Μόλις ανακοινώθηκε "βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες από τον ίδιο τον ΑΝΤ1

Φανατικοί της σειράς σαφώς και σας αφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόλις ανακοινώθηκε

Τόσα και τόσα spoiler διαδίδονται καθημερινά για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, και μέχρι στιγμής έχουν πέσει όλα μέσα, εκτός από δυο που μόλις πριν από λίγα λεπτά διαψεύστηκε από την εκπομπή Πρωινό, που ανήκει στον σταθμό.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, από τον Αλέξη Μίχα, τα οποία υποστήριξε με ιδιαίτερη θέρμη απαντώντας στις επανειλημμένες ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά, δύο πολυσυζητημένα spoiler που ακούμε εδώ και καιρό για τις Άγριες Μέλισσες, δεν είναι αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τόνισε κατηγορηματικά πως τόσο η Πηνελόπη, όσο και ο Νικηφόρος είναι παιδιά του Δούκα και της Μυρσίνης. Όλα τα παιδιά είναι του Δούκα, καθώς η Μυρσίνη δεν έχει κάνει παιδί με κάποιο άλλον άνδρα.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες αυτή την εβδομάδα!

Άγριες Μέλισσες: Σε σοκ Λενιώ, Ασημίνα, Δρόσω - Δεν αυτοκτόνησε η μητέρα τους!

Ανάμεσα στις 10 συγκλονιστικές στιγμές που θα δούμε μέχρι το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες, είναι και η αλήθεια για την δολοφονία της μητέρας της Λενιώς, της Ασημίνας και της Δρόσως. Όπως θα αποκαλυφθεί, την δολοφόνησαν.

Η άγνωστη δολοφονία της μητέρας Λενιώς, Ασημίνας και Δρόσως

Από την πρώτη σεζόν της σειράς γνωρίζαμε ότι η Βαλεντίνη Σταμίρη, η μητέρα των κοριτσιών, είχε φρικτό θάνατο όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει στο ποτάμι, μην αντέχοντας άλλο να είναι αναγκασμένη να ζει μακριά από τον μεγάλο της έρωτα, τον Μιλτιάδη.

Στη δεύτερη σεζόν και μάλιστα σύντομα, θα μάθουμε πως η Βαλεντίνη δεν αυτοκτόνησε, αλλά κάποιος τη σκότωσε και το έκανε να φανεί σαν αυτοκτονία!

Εκβιασμός στις Άγριες Μέλισσες: Αυτός σκότωσε τον πατέρα Ελένης - Ασημίνας - Δρόσως

Έναν εκβιασμό σοκ θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Για πρώτη φορά θα αποκαλυφθεί ο άνδρας που σκότωσε τον πατέρα της Ελένης, της Ασιμήνας και της Δρόσως.

Ακόμα έναν εχθρό αποκτά ο Δούκας Σεβαστός και αυτός ακούει στο όνομα Μάνος Βόσκαρης! Ο πρώην διευθυντής των φυλακών μετακομίζει στο Διαφάνι και έχει βάλει σκοπό της ζωής του όχι μόνο να καταστρέψει τη ζωή της Ελένης, αλλά να αποκτήσει ακόμα περισσότερη δύναμη με τις ευλογίες του Δούκα, τον οποίο κρατάει στο χέρι μ’ ένα θανάσιμο μυστικό! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Στο Διαφάνι, ως μόνιμος κάτοικος, θα πάει ο Βόσκαρης, αποφασισμένος να τελειώσει την αποστολή που δεν πρόλαβε στη φυλακή: Να εκδικηθεί την Ελένη! Κι ενώ ο Προύσαλης περιμένει την προαγωγή, τα μαντάτα που φτάνουν θα τον απογοητεύσουν καθώς τη θέση του ως διοικητής του αστυνομικού τμήματος στο Διαφάνι την παίρνει ο Βόσκαρης! «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;», ρωτάει ο Βασίλης τον Βόσκαρη και εκείνος του απαντάει: «Τι έγινε, Βασίλη; Δεν χαίρεσαι που με βλέπεις;». Ο Προύσαλης τα έχει χάσει και προσπαθεί να τον διώξει: «Δεν έχω χρόνο για χάσιμο! Φύγε από εδώ και από το χωριό γενικά, δεν ξέρω τι ήρθες να κάνεις, αλλά φύγε». Τότε ο Βόσκαρης του ρίχνει τη βόμβα: «Από πού με διώχνεις, Βασίλη; Ξέρεις ποιος είμαι; Ο νέος διοικητής του αστυνομικού τμήματος και καλά θα κάνεις να προσέχεις από εδώ και στο εξής τι λες και τι κάνεις! Αδειασε το γραφείο σου, θέλω να φέρω τα πράγματά μου». Στις Άγριες Μέλισσες έχουμε και μια "νεκροανάσταση". Ποιος επιστρέφει στην σειρά;

