήτρη να...

Καταιγιστικές οι σημερινές 24/11 εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρίκη στις 8 Λέξεις - Ο Μιχαήλ πιάνει στα πράσα τον Δημήτρη να...

Σκηνές φρίκης θα παρακολουθήσουμε σήμερα 24/11 στο επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις αφού ο Μιχαήλ θα πιάσει τον Δημήτρη να χτυπάει με μανία της Βικτώρια! Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 97-98 β κύκλος

Ο Οδυσσέας συνεχίζει να ψάχνει για την κοπέλα με το άσπρο ποδήλατο και το ροζ καλάθι, αλλά μάταια. Παράλληλα, ο Φρίξος πιέζει τον αστυνόμο να του δώσει στοιχεία για την έρευνα με σκοπό να βοηθήσει κι αυτός στο έργο, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εκνευρίσει. Η Αλίκη χειρουργείται και μεταφέρεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Ο Έκτορας δεν μπορεί να πιστέψει την τρέλα που έκανε για να τον προστατέψει. Η Ηλιάνα με την Ελισάβετ ετοιμάζονται να φύγουν για Κέρκυρα, ενώ ο Αλέκος είναι τρομερά ανήσυχος με αυτό το ταξίδι. Ο Αιμίλιος εκνευρίζεται με το άδειασμα της Ελισάβετ, αλλά δεν το παραδέχεται. Η Ιφιγένεια πιέζει τον Μιλτιάδη να ξαναγυρίσει στο κόμμα κι εκείνος δείχνει πια να το σκέφτεται. Ο Μάρκος ζητάει από την Εύα να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στη δουλειά, αλλά εκείνη έχει αντίθετη γνώμη. Ο Δημήτρης αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Βικτώρια και την περιμένει έξω από το σπίτι της.

Ο Δημήτρης βρίζει αισχρά τη Βικτώρια και στο τέλος δεν διστάζει να χειροδικήσει εναντίον της, αλλά εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Μιχαήλ και αντικρίζοντας αυτό το σκηνικό, επιτίθεται κατά του Δημήτρη δημιουργώντας ένα σοβαρό επεισόδιο. Ο Δημήτρης δεν θα βρει κατανόηση ούτε από τον πατέρα του, ο οποίος τον κατσαδιάζει γιατί σήκωσε χέρι πάνω σε γυναίκα, πράξη που ο Άκης θεωρεί εντελώς απαράδεκτη. Η Ηλιάνα με την Ελισάβετ έρχονται για τρεις μέρες στην Κέρκυρα και τυχαία πέφτουν πάνω στον Οδυσσέα με την Έρση και τα μωρά. Παρότι η Ηλιάνα το παίζει άνετη, η στιγμή είναι πολύ αμήχανη και ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι τον ερχομό της στο νησί. Ο Έκτορας, που δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς η Αλίκη μπήκε μπροστά του και, για να τον σώσει, δέχτηκε τη μαχαιριά. Κι ενώ η Ναυσικά μετανιώνει για τη σκληρή στάση της και καλεί τον Μιχαήλ με τη Βικτώρια να φάνε όλοι μαζί στο σπίτι της, ο Οδυσσέας στην Κέρκυρα ανακαλύπτει επιτέλους το κορίτσι με το ποδήλατο.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Σκηνές σοκ στις 8 Λέξεις - Ο Δημήτρης επιτίθεται στην Βικτώρια και την χτυπάει με μανία

Σκηνές σοκ πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις 8 Λέξεις, όταν ο Δημήτρης θα πάει να βρει την Βικτώρια στο σπίτι της και θα της επιτεθεί χτυπώντας την με μανία και μίσος μετά από αυτά που του έκανε.

Η Βικτώρια με τον Μιχαήλ προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους. Παράλληλα έχουν να αντιμετωπίσουν δύο μέτωπα, η μεν Βικτώρια τους Αρώνηδες, ο δε Μιχαήλ τη μητέρα του τη Ναυσικά. Ωστόσο ,ο Δημήτρης δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και αποφασίζει να δράσει μόνος του.

Η Βικτώρια στενοχωριέται με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη Ναυσικά και με τον Μιχαήλ και προσπαθεί να μεσολαβήσει και να μαλακώσει τη Ναυσικά απέναντι στον γιο της: «Πρέπει να τον καταλάβετε. Δεν φταίει, εγώ του είχα ζητήσει μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα να μη μιλήσει σε κανέναν», της εξηγεί και εκείνη δείχνει να το ξανασκέφτεται. Παράλληλα ο Μιχαήλ με την Ελένη και τον μικρό Αγγελο μετακομίζουν στο σπίτι της Βικτώριας και η ζωή τους αρχίζει να μπαίνει σε άλλο «καλούπι».

Έτσι ο Δημήτρης στις 8 Λέξεις χτυπάει την Βικτώρια

8 Λέξεις επίθεση Δημήτρη σε Βικτώρια

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί άλλο να περιμένει την τιμωρία της Βικτώριας και αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από την ίδια. Ετσι, πηγαίνει και την περιμένει έξω από το σπίτι της με σκοπό να μιλήσουν. Ομως, ο Δημήτρης μόλις τη βλέπει αρχίζει να τη βρίζει αισχρά και στο τέλος δεν διστάζει να χειροδικήσει εναντίον της. Τη στιγμή που αρχίζει να τη χαστουκίζει, όμως, κάνει την εμφάνισή του ο Μιχαήλ, οποίος αντικρίζοντας αυτό το σκηνικό, επιτίθεται κατά του Δημήτρη: «Τι κάνεις εκεί, ρε αλήτη; Τόλμησες να σηκώσεις χέρι;», του λέει και ορμάει πάνω του, δημιουργώντας σοβαρό επεισόδιο.

Λίγο μετά, τα νέα γα την επίθεση στη Βικτώρια μαθαίνονται και ο Δημήτρης δεν θα βρει κατανόηση ούτε από τον πατέρα του, ο οποίος τον κατσαδιάζει: «Δεν ντρέπεσαι ρε; Είσαι άντρας; Θέλεις να λέγεσαι άντρας όταν σηκώνεις το χέρι σου πάνω σε γυναίκα;», του φωνάζει ο Ακης, ο οποίος θεωρεί την πράξη του γιου του εντελώς απαράδεκτη. Στο μεταξύ η Ναυσικά μετανιώνει για τη σκληρή στάση της και καλεί τον Μιχαήλ με τη Βικτώρια να φάνε όλοι μαζί στο σπίτι της και ο πάγος μεταξύ τους σιγά-σιγά λιώνει.