Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ήλιος 10/12: Μια παλιά τηλεφωνική συνομιλία του Δήμου με της Νίκης φέρνει τα πάνω κάτω

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 10/12: Μια παλιά τηλεφωνική συνομιλία του Δήμου με της Νίκης φέρνει τα πάνω κάτω
TV24 10.12.2020 09:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» αφού μια παλιά τηλεφωνική συνομιλία του Δήμου και της Νίκης βγαίνει στη φόρα και προκαλεί πλήρη αναστάτωση.

Η σύλληψη φαίνεται να αποτελεί τη μοναδική λύση για την Νίκη, καθώς όλα τα στοιχεία για την δολοφονία του Αντρέα οδηγούν σε εκείνη. Η Λήδα απαιτεί να μάθει από τον Πέτρο για ποιον λόγο προσπαθεί να καλύψει αυτόν που τον έσπρωξε.

Ο Διονύσης υπενθυμίζει στον Φίλιππο τους κινδύνους που κρύβει η εξαργύρωση της επιταγής και ο Φίλιππος βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσει στη συμφωνία με τον άγνωστο δικηγόρο ή θα κάνει πίσω.

Στην τράπεζα θα συναντηθεί με τον διευθυντή για να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την επιταγή και γιατί θέλει να τον βοηθήσει. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται στην υπόθεση της Νίκης όταν φτάνει στα χέρια της αστυνομίας μία παλιότερη τηλεφωνική συνομιλία της με τον Δήμο. Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

Ήλιος - αποκλειστικό: Στην φυλακή για φόνο ο Δήμος!

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Ήλιος: Όλα τα στοιχεία που έχει η αστυνομία στα χέρια της για τον φόνο του Αντρέα ενοχοποιούν τη Νίκη και τον Δήμο. Εκείνος συλλαμβάνεται και η γυναίκα απελπισμένη επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η παλιά τηλεφωνική συνομιλία της Νίκης με τον Δήμο φέρνει τον σύντροφό της αντιμέτωπο με τον νόμο. Ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς θεωρείται ύποπτος για συνέργεια στη δολοφονία του Αντρέα. Η είδηση παίρνει διαστάσεις στην τοπική κοινωνία της Καβάλας μέσω δημοσιευμάτων για την πιθανή ενοχή του στον φόνο, γεγονός που του δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Αυτή η κίνηση όμως βάζει σε υποψίες τον Δημήτρη: «Ποιος μπορεί να διέρρευσε την πληροφορία;», αναρωτιέται και υποψιάζεται ότι πίσω από το δημοσίευμα υπάρχει σκοπιμότητα.

Η Νίκη, απελπισμένη από το μέλλον που της επιφυλάσσει η κατηγορία για τον φόνο του Αντρέα, παίρνει μια απεγνωσμένη απόφαση, να δώσει η ίδια ένα τέλος στο δράμα της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ομως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, όταν νέα στοιχεία έρχονται στο φως που ενοχοποιούν τον Δήμο…

Ο Δημήτρης στα ίχνη του πραγματικού ενόχου

Ο Δήμος συλλαμβάνεται ως συνεργός στη δολοφονία του Αντρέα. Τα νέα στοιχεία περιπλέκουν την υπόθεση και διχάζουν ακόμη περισσότερο τον Δημήτρη. Η Νίκη δεν αντέχει και η Λήδα, την τελευταία στιγμή την αποτρέπει από μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να έβαλε τα χάπια στο συρτάρι της. «Ισως κάποιος προσπαθεί να βγάλει και τη Νίκη από τη μέση», πιθανολογεί ο Δημήτρης και η σκέψη τού καρφώνεται στο μυαλό.

Ο Δήμος με τη σειρά του προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα τα στοιχεία εναντίον του είναι ψευδή. Και πράγματι ο Δημήτρης ανακαλύπτει νέα στοιχεία που ανατρέπουν όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα και συνεργάζεται με τον Δήμο. «Ολα δείχνουν ότι κάποιος προσπαθεί να ενοχοποιήσει εσένα και τη Νίκη. Ποιος να θέλει κάτι τέτοιο;», τον ρωτάει αλλά εκείνος απαντά: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον ένοχο». Την ίδια ώρα, η Αθηνά ανακοινώνει στη Νίκη ότι θα προφυλακιστεί και την πιέζει να ομολογήσει με αντάλλαγμα καλύτερη αντιμετώπιση του Μάνου.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης μαθαίνει τυχαία πως είχαν παραγγείλει το ποτό του Αντρέα και σε μια άλλη κάβα που δεν γνώριζαν. Ο άνθρωπος που έκανε την παραγγελία αυτή, είναι και ο πραγματικός δολοφόνος του Αντρέα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Δολοφονική επίθεση στον Πέτρο - Θρίλερ για Λήδα και Φίλιππο

Φρίκη στον Ήλιο: Νεκρός πρωταγωνιστής - «Δεν το έκανα εγώ»

Share