The Bachelor - highlights: Η μπηχτή της μαμάς της Αντζελίνας στον Βασιλάκο και η παίκτρια που αποχώρησε

Όλα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 16/12

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor - highlights: Η μπηχτή της μαμάς της Αντζελίνας στον Βασιλάκο και η παίκτρια που αποχώρησε

Ο τελικός του The Bachelor πλησιάζει και ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρίσκεται ποιο κοντά από ποτέ στην εκλεκτή της καρδιάς του, που εμείς σας έχουμε πει ήδη ποια θα είναι! Στο επεισόδιο της Τετάρτης παρακολουθήσαμε την γνωριμία του με τους γονείς των κοριτσιών και... δεν έλειψαν τα ευτράπελα!

Τα highlights του The Bachelor για το βράδυ της Τετάρτης 16/12

The Bachelor: Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτριες μετά την ανακοίνωση του Βασιλάκου

Το νέο επεισόδιο του The Bachelor ξεκίνησε και μια ανακοίνωση του Παναγιώτη Βασιλάκου έκανε τις παίκτριες να ξεσπάσουν σε απίστευτα ουρλιαχτά.

Οι 4 φιναλίστ κάθισαν στον καναπέ της βίλας με την Νικολέττα να κρατά μια κάρτα στα χέρια της. Η κοκκινομάλλα ξεκίνησε να διαβάζει την ανακοίνωση του Παναγιώτη με τις παίκτριες να μένουν άναυδες.

Ο Παναγιώτης ενημέρωσε τα κορίτσια πως η σχέση τους είναι έτοιμη να πάει έναν βήμα πιο πέρα, δηλαδή να.. γνωρίσει τους γονείς και την οικογένεια της κάθε κοπέλας ξεχωριστά.

Φυσικά, οι παίκτριες άρχιζαν να τσιρίζουν απίστευτα πολύ και το σπίτι σε δευτερόλεπτα πλημμύρισε από χαρά και ευτυχία μιας και σε όλες έχουν λείψει οι γονείς τους.

The Bachelor νικολέττα

The Bachelor: Το άκομψο σχόλιο της μαμάς της Βίβιαν - Σε απίστευτη αμηχανία ο Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης, η Βίβιαν, η μητέρα και ο πατριός της απολαμβάνουν σε ένα εξωπραγματικό μέρος το δείπνο τους με τους γονείς της να έχουν στριμώξει τον Bachelor σε μια γωνία και να τον κατακεραυνώνουν με ερωτήσεις.

Με την σειρά του, ο Παναγιώτης ρώτησε την μητέρα της Βίβιαν πως της φαινόταν ο πρώην της και άμα τον είχε σε εκτίμηση, με την ίδια να μην σταματά να δείχνει την συμπάθεια της.

Για μερικά συνεχόμενα λεπτά, η μητέρα της συνεχώς επαινούσε τον πρώην σύντροφο της κόρης της, δηλώνοντας μάλιστα ότι κρατάει επαφή και μιλάνε συχνά.

Φυσικά, όλη αυτή η συζήτηση προκάλεσε αμηχανία και έναν μικρό εκνευρισμό στον Παναγιώτη, και δικαιολογημένα, κατάφερε όμως να το διαχειριστεί.

the bachelor βίβιαν και μητέρα

The Bachelor: Έξαλλος ο πατέρας της Νικολέττας με την απάντηση του Βασιλάκου - «Μάζεψε την βαλίτσα σου! Φεύγουμε!»

Στο δείπνο με την οικογένεια της Νικολέττας, ο πατέρας της έγινε έξαλλος με την απάντηση που του έδωσε ο Βασιλάκος.

Όσο δειπνούσαν και έπεφταν σύννεφο οι ερωτήσεις προς τον Παναγιώτη, ήρθε η κρίσιμη στιγμή να ρωτήσει ο πατέρας της Νικολέττας κάτι πολύ σημαντικό για αυτόν.

Με άλλα λόγια, τον ρώτησε.. τι ομάδα είναι! Έχοντας αυστηρό ύφος και δηλώνοντας ήδη πως υποστηρίζουν ακράδαντα τον ΠΑΟΚ, μιας και είναι από Θεσσαλονίκη, δέχτηκαν την απάντηση που ήθελαν να αποφύγουν.

Ο Παναγιώτης, με βαριά καρδιά και ξέροντας τι θα ακολουθήσει, αποκάλυψε πως είναι Ολυμπιακός με τον πατέρα της Νικολέττα να λέει αμέσως «Σήκω Νικολέττα, μάζεψε την βαλίτσα σου, φεύγουμε!» φυσικά με χιουμοριστικό ύφος.

