Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Εφιάλτης για την Ελένη - Ξεκινάει η τραγωδία...

Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά του ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Εφιάλτης για την Ελένη - Ξεκινάει η τραγωδία...
TV24 07.12.2020 10:46
Από Ελένη Ζουγανέλη

Νέες τραγωδίες ξεκινάνε στις Άγριες Μέλισσες. Μετά την επιστροφή της Ελένης στο Διαφάνι, ξεκινάει και ο εφιάλτης της, καθώς ο Βόσκαρης παραμονεύει για να την κάνει να πληρώσει για το θάνατο του Σέργιου.

Αναλυτικά ο εφιάλτης που θα ξεκινήσει για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες αυτή την εβδομάδα

Επεισόδιο 57 - Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά. Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης. Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της. Πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Δούκας; Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος. Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος από τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά.

Επεισόδιο 58 - Τρίτη 8 Δεκεμβρίου

Η άρνηση του Συνεταιρισμού ν’ αποδεχτεί τη νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου θα προκαλέσει έντονες συγκρούσεις. Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, αλλά αυτός ο επικίνδυνος άντρας ήρθε για να μείνει! Από την άλλη, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Πηνελόπη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Γραμματικό και ο Δούκας την πετάει έξω από το σπίτι. Η Πηνελόπη, σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, όμως η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του. Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του, σε μια καινούρια ζωή. Η Δρόσω θ’ ακολουθήσει κάποιον από τους δυο ή θα συνεχίσει στο βούρκο της Τρούμπας; Νέο φονικό ωστόσο θα σημειωθεί με πρωταγωνίστρια ξανά την Ελένη.

Επεισόδιο 59 - Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

Η Δρόσω αποχαιρετά την Τρούμπα και μαζί με την Ελένη παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής. Θα την αφήσει ο Τάκης να ξεφύγει; Ο ερχομός του Βόσκαρη στο χωριό, ως νέος διοικητής, προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει, αλλά καταλαβαίνει πως δε θα είναι τόσο εύκολο. Ο Γραμματικός με την Πηνελόπη αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι. Αυτό εξοργίζει τον Δούκα, αλλά ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους. Η Ανέτ φέρνει τον γιατρό Αργυρίου να εξετάσει τον Μιλτιάδη, παρουσιάζοντάς τον ως φίλο της. Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός, προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα παρά την άρνησή της να προχωρήσουν. Θ’ αποκαλυφθεί το μυστικό τους;

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις εβδομάδας ΑΝΤ1

Επεισόδιο 60 -Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου

Παραμονή Χριστουγέννων και το Διαφάνι κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς. Όμως, όχι για όλους… Η Ελένη πετυχαίνει τυχαία τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης ξαναγυρίζει. Η Ασημίνα και η Δρόσω θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση, ενώ ανάμεσά τους θα υπάρχει ο μικρός Σέργιος. Η Πηνελόπη προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της καθημερινότητα, όμως η Μυρσίνη και ο Μελέτης δεν την αφήνουν να ξεχαστεί. Η Ουρανία προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον Μπάμπη και την Ασημίνα. Θα καταφέρει ο Μπάμπης να της κρύψει τα αισθήματα του για τη φίλη της; Ο Δούκας δέχεται την επίσκεψη του Βόσκαρη αλλά και μια δελεαστική πρόταση, η οποία έχει να κάνει με την Ελένη. Θα δεχθεί ο Δούκας να συμμαχήσει με τον άνθρωπο που έδιωξε πριν από χρόνια; Ή θα κάνει το λάθος ν’ αρνηθεί, καθώς ο Βόσκαρης γνωρίζει για τον Δούκα ένα… θανάσιμο μυστικό;

Άγριες Μέλισσες: "Σκότωσες τον γιο μας!" - Η Μυρσίνη ορμάει στον Δούκα μετά την επιστροφή της Ελένης

Αποκλειστικό ρεπορτάζ "βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακαλύπτει πως ο Δούκας με τον Σέργιο σκότωσαν τον πατέρα της Ελένης και κατηγορεί τον άντρα της πως εξαιτίας του δολοφονήθηκε ο γιος τους! Το TV24 και η Γιάννα Παπανικολάου σας παρουσιάζουν αποκλειστικά καρέ-καρέ τις τραγικές στιγμές, με όλους τους διαλόγους των πρωταγωνιστών!

