Μακελειό στις Άγριες Μέλισσες - Βάφεται με αίμα το Χριστουγεννιάτικο γλέντι του χωριού

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό 15/12 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μακελειό στις Άγριες Μέλισσες - Βάφεται με αίμα το Χριστουγεννιάτικο γλέντι του χωριού

Ένα άγριο σκηνικό θα διαδραματιστεί στο σημερινό 15/12 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες! Μακελειό θα επικρατήσει στο Χριστουγεννιάτικο γλέντι στο Διαφάνι με πρωταγωνιστές τον Δούκα και την Ελένη!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 62

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη που καλείται πια να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του. Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό. Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω. Στο σπίτι του Τόλλια, η χαρά διαδέχεται το σοκ καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας. Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, ενώ μια συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την κατάρα της οικογένειάς του μ’ έναν παράδοξο τρόπο. Το Χριστουγεννιάτικο γλέντι, που στήνεται στο καφενείο, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Άγριες Μέλισσες: Θρίλερ! Ο Βόσκαρης μπαίνει με βία στο σπίτι της Ελένης για να την βιάσει

Το θρίλερ της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες δεν έχει τελειωμό με τον Βόσκαρη να καραδοκεί για να την καταστρέψει. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να μπαίνει με βία μέσα στο σπίτι της για να την βιάσει ξανά.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τα τελευταία επεισόδια της σεζόν εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς τους αναγνώστες του το TV24 και σας τα παρουσιάζει καρέ-καρέ με τους διαλόγους των πρωταγωνιστών, πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ακολουθούν μερικές από τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης Ελένη

Ο Βόσκαρης παγιδεύει την Ελένη - Μπαίνει στο σπίτι της για να την βιάσει

Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό να τα βάλουν μαζί του. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα και για πρώτη φορά η Σταμίρη δείχνει να δέχεται με θέρμη αυτή την πρόταση. Ομως ο Βόσκαρης έχει άλλα σχέδια και το ίδιο βράδυ εισβάλλει στο σπίτι της και επιχειρεί να τη βιάσει, χωρίς να υπολογίζει τον Λάμπρο!

Γάμος την Πρωτοχρονιά για Πηνελόπη και Αλέξη

Παρόλο που ο Γραμματικός μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον κρυφό έρωτα της Πηνελόπης με τον ξάδελφό της, τον Μελέτη, εκείνος τη ζητάει σε γάμο και μάλιστα ορίζουν ημερομηνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Η Πηνελόπη το δέχεται, αλλά ο Δούκας γίνεται έξαλλος: «Απαγορεύω σε όλους να πάτε στον γάμο της! Οποιος πάει, να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από εδώ μέσα, τώρα». Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος έρχονται σε δύσκολη θέση καθώς θέλουν να δουν την αδελφή τους ευτυχισμένη, αλλά ο Μελέτης εκπλήσσει τους πάντες όταν φέρνει αντίρρηση: «Εγώ θα πάω στον γάμο της Πηνελόπης». Το ίδιο βράδυ ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια του ποιος είναι ο πατέρας του.