Σοκ στο Έλα στη θέση μου - Η Ρενάτα σε κατάσταση πανικού!

Τι θα συμβεί σήμερα 1/12

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στο Έλα στη θέση μου - Η Ρενάτα σε κατάσταση πανικού!

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό 1/12 επεισόδιο του Έλα στη θέση μου, όχι μόνο με την Ρενάτα αλλά και με την Φαίη που θα βάλει μπρος το νέο της σχέδιο!

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 57 β κύκλος

Ο Αχιλλέας πείθει τον Βλάση και τον Λεωνίδα να του πουλήσουν τις μετοχές τους και η Ρενάτα βλέπει πως χάνει το πάνω χέρι και πανικοβάλλεται. Ο Μάρκος ανησυχεί μήπως η Ρενάτα έχει ακόμα αισθήματα για τον Αχιλλέα και αποφασίζει να βγάλει έναν κρυμμένο άσσο απ’ το μανίκι του. Ο Θοδωρής ζει… «καυτές» στιγμές με την Μιράντα, ενώ η έπαυλη και η αποθήκη αναστατώνονται από τη χαμένη βέρα του Φώτη. Κι ενώ ο Βλάσης ετοιμάζει ρομαντική βραδιά με την Θάλεια, η Φαίη ετοιμάζεται να μεταμφιεστεί για το επόμενο κόλπο της. Τι σχέδια έχει άραγε;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Λίγα λόγια για την Ευαγγελία Συριοπούλου που παίζει την Ρενάτα στο Έλα στη θέση μου

Όπως αναφέρεται στην Βικιπαίδεια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε νηπιαγωγός και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται στο αντικείμενο των σπουδών της. Παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια υποκριτικής στο "Θέατρο των Αλλαγών", ενώ συμμετείχε στα Καλλιστεία των Δωδεκανήσων κερδίζοντας την πρώτη θέση με τίτλο Σταρ Δωδεκάνησα. Το 2008 ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε τρία χρόνια αργότερα. Έτσι εγκατέλειψε το επάγγελμα της νηπιαγωγού και αφοσιώθηκε στην υποκριτική.

Μετά την αποφοίτησή της, αποτέλεσε ένα από τα μέλη της θεατρικής ομάδας naan συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις. Συγκεκριμένα το 2011 συμμετείχε στην παράσταση "Κρήτες", ενώ το 2012 στην παράσταση "Δον Κιχώτης". Το 2013 έλαβε μέρος σε τρεις παραστάσεις "Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό", "Η άλλη αίσθηση" και "Βάκχες". Ακολούθησαν τα έργα "Η κοιμωμένη ξύπνησε", "Πράματα & Θάματα" το 2014.

ο 2013, έχοντας περάσει από casting, πήρε τον ρόλο της Άννιας Λίσιτσα στην οικογενειακή κωμική σειρά «Το σπίτι της Έμμας» συμπρωταγωνιστώντας με τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη κάνοντας το ντεμπούτο της στην τηλεόραση.[2] Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στην δραματική σειρά «Δικαίωση» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη υποδυόμενη την Τζίνα Σωτηρίου, μία νεαρή κοπέλα που αλλάζει ταυτότητα με σκοπό να εκδικηθεί την μητέρα της για τη δολοφονία του πατέρα της. Το 2016, εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια του τρίτου κύκλου της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

Από το 2016 μέχρι σήμερα, ερμηνεύει τον ρόλο της Ρενάτας Προκοπίου στην καθημερινή κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Η παρουσία της στη σειρά συνεχίζεται μέχρι σήμερα για τέταρτη σεζόν, ενώ συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μαρίνο Κόνσολο.