ALPHA: Εξέδωσαν μόλις ανακοίνωση για το Έλα στη θέση μου - Η απόφαση που ταράζει τα νέρα

Τι συμβαίνει με την αγαπημένη σειρά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Εξέδωσαν μόλις ανακοίνωση για το Έλα στη θέση μου - Η απόφαση που ταράζει τα νέρα

Η σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού και οι σεναριογράφοι όπως φαίνεται θα ταράξουν τα νερά με τη νέα εξέλιξη! Το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση για να πάρουν οι τηλεθεατές μια γεύση για ότι τους περιμένει... Μην τους έρθει και ξαφνικό!

Η ανακοίνωση του ALPHA για το Έλα στη θέση μου

Στο «Έλα στη θέση μου», την κωμική σειρά του Alpha που βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του τηλεοπτικού κοινού, οι εκπλήξεις, οι ανατροπές, αλλά και οι … επιστροφές και οι αφίξεις συνεχίζονται. Από τα μέσα Δεκεμβρίου , θα δούμε ξανά στη σειρά τον Μιχάλη Μαρίνο (Δαμιανό) και την Ηρώ Πεκτέση (Ζωγραφιά)….

O Δαμιανός (Μιχάλης Μαρίνος) και η Ζωγραφιά (Ηρώ Πεκτέση) είχαν αποτολμήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη κοινή ζωή τους. Να φύγουν για την μακρινή Σαμόα όπου ο Δαμιανός είχε μεταφέρει παλαιότερα τα κεφάλαιά του να ζήσουν εκεί και να ασχοληθούν με την καλλιέργεια γλυκοπατάτας.

Η ειδοποίηση ότι πρέπει να αναλάβει τον γιο του, το αγόρι που έχει αποκτήσει με την παλιά γραμματέα του, την Έλλη, τον αναγκάζουν να «έρθει» στην Ελλάδα.

Θα έρθει μεν, αλλά θα έρθει με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο... Η συνάντηση με τον γιο του, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη επαφή μεταξύ τους, θα του δημιουργήσει προβλήματα. Γιατί ο γιος του, χωρίς να 'χει εικόνα πατέρα μέχρι σήμερα, έλκεται αυτόματα από την γεμάτη τρέλα γοητεία του Ζούβα. Ο μικρός Ντέμης θα λέγαμε ότι παθιάζεται με την ιδέα να είναι ο Ζούβας ο πατέρας του.

Ο Δαμιανός εισπράττει μια απρόσμενη απόρριψη και αυτό είναι κάτι που θα 'ρθει να προστεθεί στα συσσωρευμένα προβλήματα που του έχουν προκύψει στη Σαμόα. Ένα από αυτά: Αγόρασε νησί που εξαφανίστηκε από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

Συμπαραστάτης και φύλακα άγγελός του, η Ζωγραφιά η οποία, για μία ακόμη φορά, θα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που ήρθαν στο δρόμο τους.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Κόβεται ξαφνικά η σειρά Έλα στη θέση μου στον ALPHA;

Νέες φήμες έκαναν την εμφάνισή της στα τηλεοπτικά πινακάκια και θέλουν τον ALPHA να κόβει από το πρόγραμμά του μετά από 5 ολόκληρα χρόνια την επιτυχημένη σειρά, Έλα στη θέση μου.

Είναι από τις σειρές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ALPHA. Το «Έλα στη Θέση μου» έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016 και κατάφερε να κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που συνεχίζεται για πέμπτη σεζόν και με σημαντικές αλλαγές στο καστ και το σενάριο. Η κωμική σειρά του ALPHA μεταδίδεται μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και το καλοκαίρι προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο κανάλι.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι η σειρά έπρεπε να ολοκληρώσει τον κύκλο της την περασμένη σεζόν. Ωστόσο η επικράτησε η άποψη να συνεχιστεί ακόμη μία καθώς το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει.

Όπως δείχνουν όμως και τα νούμερα τηλεθέασης, η φετινή σεζόν δεν είναι το ίδιο επιτυχημένη με τις προηγούμενες. Οι επιδόσεις της σειράς είναι πεσμένες και όπως φαίνεται έχει επέλθει και ο κορεσμός στο τηλεοπτικό κοινό.

Πότε κόβεται το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι άνθρωποι του ALPHA σκοπεύουν να βάλουν τίτλους τέλους στην επιτυχημένη σειρά του καναλιού. Παραμένει ωστόσο ανοιχτό πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, η πρώτη έγκριση του καναλιού έχει να κάνει για 100 ακόμη επεισόδια.

Το ένα σενάριο αναφέρει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί μετά τις γιορτές. Το δεύτερο, που είναι και το επικρατέστερο, είναι ότι η σειρά θα ολοκληρώσει τον κύκλο της το καλοκαίρι του 2021.

Φήμες άραγε ή πραγματικότητα;