Big Brother - highlights 16/12: Τα κλάματα της Άννας - Μαρίας και η έκπληξη στον Πυργίδη

Όλα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother - highlights 16/12: Τα κλάματα της Άννας - Μαρίας και η έκπληξη στον Πυργίδη

Ο τελικός του Big Brother είναι σε λίγα 24ωρα - δείτε εδώ ποιος θα είναι κατά 99% ο νικητής - και το βράδυ της Τετάρτης 16/12 παρακολουθήσαμε επικές στιγμές με τους παίκτες αγχωμένους για το τι πρόκειται να συμβεί. Εννοείται δεν έλειψαν τα ευτράπελα γι' αυτό και σας μαζέψαμε τα highlights του επεισοδίου παρακάτω.

Big Brother: Η έκπληξη του Μεγάλος Αδερφού στον Πυργίδη - Αδιανόητη η χαρά του

Το επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με μια απίστευτη έκπληξη να επιφυλάσσει ο Μεγάλος Αδερφός στον Δημήτρη Πυργίδη, με τον ίδιο να πετάει κυριολεκτικά από την μεριά του.

Ο Μεγάλος Αδερφός τον φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας και του ζήτησε να μεταφερθεί το Μπλε Δωμάτιο με σκοπό να συναντήσει κάποιον.

Φυσικά, ο Δημήτρης κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται σε λίγα δευτερόλεπτα να συναντήσει την οικογένεια του και ηια αυτό άρχιζε να φωνάζει γεμάτος ενθουσιασμός «έρχεται το χάος!».

Στο δωμάτιο τον περίμενε η αδερφή με την μητέρα του με τον Πυργίδη να συγκινείται με την παρουσία τους.

Μέσα σε όλα, τον ενημέρωσαν για την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου που λαμβάνει καθημερινά και πως είναι πραγματικά ένας αυθεντικός χαρακτήρας.

Στο τέλος της συνάντησης, η Σοφία με τον Ζακ κατάφεραν να τρυπώσουν στο δωμάτιο, στέλνοντας με την σειρά τους χαιρετίσματα και φιλιά.

Big Brother: Ξέσπασε σε λυγμούς η Άννα Μαρία - «Σε παρακαλώ συγχώρεσε με!»

Η παίκτρια, μετανιωμένη για το ξέσπασμα που έκανε χθες σε αυτόν και στον Δημήτρη, του ζήτησε να την συγχωρέσει και να καταλάβει πως δεν περνάει καλά στο σπίτι.

Ο Γρηγόρης κράτησε μια ουδέτερη στάση αλλά προσπάθησε να της δείξει πως θα είναι δίπλα της αλλά ότι δεν είναι λύση κάθε φορά να ξεσπά τόσο έντονα.

Βέβαια, η ήρεμη και μετανιωμένη Άννα Μαρία δεν κράτησε και πολύ αφού μετά από κάποια λεπτά έβαλε πάλι τις φωνές λέγοντας «Θέλω να φωνάζω! Έχω οργή!»

Big Brother: Σε τρέλα κέφια οι παίκτες - Το βίντεο του Μεγάλου Αδερφού

Το κλίμα και η ατμόσφαιρα στο Big Brother ήταν υποτονική τον τελευταίο καιρό για αυτό και ο Μεγάλος Αδερφός τους ετοίμασε ένα βίντεο που έκανε τους παίκτες να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τους εναπομείναντες παίκτες να μαζευτούν στο σαλόνι και να απολαύσουν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο οποίο ήταν οι καλύτερες στιγμές όλων των παικτών στο Big Brother.

Οι ένοικοι ξέσπασαν αμέσως σε γέλια βλέποντας τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα ειδικότερα στο πασίγνωστο και πολυσυζητημένο πλάνο της Αφροδίτης με την μπανάνα.

Όταν τελείωσε το βίντεο, όλοι οι παίκτες συμφώνησαν ότι έχουν περάσει μοναδικές στιγμές στο σπίτι του Big Brother.

Big Brother: Ο κακός χαμός στο σπίτι με αφορμή ένα.. κοτόπουλο!

Ένας άγριος καυγάς διαδραματίστηκε στο σπίτι του Big Brother με την Άννα Μαρία να είναι έξαλλη με την κίνηση της Σοφίας. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε.. ένα κοτόπουλο!

Συγκεκριμένα, η Σοφία πέταξε τα κόκκαλα μαζί με λίγο κρέας στα σκουπίδια καθώς δεν ήθελε να φάει άλλο. Αυτό το παρατήρησε φυσικά η Άννα Μαρία και έγινε εξωφρενών.

Η ίδια πήγε πρώτα στο μπάνιο και ξεκίνησε ξανά να.. παραμιλά και να κράζει την Σοφία. Δεν άντεξε όμως για πολύ να συζητάει μόνη της για αυτό και πήγε στο σαλόνι με την Σοφία να έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες φωνές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σοφία άφησε την Άννα Μαρία να μιλά μόνη της χωρίς να της δίνει απολύτως καμιά σημασία.