Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Δύσκολες στιγμές για την Χουμεϊρά - Κινδυνεύει να χάσει το μωρό;

Οι εξελίξεις της εβδομάδας 30/11 με 6/12

Elif: Δύσκολες στιγμές για την Χουμεϊρά - Κινδυνεύει να χάσει το μωρό;
TV24 30.11.2020 08:31
Από Ελένη Ζουγανέλη

Οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας 30/11 με 6/12 στην σειρά Elif που προβάλλεται στο STAR είναι συγκλονιστικές. Η πιο σοκαριστική ωστόσο είναι όταν δούμε την Χουμεϊρά να καταρρέει και να υπάρχουν φόβοι μήπως χάσει το μωρό της που περιμένει.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στην Elif αυτή την εβδομάδα

Δευτέρα 30/11 Ελίφ Επεισόδιο 726

Ο Τζαφέρ παίρνει τα λεφτά, που τους έδωσε η Βιλντάν για να προσέχουν την Ελίφ. Η Σέμα προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά εκείνος τη χτυπάει και η Ελίφ τους ακούει να τσακώνονται.

Ο Τζαφέρ φεύγει για να πάει να παίξει τα χρήματα στον τζόγο. Η Ματσιντέ ρωτάει τον Κερέμ πως ήταν η πρώτη του μέρα στη δουλειά και από τα λόγια του καταλαβαίνει πως δεν πήρε το γραφείο, που άνηκε παλιά στον πατέρα του. Ο Ταρίκ της λέει πως του πρόσφερε τον χώρο αλλά ο Κερέμ αρνήθηκε. Η Ματσιντέ δεν χαίρεται με αυτό που ακούει.

Η Ελίφ περνάει άσχημα στο σπίτι του Τζαφέρ. Ο Εμιρχάν θέλει να πάει στο σπίτι του Σαφάκ να τον ρωτήσει κάτι για τα μαθήματα αλλά η Ζουλιντέ του λέει πως είναι αργά. Ο μικρός το σκάει και πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ. Ο Σαφάκ τον καλοδέχεται και απαντάει στις απορίες του. Η Λεμάν γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τον Εμιρχάν γιατί πιστεύει πως τον έστειλε επίτηδες η μητέρα του.

Ο Σαφάκ ζηταέι από τη μητέρα του να λογικευθεί και πηγαίνει τον μικρό σπίτι του. Η Ρεϊχάν μιλάει με τη Χουμεϊρά για το μωρό και επηρεάζεται. Τηλεφωνεί στη μητέρα της, που της έχει λείψει τόσο πολύ. Όταν κλείνει το τηλέφωνο, τραγουδάει μια μπαλάντα και ο Κερέμ την ακούει και εντυπωσιάζεται.

Η Λεμάν ζητάει από την Τουλάι να απολύσει τη Ζουλιντέ και εκείνη μένει άφωνη. Καταλαβαίνει πως η Λεμάν δεν θέλει τη Ζουλιντέ κοντά στον γιο της. Ο Τζαφέρ δεν βρίσκει τα λεφτά του και πιστεύει πως τα πήρε η Σεμά. Η Σεμά κατηγορεί την Ελίφ και ο Τζαφέρι επιτίθεται στο κοριτσάκι και προσπαθεί να την πνίξει.

Η Σεμά τρομαγμένη επεμβαίνει και ομολογεί πως εκείνη πήρε τα χρήματα. Ο Τζαφέρ γίνεται έξαλλος. Η Σέμα του λέει πως τα έδωσε στη σπιτονοικοκυρά τους για το ενοίκιο και ο Τζαφέρ τη χτυπάει. Η Ελίφ είναι σε κατάσταση σοκ και κατατρομαγμένη. Η Σεμά προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ένα βήμα πριν το θάνατο είναι και η Ελίφ.

Τρίτη 1/12 Ελίφ Επεισόδιο 727

Η Τουλάι δεν μπορεί να κάνει αυτό, που της ζήτησε η Λεμάν, να απολύσει δηλαδή της Ζουλιντέ. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην κουζίνα και ευχαριστεί τη Ρεϊχάν για το ρόφημα με βότανα, που της ετοίμασε.

