Τραγωδία στην Elif - Σκοτώνουν το μωρό της Χουμεϊρά!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ποιος "λερώνει" τα χέρια του με αίμα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στην Elif - Σκοτώνουν το μωρό της Χουμεϊρά!

Σοκαριστικό αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Elif: Σχεδιάζουν να σκοτώσουν το μωρό της Χουμεϊρά! Μετά το επεισόδιο της Παρασκευής η Ματσιντέ βγάζει σε αναγκαστική άδεια τη Βιλντάν και εκείνη παθαίνει νευρική κρίση καθώς δεν μπορεί μακριά από τον Ταρίκ, με τον οποίο παλιά είχαν σχέση. Στο μεταξύ, η Ελίφ το σκάει και εντελώς τυχαία βρίσκει καταφύγιο στο μαγαζί της Τουλάι, χωρίς να το ξέρει.

Θρίλερ για την Χουμεϊρά και το μωρό της - Σατανικό σχέδιο εξόντωσης στην σειρά Elif

Η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν πως η Χουμεϊρά από εδώ και στο εξής θα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια καθώς είναι έγκυος. Η Βιλντάν σοκάρεται και λιποθυμάει! Τη μεταφέρουν στο δωμάτιό της και η Ματσιντέ αναρωτιέται τι προκάλεσε τη λιποθυμία της. Από την άλλη, η Χουμεϊρά της λέει: «Είσαι πολύ ευγενική με τη Βιλντάν και κάθε φορά της κάνεις χάρες, ενώ δείχνει πως έχει κουραστεί να δουλεύει! Δεν μπορούμε να την παρακαλάμε! Πρέπει να κάνεις κάτι με αυτό! Ισως να της δώσεις άδεια να ξεκουραστεί».

Η Ματσιντέ βρίσκει καλή την ιδέα της. Η Βιλντάν νιώθει απαίσια με τα νέα για το μωρό και δεν θέλει με τίποτα να γεννηθεί. Η Ματσιντέ ζητάει να δει τη Βιλντάν και της λέει πως της δίνει άδεια για δύο εβδομάδες για να ξεκουραστεί. «Αλήθεια, είμαι καλά», ισχυρίζεται η Βιλντάν, αλλά η Ματσιντέ είναι αμετακίνητη στην απόφασή της. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Ταρίκ, αλλά εκείνος δεν της απαντάει και εκείνη μονολογεί: «Πουθενά δεν θα πάω, όχι τώρα! Κανείς δεν θα με διώξει από αυτό το σπίτι». Στη συνέχεια του στέλνει μήνυμα και του ζητάει να τον δει, ενώ αρχίζει και πίνει. Οταν φτάνει εκεί ο Ταρίκ, τη ρωτάει: «Είχες κάποιο νέο από την Ελίφ; Για εκείνη πρόκειται», και η Βιλντάν του απαντάει: «Αυτή τη φορά πρόκειται για εμένα». Και συνεχίζει:

«Η Ματσιντέ θέλει να μου δώσει άδεια να πάω διακοπές για να ξεκουραστώ, αλλά εγώ δεν θέλω! Δεν θέλω να μείνω μακριά σου... Δεν θα την αφήσεις να με διώξει, σωστά; Δεν θέλω να είμαι μακριά σου! Κι εσύ με θέλεις κοντά σου... Θέλω να γίνουμε όπως παλιά, εγώ και εσύ μόνο», τον ικετεύει και εκείνος την αρπάζει από τα χέρια και της λέει: «Είσαι μεθυσμένη, δεν θέλω να ακούσω κουβέντα από εσένα, αλλιώς θα συμβεί μεγάλο κακό».

Στη συνέχεια της ξεκαθαρίζει: «Ο,τι ζήσαμε θα το ξεχάσεις σαν να μη συνέβη ποτέ! Το κατάλαβες; Μην τολμήσεις να αναφερθείς ποτέ ξανά σ’ αυτό! Ξέχνα το», αλλά εκείνη τον σταματάει: «Δεν το ξεχνάω! Είμαι ερωτευμένη μαζί σου! Σ’ αγαπάω! Η Χουμεϊρά περιμένει παιδί, σωστά; Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Σε χρησιμοποιεί, δεν σε αγαπάει όπως εγώ. Ζηλεύω να σε βλέπω δίπλα της». Ο Ταρίκ την αρπάζει από τον λαιμό: «Ποια είσαι εσύ που θα σου δώσω λογαριασμό; Αρκετά! Δεν θέλω να ακούσω άλλη λέξη από εσένα, αλλιώς θα φύγεις από αυτό το σπίτι και δεν πρόκειται να επιστρέψεις ποτέ ξανά».

Ο αποχαιρετισμός της Βιλντάν

Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν αν μπορούν να αναλάβουν όλες τις δουλειές κατά την απουσία της Βιλντάν και τη διαβεβαιώνουν πως θα τα φροντίσουν όλα. Η Βιλντάν είναι μεθυσμένη στο δωμάτιό της και σπάει στον τοίχο ένα μπουκάλι. Δεν αντέχει να σκέφτεται τη ζωή μακριά από τον Ταρίκ. Είναι ερωτευμένη και αφού δεν μπορεί να είναι μαζί του, δεν χρειάζεται να ζει. Ετσι, παίρνει ένα κομμάτι γυαλί από το σπαμένο μπουκάλι για να αυτοκτονήσει! Ομως, την τελευταία στιγμή το μετανιώνει.