Ο Προύσαλης σοκάρεται και τρομάζει με τον ερχομό του καθώς η γνωριμία ανάμεσά τους έχει γίνει πολλά χρόνια πριν, όταν ο ενωμοτάρχης ήταν προϊστάμενος του Βόσκαρη στις φυλακές και ήξερε από τότε τι κουμάσι είναι. Γι’ αυτό και είχε κάνει αναφορά στους ανωτέρους του για να τον διώξουν από δεσμοφύλακα, αλλά το αίτημά του δεν είχε γίνει δεκτό. Αυτό το περιστατικό ο νέος διοικητής του Διαφανίου δεν το έχει ξεχάσει και νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσά τους! Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, αλλά αυτός ο επικίνδυνος άντρας… ήρθε για να μείνει! Μάλιστα ο ερχομός του προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή καθώς όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται.

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει αλλά καταλαβαίνει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο, ενώ η Ελένη πετυχαίνει τυχαία τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης ξαναγυρίζει! «Τι κάνεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει έκπληκτη και εκείνος της απαντάει: «Δεν χαίρεσαι, Ελένη, που με βλέπεις! Φαίνεται πως δεν μπορείς να ξεφύγεις από μένα! Και δεν θα ξεφύγεις! Θα υποφέρεις Σταμίρη, μέχρι θανάτου! Θα σε κάνω να πονάς και να υποφέρεις».

Στις Άγριες Μέλισσες, αυτός ο άνδρας σκότωσε τον πατέρα Ελένης - Ασημίνας - Δρόσως

Η άφιξη του Βόσκαρη στο χωριό δεν έχει στόχο μόνο την Ελένη αλλά και τον Δούκα, τον οποίο ποτέ δεν συμπαθούσε, από τότε που τον είχε διώξει με τις κλωτσιές, αλλά έκανε πάντα πίσω για χάρη της φιλίας του με τον Σέργιο. Τώρα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου αναγκάζοντάς τον να γίνει σύμμαχος στα σχέδια εξόντωσης της Ελένης.

. Οταν ο Δούκας διαφωνεί να συνεργαστεί μαζί του, τότε ο Βόσκαρης του αποκαλύπτει πως ξέρει ένα θανάσιμο μυστικό του: «Ομολογώ πως δεν περίμενα από εσάς, κύριε Σεβαστέ, μια τέτοια απάντηση! Ξέρω ότι μισείτε την Ελένη Σταμίρη, τη φόνισσα του γιου σας! Ομως τι θα γινόταν αν μια μέρα οι ρόλοι αντιστρέφονταν και η Ελένη ανακάλυπτε πως ο δολοφόνος του πατέρα της ήσασταν εσείς και ο Σέργιος;». Ο Δούκας σοκάρεται: «Τι είναι αυτά ου μου λες; Εξω, φύγε από εδώ αλήτη». Δείτε ωστόσο ποιο είναι το θλιβερό μυστικό της Ελένης ή αλλιώς της Μαρίας Κίτσου. Τι συνέβη όταν ήταν 5 χρόνών;

Άγριες Μέλισσες Δούκας δολοφόνος

Ο Βόσκαρης επιμένει: «Κύριε Σεβαστέ, εγώ στη θέση σας θα συμμαχούσα μαζί μου παρά θα απειλούσα! Ξέρουμε και οι δύο ότι αυτή είναι η αλήθεια! Μου το είχε εκμυστηρευτεί ο Σέργιος, όπως και πολλά άλλα». Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια και για την ώρα αναγκάζεται να δεχτεί τη συμμαχία μαζί του, αλλά θα προσπαθήσει να κλείσει το στόμα του νέου εχθρού που απέκτησε, πάλι εξαιτίας της Μυρσίνης, όπως είχε γίνει και με τον Θωμά Κυπραίο!