Φρίκη στον Ήλιο: Νεκρός πρωταγωνιστής - «Δεν το έκανα εγώ»

Η σύλληψη και οι συγκλονιστικές στιγμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρίκη στον Ήλιο: Νεκρός πρωταγωνιστής - «Δεν το έκανα εγώ»

Την ώρα που ο Δημήτρης με τον Δήμο ψάχνουν τρόπο για να βοηθήσουν τη Νίκη να ξεμπλέξει οριστικά από τον Αντρέα, εκείνος βρίσκεται νεκρός και η Νίκη, που δεν έχει άλλοθι, είναι η νούμερα ένα ύποπτη. Οι εξελίξεις στον Ήλιο, σοκάρουν.

Αυτός ο πρωταγωνιστής βρίσκεται νεκρός στην σειρά Ήλιος

Ο Δημήτρης, μετά τον χωρισμό του από τη Λήδα, πέφτει με τα μούτρα στην υπόθεση της Νίκης και μαζί με τον Δήμο δουλεύουν εντατικά για να τη βοηθήσουν. «Πρέπει να ξεμπερδεύει από αυτόν τον άνθρωπο. Είναι επικίνδυνος», του λέει ο Δήμος και ο αστυνόμος συμφωνεί.

Η Αθηνά βρίσκει μια καταγγελία στην οποία μπορούν να βασιστούν για να κινηθούν πιο άμεσα εναντίον του Αντρέα. «Νομίζω ότι με αυτά τα στοιχεία τον έχουμε στο χέρι», τους ανακοινώνει. Ομως ο Δημήτρης βρίσκει τη Νίκη σε μια συνθήκη που θ’ αλλάξει όλη της τη ζωή καθώς ο Αντρέας είναι νεκρός κι εκείνη δεν έχει άλλοθι. «Δεν το έκανα εγώ», του δηλώνει έντρομη, αλλά εκείνος της απαντάει: «Είμαι υποχρεωμένος να σε συλλάβω. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά».

Ήλιος Ανδρέας νεκρός

Η σύλληψη φαίνεται πως είναι μονόδρομος για τη Νίκη, αφού όλα τα στοιχεία για τη δολοφονία του Αντρέα οδηγούν σε εκείνη. Στην σειρά ωστόσο θα παρακολουθήσουμε και έναν χωρισμό «βόμβα».

Ο Δήμος είναι ύποπτος για συνέργεια

Τα πράγματα περιπλέκονται στην υπόθεση της γυναίκας όταν φτάνει στα χέρια της αστυνομίας μια παλιότερη τηλεφωνική συνομιλία της με τον Δήμο. «Πρέπει να τον καλέσεις για ανάκριση. Ισως δεν μας τα έχει πει όλα ή λέει την ιστορία από τη δική του πλευρά. Μπορεί αυτοί οι δύο να συνεργάστηκαν. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα ακούσαμε», του λέει η Αθηνά. Πράγματι ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς κρίνεται ύποπτος για συνέργεια στη δολοφονία του Αντρέα.

Ο Δημήτρης ωστόσο συνεχίζει να πιέζει τη Νίκη να ομολογήσει τη δολοφονία. «Πες μου, εσύ τον σκότωσες; Αν τα πεις όλα θα ελαφρύνεις τη θέση σου. Αλλωστε εκείνος ήταν που σε έστειλε στο νοσοκομείο», της τονίζει. Εκείνη συνεχίζει να αρνείται τα πάντα. «Πόσες φορές θα σας πω ότι δεν το έκανα εγώ; Φτάνει πια», φωνάζει και καταρρέει στη διάρκεια της ανάκρισης. Τα πράγματα για εκείνη είναι πολύ δύσκολα και έχει να περάσει έναν ακόμα μεγάλο Γολγοθά. Και δεν είναι η μόνη αφού και ο Δήμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μαζί της.