Η Ρεϊχάν ξαφνιάζεται και η Χουμεϊρά επιστρέφει στο δωμάτιο της. Ο Κερέμ μαθαίνει πως όλοι στην εταιρία είναι στην αίθουσα συσκέψεων και θυμώνει επειδή δεν τον ενημέρωσαν.

Η Σέμα βάζει την Ελίφ να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Η Ρεϊχάν καθαρίζει το δωμάτιο του Κερέμ και κοιτάζει την κιθάρα και τις φωτογραφίες του και εκπλήσσεται ευχάριστα όταν βλέπει πως έχει κρατήσει τη φωτογραφία, που είχαν βγάλει με την Ελίφ.

Ο Τολγκά συναντάει την Παρλά και της ζητάει να φροντίσει να βγει η Ρεϊχάν από την έπαυλη γιατί έχει ένα σχέδιο. Είναι αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα, που έχει βάλει με την Παρλά σχετικά με τη Ρεϊχάν. Στη σύσκεψη ο Κερέμ παίρνει τα ηνία και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί.

Ο Γιουνούς είναι στο πλευρό του Κερέμ. Η Πάρλα πηγαίνει στην έπαυλη με στόχο να βγάλει έξω τη Ρεϊχάν. Η Παρλά της φέρεται για πρώτη φορά ευγενικά και η Ρεϊχάν ξαφνιάζεται. Η Παρλά και η Χουμεϊρά συζητούν για την εγκυμοσύνη της δεύτερης αν και δεν είναι ακόμα σίγουρες.

Η Βιλντάν τηλεφωνεί στη Σέμα για να μάθει πως είναι η Ελίφ και εκείνη της λέει πως περνάει καλά και της ζητάει και άλλα χρήματα. Η Παρλά ζητάει να πάρει μαζί της για 2 ώρες τη Ρεϊχάν επειδή η υπηρέτρια τους αρρώστησε και χρειάζεται τη βοήθεια της Ρεϊχάν για να ψωνίσει. Η Ματσιντέ θέλει πρώτα να ρωτήσει τη Ρεϊχάν αν συμφωνεί.

Η Ρεϊχάν στην πραγματικότητα δεν θέλει να πάει αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί. Ο Γιουνούς δείχνει στον Κερέμ το εξώφυλλο με το σχέδιο της Μπιρτσέ και δείχνει να του αρέσει πολύ. Μετά από τα ψώνια, η Παρλά πηγαίνει με τη Ρεϊχάν στην καφετέρια που βρίσκεται ο Τολγκά και την αφήνει μόνη. Ο Τολγκά εμφανίζεται ξαφνικά δήθεν τυχαία.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τον γιατρό και εκείνος της λέει πως είναι έγκυος. Το θαύμα, που περίμενε τόσο καιρό η Χουμεϊρά, έγινε.

Elif εξελίξεις εβδομάδας

Τετάρτη 2/12 Ελίφ Επεισόδιο 728

Ο Τολγκά προσπαθεί να αρπάξει το χέρι της Ρεϊχάν και εκείνη αντιστέκεται. Ο Κερέμ τους βλέπει και επεμβαίνει. Θυμωμένος δίνει μια μπουνιά στον Τολγκά και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από τη Ρεϊχάν και την έπαυλη. Ο Τολγκά του λέει όμως πως δεν τελειώσαν εδώ. Ο Κερέμ στέλνει τη Ρεϊχάν στην έπαυλη με ένα ταξί.

Η Χουμεϊρά καλεί τον Ταρίκ για να του πει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της αλλά εκείνος είναι με τη Ράνα και δεν απαντάει. Η Παρλά σοκάρεται όταν ο Τολγκά της λέει τι συνέβη και παράλληλα ανησυχεί γιατί ξέρει πως αν η Ρεϊχάν μιλήσει ο Κερέμ θα μάθει πως εκείνη την πήγε στην καφετέρια. Προσπαθεί να σκεφθεί κάτι για να καλύψει τα ίχνη της αλλά ο Τολγκά της λέει πως αποφάσισε να αποσυρθεί από αυτό το παιχνίδι και ακυρώνει το στοίχημα, που είχαν βάλει.