Χουμεϊρά σκοτώνουν το παιδί της Elif

Ο Κερέμ, η Ματσιντέ, η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα για το μωρό που έρχεται. Η Βιλντάν παθαίνει νευρική κρίση. Τα νέα πως η Χουμεϊρά περιμένει παιδί, την έχουν επηρεάσει βαθιά γιατί δεν μπορεί να ξεχάσει το ερωτικό παρελθόν της με τον Ταρίκ. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν συζητούν για τη Βιλντάν στην κουζίνα και η Γιλντίζ τους αποκαλύπτει: «Η Βιλντάν ήθελε να κάνει καριέρα στο τραγούδι και κάποτε ερωτεύτηκε έναν άντρα, ο οποίος την κορόιδεψε και της έκλεψε όλα της τα λεφτά! Ετσι έχασε το όνειρό της». Ο Σαφάκ έχει βρει το βραχιόλι της Ζουλιντέ και το κρατάει στο γραφείο του. Οταν η Λεμάν το βλέπει, πιστεύει πως κάποιος από τους μαθητές του το έχει κάνει δώρο. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα της εγκυμοσύνης. «Μετά από χρόνια θα γίνουμε επιτέλους οικογένεια! Εγώ, εσύ και το μωρό μας», λέει η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ δακρύζει έχοντας στο μυαλό του και τη Ράνα. Από την άλλη, εκείνη έχει πάθει εμμονή μαζί του. Την επόμενη μέρα, η Λεμάν βλέπει τον Εμιρχάν και την Ιντζί να φτιάχνουν βραχιόλια και κολιέ και τότε καταλαβαίνει πως το βραχιόλι που είχε βρει στα πράγματα του γιου της είναι της Ζουλιντέ. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και σοκάρεται από το θέαμα με τα σπασμένα αντικείμενα και σκέφτεται πως η απόφαση της Ματσιντέ να της δώσει άδεια ήταν σωστή. Η Βιλντάν θέλει να βρει έναν τρόπο για να τερματίσει την εγκυμοσύνη της Χουμεϊρά: «Αυτό το μωρό δεν πρέπει να γεννηθεί και δεν θα γεννηθεί», μονολογεί αναστατωμένη, γιατί ο Ταρίκ δεν νοιάζεται καθόλου για εκείνη. Ετσι αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι με σκληρότητα και χωρίς κανένα έλεος, όπως κάνει και εκείνος. Το αμάξι περιμένει τη Βιλντάν και εκείνη στέκεται μπροστά στη Ματσιντέ και της λέει ότι κάτι πρέπει να της πει. Ομως, την τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο.

Η Ράνα ψυχρή απέναντι στον Ταρίκ

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον αλλά τα κρατάνε καλά κρυμμένα. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ συζητούν για τη Βιλντάν και η Χουμεϊρά λέει ότι δεν εμπιστεύεται τη Βιλντάν και νιώθει πως κάτι τους κρύβει. Ο Ταρίκ στέλνει μηνύματα στη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει. Είναι θυμωμένη και ζηλεύει επειδή ξέρει πως εκείνος περνάει χρόνο με την έγκυο γυναίκα του. Ο Ταρίκ είναι σπίτι και θέλει να είναι κοντά στη γυναίκα του. Η καρδιά του όμως νιώθει πως είναι μοιρασμένη ανάμεσα στη γυναίκα του και τη Ράνα. Ο Κερέμ δουλεύει σκληρά για τη σύσκεψη της επόμενης μέρας και ο Γιουνούς χαίρεται που τον βλέπει τόσο αποφασισμένο να πετύχει. Ο Γιουνούς ακούει την Μπιρτσέ να λέει στη Φιλίζ: «Σίγουρα ο Γιουνούς θα με διώξει όταν τελειώσει η πρακτική μου» και εκείνος την καλεί στο γραφείο του και της αναθέτει κάποιες δουλειές: «Αν τα βγάλεις πέρα, τότε θα παραμείνεις στην εταιρεία», της ανακοινώνει. Ο Ταρίκ σκέφτεται πως ίσως η Ράνα έμαθε πως η γυναίκα του είναι έγκυος. Η Μπιρτσέ έχει ετοιμάσει όλα τα έγγραφα που της ζήτησε ο Γιουνούς καθώς είναι μια σημαντική μέρα για την εταιρεία. Η Ράνα συνεχίζει να μην απαντάει στα μηνύματα του Ταρίκ. Καθώς εκείνος μιλάει με τη γραμματέα του στο γραφείο του, έρχεται η Ράνα: «Με ζητήσατε;», τον ρωτάει και εκείνος της λέει: «Ομορφιά μου, ανησύχησα! Γιατί δεν μου απαντάς;». Τότε εκείνη ψυχρά του ζητάει να την αποκαλεί «κυρία Ράνα» και εκείνη θα τον αποκαλεί από εδώ και πέρα «κύριο Ταρίκ».

TAGS