Καφέ της Χαράς: Χαρές στη σειρά του Ant1 - Παντρεύεται ο Μάνος με την Αρετή

Όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Χαρές στη σειρά του Ant1 - Παντρεύεται ο Μάνος με την Αρετή

Χαρές έχει σήμερα η σειρά του Αντ1 Καφέ της Χαράς αφού ο Μάνος με την Αρετή πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η ημέρα του γάμου του Μάνου και της Αρετής πλησιάζει. Η Χαρά και η Βάλια βοηθούν την Αρετή στα πάντα. Μέχρι και bachelor party οργανώνουν στο Καφέ, κάνοντας φυσικά έξαλλο τον Περίανδρο! Την ημέρα του γάμου, η Χαρά μαθαίνει τυχαία πως η Στέλλα θα συναντήσει τον Βασίλη στο Καφέ και μάλιστα τη βλέπει να παίρνει μαζί της και ένα όπλο.

Αμέσως, η Χαρά ειδοποιεί τον Περίανδρο. Την ίδια στιγμή στην εκκλησία, απειλητικά σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον ουρανό του Κολοκοτρωνιτσίου, ενώ ο Περίανδρος καθυστερεί να εμφανιστεί…Δείτε πως είναι σήμερα η Γωγώ.

Καφέ της Χαράς - Spoiler: Πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε το τέλος του ρόλου της!

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” ήταν σήμερα Παρασκευή, η Ζέτα Δούκα. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Το Καφέ της Χαράς” θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ωραία κουβέντα με την Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της, το “Καφέ της Χαράς”, το θέατρο, καθώς και για τις δυσκολίες που περνούν οι ηθοποιοί εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Το Καφέ της Χαράς ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και λέω ήταν γιατί εγώ ο ρόλος μου θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου. Τα επεισόδια τα οποία παίζονται τώρα έχουν γυριστεί το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μετά την καραντίνα. Γίνονται πολλά με την partenter.

Θα δούμε σημεία και τέρατα. Ωραίος ρόλος είναι η Στέλλα, με την έννοια ότι υπερασπίζεται το δίκιο της, είναι πολύ δυνατή γυναίκα, δεν μασάει. Από την άλλη όμως έχει μια πλευρά συναισθηματικής ανάγκης να δεθεί με κάποιον, που θα το βρει στο πρόσωπο του Πώποτα. Θα βρει ένα σύμμαχο από εκεί που δεν το περίμενε. Το καφέ της Χαράς το βάζουμε στα ωραία που ολοκληρώθηκαν σε όγκο δουλειάς για μένα», είπε η Ζέτα Δούκα.