Ο Κερέμ αφηγείται στον Γιουνούς τι συνέβη και εκείνος του λέει πως πρέπει να παραδεχθεί πως είναι τρελά ερωτευμένος με τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ δεν το δέχεται και φεύγει από το γραφείο του Γιουνούς. Η Παρλά τηλεφωνεί στον Κερέμ και προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα της ιστορίας αλλά ο Κερέμ της το κλείνει.

Ο νεαρός παλεύει με τα λόγια του Γιουνούς και με αυτό που κρύβει βαθιά, μέσα στην καρδιά του. Αισθάνεται μπερδεμένος. Η Χουμεϊρά δίνει οδηγίες στη Γιλντίζ για το δείπνο. Θέλει εκεί να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα σε όλη την οικογένεια.

Η Γιλντίζ, η Ρεϊχάν και η Βιλντάν δεν καταλαβαίνουν γιατί η Χουμεϊρά θέλει να είναι ένα σπέσιαλ δείπνο. Η Χουμεϊρά καλεί ξανά τον Ταρίκ και εκείνος απαντάει ενώ είναι ακόμα στο γραφείο του η Ράνα και μιλάει ψυχρά στη γυναίκα του.

Η Σέμα τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να ζητήσει λεφτά. Η Βιλντάν δεν έχει πολλά χρήματα και τώρα πρέπει να βρει. Βλέπει τη Ματσιντέ να δίνει κάποια χρήματα σδτον Μουστάφα για το φιλανθρωπικό της έργο. Η Βιλντάν βλέπει που κρύβει τα λεφτά η Ματσιντέ και όταν εκείνη δεν κοιτάζει, κλέβει ένα ποσό.

Ο Κερέμ κάνει κάποιες ερωτήσεις στη Ρεϊχάν για εκείνη και τον Τολγκά και η κοπέλα παρεξηγεί τις προθέσεις τους και θεωρεί πως την κατηγορεί για ό,τι έγινε. Η Ρεϊχάν γίνεται έξαλλη και φεύγει. Η Βιλντάν θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σε αυτό το επεισόδιο της Elif υπάρχουν φόβοι μήπως χάσει το μωρό η Χουμέϊρα

Πέμπτη 3/12 Ελίφ Επεισόδιο 729

Η Ράνα βρίσκεται στο γκαράζ της εταιρίας και υποκρίνεται πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Ο Ταρίκ προσφέρεται να τη βοηθήσει και να την πάει εκείνος σπίτι της.

Ο Ταρίκ της προτείνει να φάνε μαζί και η Ράνα δέχεται. Η Χουμεϊρά είναι πολύ χαρούμενη και η Ματσιντέ με τον Κερέμ αναρωτιούνται γιατί ετοίμασε ένα ειδικό δείπνο. Όμως ο Ταρίκ δεν είναι εκεί. Η Χουμεϊρά του τηλεφωνεί αλλά δεν της απαντάει γιατί περνάει ωραία με τη Ράνα. Η Βιλντάν κρατάει κάποια από τα χρήματα που έκλεψε και πηγαίνει ένα ποσό στη Σέμα για να καλύψει τα έξοδα της Ελίφ.

Μετά το δείπνο της με τον Ταρίκ, η Ράνα ζαλίζεται έξω από το εστιατόριο και ο Ταρίκ την πηγαίνει σπίτι της. Η Χουμεϊρά τον καλεί συνεχώς αλλά δεν απαντάει. Νιώθει άσχημα γιατί είναι έγκυος και ήθελε τόσο πολύ να το ανακοινώσει σε όλους αλλά ο άντρας της λείπει.

Η Ματσιντέ της λέει πως έχει περάσει η ώρα και θα πρέπει να ξεκινήσουν το δείπνο χωρίς τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά μονολογεί πως δεν μπορεί ο Ταρίκ να το κάνει αυτό σε εκείνη και το παιδί τους. Τα λόγια της ξαφνιάζουν τη Ματσιντέ και τον Κερέμ και πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η Χουμεϊρά λιποθυμάει.

