Το Καφέ της Χαράς: Η ομοφυλοφιλική σκηνή που κόπηκε! Δείτε το βίντεο τριών λεπτών

Δεν θα παιχτεί ποτέ στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Καφέ της Χαράς: Η ομοφυλοφιλική σκηνή που κόπηκε! Δείτε το βίντεο τριών λεπτών

Ο φετινός κύκλος του Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκε την Παρασκευή - δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε - και όλοι μας ευελπιστούμε σε μια επανάληψη! Ποιος θυμάται, όμως, τον σάλο που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν για μια σκηνή τριών λεπτών που είχε...ομοφυλοφιλικό χαρακτήρα και ο ΑΝΤ1 την έκοψε;

Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν από το 51ο επεισόδιο της σειράς! Η εν λόγω σκηνή «κόπηκε» λόγω ευαίσθητου περιεχομένου και επειδή οι ατάκες της θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «προσβλητικές» από την γκέι κοινότητα.

Ποια είναι αυτή; Η σκηνή στην οποία η Χαρά ανακαλύπτει ότι ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Αστέρης Νεγρεπόντης, είναι ομοφυλόφιλος.

Αυτό είναι το τριών λεπτών βίντεο που κόπηκε από την σειρά Καφέ της Χαράς

Καφέ της Χαράς: Η Γωγώ σήμερα στα 36 της - Φωτογραφία "φωτιά"

Μπορεί στο νέο κύκλο της σειράς «Καφέ της Χαράς», να μην βλέπουμε την Γωγώ Πουλοπούλου (Ελένη Λιάσκα), ωστόσο μέσα από το Instagram κάνει αρκετές αναρτήσεις από την καθημερινότητα της. Σήμερα, στα 36 της όπως είδαμε, η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Πλέον ζει μόνιμα στη Ρωσία με την οικογένεια της και είναι πολύ ευτυχισμένη. Η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές της και όπως έχουμε δει δεν έχει αλλάξει πολύ στο πρόσωπο σε σύγκριση με πριν 15 χρόνια.

Όπως για παράδειγμα σε αυτή τη φωτογραφία της με κόκκινο μίνι φόρεμα:

Καφέ της Χαράς Γωγώ