Η άφιξη του Βόσκαρη στο χωριό δεν έχει στόχο μόνο την Ελένη αλλά και τον Δούκα, τον οποίο ποτέ δεν συμπαθούσε από τότε που τον είχε διώξει με τις κλωτσιές, αλλά έκανε πάντα πίσω για χάρη της αδελφικής του φιλίας με τον Σέργιο. Τώρα, με τον ερχομό του στο χωριό και μάλιστα στη θέση του διευθυντή του αστυνομικού τμήματος, έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου, αναγκάζοντάς τον να γίνει σύμμαχος στα σχέδια εξόντωσης της Ελένης.

«Εχουμε τον ίδιο στόχο! Να αποτελειώσουμε την Ελένη Σταμίρη», του υπενθυμίζει ο Βόσκαρης και ο Δούκας αρπάζει την ευκαιρία και του λέει: «Για ποιο λόγο θέλεις να εκδικηθείς την Ελένη; Ξέρω ότι και η Μυρσίνη σε βρήκε στις φυλακές και σου ζήτησε να την αποτελειώσεις, αλλά εσύ γιατί το θέλεις τόσο πολύ;».

Τότε ο Βόσκαρης του εξηγεί: «Ο Σέργιος ήταν σαν αδελφός μου! Οταν έμαθα ότι πέθανε είχα συγκλονιστεί, έχασα τον κόσμο όλο! Αλλά όταν αυτή η φόνισσα ομολόγησε ότι εκείνη τον σκότωσε, τότε το έβαλα στόχο να την εκδικηθώ και έκανα τα πάντα για να μεταφερθεί στη δική μου φυλακή. Δυστυχώς όμως στάθηκε και τυχερή και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερη! Ομως αν συνεργαστούμε, θα μπορέσουμε να την καταστρέψουμε τελειωτικά».

Οταν ο Δούκας δεν συμφωνεί να συνεργαστεί μαζί του, τότε ο Μάνος του αποκαλύπτει πως ξέρει ένα θανάσιμο μυστικό του: «Ομολογώ πως δεν περίμενα από εσάς, κύριε Σεβαστέ, μια τέτοια απάντηση! Ομως, τι θα γινόταν αν μια μέρα η ενοχή αντιστρέφονταν και η Ελένη ανακάλυπτε πως ο δολοφόνος του πατέρα της ήσασταν εσείς και ο Σέργιος;».

Ο Δούκας σοκάρεται: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πράγμα μου μιλάς! Πώς τολμάς και ξεστομίζεις τέτοια πράγματα μέσα στο σπίτι μου; Εξω, φύγε από εδώ». Ο Βόσκαρης επιμένει: «Κύριε Σεβαστέ, εγώ στη θέση σας θα συμμαχούσα μαζί μου παρά θα απειλούσα! Ξέρουμε και οι δύο ότι αυτή είναι η αλήθεια! Μου το είχε εκμυστηρευτεί ο Σέργιος, όπως και πολλά άλλα». Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του: «Τολμάς και με απειλείς; Δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις! Φύγε αμέσως από το σπίτι μου, τώρα». Ο Βόσκαρης σηκώνεται από την καρέκλα και λίγο πριν φύγει λέει στον Δούκα: «Θα σας έλεγα να σκεφτείτε ξανά την πρότασή μου και όλοι θα βγούμε κερδισμένοι… και η φόνισσα χαμένη απ’ όλο αυτό».

Συμμαχία να φύγει ο Βόσκαρης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την Ελένη στο χωριό, ο Βόσκαρης για άλλη μια φορά της ξεκαθαρίζει πως θα της κάνει τη ζωή κόλαση και ότι θα πληρώσει για τον φόνο του φίλου του. Η Ελένη τρέμει την παρουσία του, αλλά αυτή τη φορά βρίσκεται στα δικά της λημέρια και αυτό της δίνει μια κάποια δύναμη.