Όταν συνέρχεται ρωτάει αν ήρθε ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ αφήνει τη Ράνα σπίτι της και διαπιστώνει πως δεν έχει μπαταρία του κινητό του. Ο γιατρός έχει πάει στην έπαυλη για να δει την αναστατωμένη Χουμεϊρά. Λέει στη Ματσιντέ να φροντίζουν καλά τη Χουμεϊρά και να μην αναταστώνεται για κανένα λόγο.

Όταν ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι, η Χουμεϊρά του λέει τα νέα για την εγκυμοσύνη της. Ο Ταρίκμ μένει άφωνος και δεν μπορεί να το πιστέψει. Δείχνει ευτυχισμένος αλλά κάτι ενοχλεί τον Κερέμ στη συμπεριφορά του. Πιστεύει πως ο Ταρίκ κάτι σχεδιάζει.

Η Βιλντάν, μετά τη Σεμά, επισκέπτεται τη Ζουλιντέ και της λέει πως δεν θέλει να πάει στην έπαυλη γιατί είναι αργά. Η Ζουλιντέ είναι ταυτόχρονα χαρούμενη και έκπληκτη. Ο Ταρίκ είναι μαζί με τη Χουμεϊρά και εκείνη πετάει στα σύννεφα. Η Ράνα του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντάει.

Παρασκευή 4/12 Ελίφ Επεισόδιο 730

Όλοι στην έπαυλη είναι χαρούμενοι με τα νέα της εγκυμοσύνης της Χουμεϊρά. Πιστεύουν πως το μωρό θα φέρει ευτυχία στο σπίτι. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν, που είναι η Βιλντάν και ζητάει να τη δει όταν επιστρέψει. Ο Ταρίκ συναντάει τη Ράνα για καφέ και για να τα καταφέρει λέει σε όλους ψέματα στην έπαυλη πως είχε μια επαγγελματική συνάντηση.

Ο Τζαφέρ είναι θυμωμένος γιατί πιστεύει πως η Βιλντάν δεν έφερε τα λεφτά για τα έξοδα της Ελίφ γιατί η Σέμα τα κρύβει. Στο πρωινό δεν υπάρχουν αυγά και ζάχαρη και η Σέμα του λέει πως η Βιλντάν ζήτησε χρόνο για να φέρει χρήματα και ο Τζάφέρ φεύγει θυμωμένος. Ο Ταρίκ και η Ράν επιστρέφουν στην εταιρία και η Ράνα τον φλερτάρει.

Ο Κερέμ τους βλέπει μαζί. Ο Ταρίκ είναι στο γραφείο του και σκέφτεται τις στιγμές, που πέρασε με τη Ράνα και τη γυναίκα του, που περιμένει μωρό. Ζητάει από τη γραμματέα του να στείλει λουλούδια στη γυναίκα του. Η Ράνα ακούει τη γραμματέα να δίνει την παραγγελία στο ανθοπωλείο και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γιατί το πρωί ήρθαν πολύ κοντά με τον Ταρίκ και τώρα εκείνος στέλνει λουλούδια στη γυναίκα του.

Η Ράνα καταφέρνει να μάθει για την εγκυμοσύνη της Χουμεϊρά και καταλαβαίνει πως τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη και τα σχέδια της. Η Ματσιντέ βλέπει τη Βιλντάν που επιστρέφει και της εκφράζει το θυμό της επειδή δεν ενημέρωσε κανέναν πως θα περνούσε το βράδυ της μακριά από την έπαυλη.

Η Σέμα πηγαίνει για ψώνια με την Ελίφ και όταν την καλεί ο Τζαφέρ λέει ψέματα πως είναι στο σπίτι ενός πελάτη και καθαρίζει. Ο Κερέμ θέλει να ρωτήσει τον Ταρίκ γιατί ήταν το πρωί με τη Ράνα στο γκαράζ άλλά όταν τον ακούει στο τηλέφωνο να υπαγορεύει στο ανθοπωλείο τα πιο θερμά λόγια για το σημείωμα, που θα βάλουν στα λουλούδια, που θα στείλει στη γυναίκα του, αλλάζει γνώμη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω στην Elif - Αποκαλύπτεται το μυστικό της Βιλντάν

Θρίλερ στην Elif: Η Βιλντάν χωρίς τις αισθήσεις της - Η Ελίφ εξαφανισμένη από προσώπου γης

Share