Όσο και αν ήταν βόμβα αυτό που άκουσε ο πατέρας της, ο ίδιος μετέπειτα έδειξε ότι τον συμπάθησε αρκετά!

undefined

The Bachelor: Ράγισε καρδιές η Ραφαέλα - «Δεν με θέλει για κόρη του.. Έχω ζήσει την..»

Στο επεισόδιο του «The Bachelor» μια συγκινητική εξομολόγηση της Ραφαέλας προς την Αντζελίνα «ράγισε» καρδιές.

Τα δύο κορίτσια βρισκόντουσαν στην κουζίνα και συζητούσαν για το αν έχουν ζήσει την απόρριψη αλλά και πως την έχουν αντιμετωπίσει με την Ραφαέλα να αφήνει έκπληκτη την Αντζελίνα την δήλωση της.

Συγκεκριμένα, η Κύπρια παίκτρια είπε: «Έχω ζήσει λίγο την απόρριψη από τον μπαμπά μου. Κάπως ο μπαμπάς μου, μου έχει δείξει ότι δεν με θέλει για κόρη του και με έβλεπε σαν να μην αξίζω για να είμαι κόρη του».

Στη συνέχεια, η Ραφαέλα άλλαξε θέμα και αποκάλυψε τις «τρέλες» που κάνει όταν απορρίπτεται από τους άντρες: «Συνήθως κάνω μια μικρή τρέλα όταν έχω απόρριψη από αγόρια. Κόβω το μαλλί μου, γεμίζω με τατουάζ τον εαυτό μου. Αν με απορρίψει ο Παναγιώτης θα κάνω δύο τατουάζ μανίκια».

Ράγισε καρδιές η Ραφαέλα στο bachelor

The Bachelor: Εκνευρισμένη η μητέρα της Αντζελίνα - «Με την σειρά τις παίρνεις κάθε μέρα!»

Στο αποψινό επεισόδιο του Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος έρχεται αντιμέτωπος με τους γονείς των κοριτσιών, με την μητέρα της Αντζελίνα να τον στολίζει κανονικότητα!

Έτσι, η μητέρα της δεν δίστασε στιγμή να πετάξει τα “καρφιά” της για τα φιλιά που έχει δώσει όλον αυτόν τον καιρό στις υπόλοιπες κοπέλες.

Συγκεκριμένα και με αυστηρό ύφος είπε στον Παναγιώτη: «Το μόνο που δεν μου αρέσει σε εσένα είναι ότι τις φιλάς όλες», είπε η κυρία Σωτηρία ενώ απευθυνόμενη στην κόρη της Αντζελίνα είπε: «Εγώ δεν σου είπα να μην τον φιλήσεις; Μην τυχόν και τον φιλήσεις. Επειδή είναι ωραίος πρέπει να τον φιλήσεις; Τον γνωρίζεις πρώτα, μετά βλέπεις και μετά μπορεί να ρίξεις ένα φιλί».

«Είμαστε παλαιών αρχών. Εσύ φιλάς την Αντζελίνα, την άλλη, την άλλη, με την σειρά τις παίρνεις κάθε μέρα. Αφού την φίλησες θα την πάρεις»

Ο Παναγιώτης, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε σε δύσκολη θέση με την παρατήρηση της μητέρας της Αντζελίνας, αλλά το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και χαμόγελο.

The Bachelor Εκνευρισμένη η μητέρα της Αντζελίνα

The Bachelor: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από την βίλα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μετά τις γνωριμίες και τις συναντήσεις με τους γονείς των 4 φιναλίστ, τους ενημέρωσε πως πρόκειται να γίνει μια απρόοπτη Τελετή των Ρόδων.

Κρύος ιδρώτας έλουσε τα κορίτσια καθώς κατάλαβαν ότι σε λίγη ώρα μια από αυτές θα αποχαιρετήσει τον Παναγιώτη και την βίλα.

Η κοπέλα που τελικά δεν κέρδισε ούτε την καρδιά ούτε και το τριαντάφυλλο του Βασιλάκου ήταν η Ραφαέλα η οποία ξέσπασε κατευθείαν σε κλάματα.

Ο Παναγιώτης την πήρε από το χέρι και την πήγε μακριά από τις άλλες κοπέλες για να μιλήσουν και να την χαιρετήσει με τον δικό του τρόπο χωρίς όμως να μπορέσει η Ραφαέλα να κρύψει την θλίψη της.

bachelor παναγιώτης και ραφαέλα