Η Δρόσω που περνάει από εκεί σπεύδει κοντά της και εκείνος την κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω όταν καταλαβαίνει ποια είναι και φεύγει. «Ποιος είναι αυτός, Λενιώ;», τη ρωτάει. «Ενα κάθαρμα, άνθρωπος των Σεβαστών! Αυτός που φρόντισε να μου κάνει τη ζωή κόλαση στη φυλακή! Μείνε μακριά του, είναι επικίνδυνος», την προειδοποιεί η Ελένη και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό για όλα και εκείνος υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί.

Στο μεταξύ, στο καφενείο της Βιολέτας στήνεται χριστουγεννιάτικο γλέντι και ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί: «Αυτή η βρόμα είναι ελεύθερη και γλεντάει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα! Σκότωσε το παιδί μου και μας προκαλεί κι από πάνω με γλέντια και πανηγύρια! Τώρα θα δει τι θα πάθει», λέει και θυμωμένος πάει να τη βρει. Ομως ο Βόσκαρης αναλαμβάνει να σταματήσει τις κινήσεις του Δούκα: «Οτιδήποτε κι αν πάθει η Ελένη, οι υποψίες θα πέσουν πάνω σου και θα οδηγηθείς στη φυλακή! Γι’ αυτό σου λέω, άσε με να το χειριστώ εγώ αυτό το κομμάτι και εσύ θα πάρεις την εκδίκηση χωρίς να κάνεις το παραμικρό».

Ο αδίστακτος άντρας δείχνει πως είναι με το μέρος του και τον γλιτώνει από τα χειρότερα, αλλά ο Δούκας δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν.

Η σοκαριστική αλήθεια για την Μυρσίνη! Μαθαίνει τι έκανε ο Δούκας

Άγριες Μέλισσες η αλήθεια για τον Δούκα

Ο Δούκας δεν αντέχει στην ιδέα η φόνισσα του γιου του να κυκλοφορεί ελεύθερη και να συμπεριφέρεται σαν να μη συνέβη τίποτα και συνεχίζει να ψάχνει τρόπους για να την τιμωρήσει ή στην καλύτερη να την αναγκάσει να φύγει από εκεί! Ομως οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό και κάθε φορά συναντάει εμπόδια!

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Ελένη είναι ακόμα πιο ισχυρή μετά την αποφυλάκισή της και έχει αποκτήσει περισσότερους συμμάχους! Οταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο, ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη για να φύγει η Ελένη από το χωριό. Ετσι τον καλεί στο γραφείο του: «Ισχύει η πρότασή σου για την Ελένη;», τον ρωτάει και ο αδίστακτος άντρας απαντάει:

«Φυσικά και πιστεύω πως πήρατε τη σωστή απόφαση, κύριε Σεβαστέ», του λέει και δίνουν τα χέρια. Κι ενώ ο Δούκας είναι με τον Βόσκαρη και μιλάνε για την Ελένη και για τον πραγματικό ένοχο για τον θάνατο του Γιώργη, η Μυρσίνη κρυφακούει τη συζήτησή τους και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Οταν ο Βόσκαρης φεύγει, η Μυρσίνη ορμάει στο γραφείο του Δούκα:

«Εσύ σκότωσες τον Γιώργη; Εβαλες τον Σέργιο να τον σκοτώσει και οδήγησες τον γιο μας στον θάνατο με το να παντρευτεί τη φόνισσα; Γι’ αυτό τον σκότωσε τον Σέργιό μας, γιατί σκότωσες και τον πατέρα της, για εκδίκηση! Εσύ σκότωσες το παιδί μας, δολοφόνε», του φωνάζει, τον χτυπάει και διαλύει το γραφείο του και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να καταστραφούν αυτή τη φορά ανεπανόρθωτα. Κανείς από τους δύο όμως δεν γνωρίζει πως η Ελένη δεν ξέρει τίποτα για τον θάνατο του πατέρα της και πως η δολοφονία του Σέργιου έγινε για τελείως διαφορετικό λόγο από αυτόν που πιστεύουν.

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποχώρησε οριστικά από τις Άγριες Μέλισσες και το ανακοίνωσε σε αντίπαλο κανάλι

Άγριες Μέλισσες: Το ένοχο μυστικό του Δούκα βγαίνει στο φως - Αποκαλύπτεται το ημερολόγιο της Πηνελόπης

Share