Ήλιος (7-11/12): Η Νίκη θα καταρρεύσει κατά την ανάκριση - Θα ομολογήσει τελικά;

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος (7-11/12): Η Νίκη θα καταρρεύσει κατά την ανάκριση - Θα ομολογήσει τελικά;

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Ήλιος την εβδομάδα που έρχεται 7-11/12. Η Νίκη πρόκειται να ομολογήσει τον φόνο αλλά καταρρέει στο κρατητήριο ενώ ο Φίλιππος και η Λήδα δέχονται τα πυρά από όλους.

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 58

Η Αλίκη γίνεται έξαλλη μετά την ομολογία του Φίλιππου… Αλλά και η Λήδα πληρώνει ακριβά την ειλικρίνειά της στον Δημήτρη… Ο Φίλιππος κι η Λήδα δέχονται πυρά πλέον απ’ όλους και νιώθουν ενοχές για τον πόνο που προκαλούν στους άλλους. Αποφασίζουν, όμως, να αγωνιστούν για την αγάπη τους και να ζήσουν μαζί.
Κι ενώ η Αλίκη παλεύει να συμφιλιωθεί με την ιδέα του χωρισμού της, η Αλεξάνδρα, που κρατά στο χέρι τον Φίλιππο, επηρεάζει την Αλίκη προτείνοντάς της να τον εκβιάσουν…

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 59

Είναι η πρώτη μέρα που ο Φίλιππος και η Λήδα είναι μαζί. Ο Δημήτρης πέφτει με τα μούτρα στην υπόθεση της Νίκης και μαζί με τον Δήμο δουλεύουν εντατικά για να τη βοηθήσουν. Η Αθηνά βρίσκει μια καταγγελία στην οποία μπορούν να βασιστούν για να κινηθούν πιο άμεσα εναντίον του Αντρέα. Η Αλίκη και η Αλεξάνδρα είναι ξανά στο ίδιο στρατόπεδο και είναι αποφασισμένες να χωρίσουν τον Φίλιππο και τη Λήδα για δεύτερη φορά.

Ο Κοντογιάννης περνά στην αντεπίθεση και κινείται εναντίον του Φίλιππου… Όμως ο Φίλιππος και η Λήδα μοιάζουν έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν όλα… Μέχρι που ο Πέτρος έχει ένα περίεργο «ατύχημα» και μεταφέρεται αναίσθητος στο νοσοκομείο. Η ευτυχία φαίνεται να κοστίζει πολύ ακριβά για όλους.

ηλιος εξελιξεις

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 60

Ο τραυματισμός του Πέτρου τους θα αναστατώσει τους πάντες, ενώ η Λήδα κι ο Φίλιππος δεν φεύγουν από δίπλα του. Ο Δημήτρης του ζητά να καταγγείλει ποιος τον έσπρωξε, αλλά ο Πέτρος δεν μιλάει. Η Αλίκη προσπαθεί να συνηθίσει τη ζωή της χωρίς τον Φίλιππο. Ο Φίλιππος, πέρα απ’ την αγωνία του για τον Πέτρο, έχει να αντιμετωπίσει και τον νόμο. Η παράτολμη κίνησή του να εξαπατήσει την τράπεζα για να πάρει το δάνειο, αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να συλληφθεί. Ωστόσο ένα ύποπτο και «από μηχανής» δώρο τον κάνει ξανά να ελπίζει… Ή να φοβάται περισσότερο; Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης βρίσκει την Νίκη σε μια συνθήκη που θ’ αλλάξει όλη της τη ζωη. Θρίλερ στον Ήλιο: «Φωνάξτε ένα ασθενοφόρο» - Νεκρή η Εύα;

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 61

Η σύλληψη φαίνεται πως είναι μονόδρομος για την Νίκη, αφού όλα τα στοιχεία για την δολοφονία του Αντρέα οδηγούν σε εκείνη. Η Λήδα ζητά να μάθει από τον Πέτρο τον λόγο που καλύπτει αυτόν που τον έσπρωξε. Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται… Ο Διονύσης υπενθυμίζει στον Φίλιππο τους κινδύνους που κρύβει η εξαργύρωση της επιταγής και ο Φίλιππος βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσει στην συμφωνία με τον άγνωστο δικηγόρο.

Στην τράπεζα θα συναντηθεί με τον διευθυντή για να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την επιταγή και γιατί θέλει να τον βοηθήσει… Τα πράγματα περιπλέκονται στην υπόθεση της Νίκης όταν φτάνει στα χέρια της αστυνομίας μία παλιότερη τηλεφωνική συνομιλία της με τον Δήμος.

ηλιος εξελιξεις εβδομαδας

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 62

Ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς κρίνεται ύποπτος για συνέργεια στην δολοφονία του Αντρέα. Ο Ντίνος αρνείται πως προκάλεσε το ατύχημα του Πέτρου, ενώ η Εύα φαίνεται ότι ξέρει κάτι παραπάνω γι’ αυτό και το εκμυστηρεύεται στην Αλεξάνδρα.

Η Νίκη θα πιεστεί προκειμένου να ομολογήσει τον φόνο του Αντρέα και καταρρέει στην διάρκεια της ανάκρισης… Η Λήδα επισκέπτεται ανήσυχη τη Νίκη στο κρατητήριο, αλλά αυτό που θα αντιμετωπίσει θα είναι τρομακτικό…

Ήλιος 04/12: Τα πάνω κάτω μετά την απόφαση του Φίλιππου να αποκαλύψει στην Αλίκη όλη την αλήθεια για την Λήδα

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» μετά την αποκάλυψη της Λήδας για την σχέση της με τον Φίλιππο ο οποίος έρχεται σε έντονη διαμάχη με τον Δημήτρη. Οι τύψεις πνίγουν τον Φίλιππο και αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στην Αλίκη.

Μείνετε συντονισμένοι σήμερα στις 20:00.

Ήλιος, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 57 –

Η Λήδα εξομολογήθηκε όλη την αλήθεια στον Δημήτρη ο οποίος βρίσκεται εν εξάλλω κατάσταση. Σε μια παρόρμηση της στιγμής, επισκέπτεται την Αλίκη, με σκοπό να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον άντρα της και την Λήδα.

Ο Πέτρος, για άλλη μια φορά, νιώθει να ανατρέπονται όλα στη ζωή του, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που μπήκε ανάμεσα στον Δημήτρη και την Λήδα και τους χώρισε τόσο ξαφνικά.

Ο Δημήτρης και ο Φίλιππος έρχονται σε έντονη διαμάχη μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις. Η Νίκη, μετά από προτροπή του Δήμου και επειδή πλέον φοβάται για τη ζωή της, αποφασίζει να καταγγείλει στην αστυνομία τη βίαιη συμπεριφορά του Αντρέα. Ο Φίλιππος παίρνει την απόφαση να εξομολογήσει όλη την αλήθεια στην Αλίκη.