J2us - highlights: Η Καινούργιου που τραγούδησε το "Κοκορίκο" και το ζευγάρι που αποχώρησε

Αξέχαστες στιγμές καταγράφηκαν από την κάμερα εχθές 17/12

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2us - highlights: Η Καινούργιου που τραγούδησε το

Εκτάκτως μέχρι και τον τελικό το J2us, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, θα παίζει και κάθε Πέμπτη στις 20:00 στο Opentv! Το χθεσινό 17/12 επεισόδιο ήταν ανεπανάληπτο και παρακάτω θα βρείτε τα highlights της βραδιάς!

J2US: «Λύγισε» ο Νίκος Κοκλώνης - Τα συλλυπητήρια του σε αγαπημένο πρόσωπο

Άλλο ένα φαντασμαγορικό live του J2US παρακολουθήσαμε εχθές με τον Νίκο Κοκλώνη να δίνει on air τα συλλυπητήρια του σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την σχετική ανακοίνωση του OPEN, «άνοιξε» το μουσικό σόου ερμηνεύοντας το τραγούδι “Γούτσου -Γούτσου”. Τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρο το πλατό μπήκε για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και καλησπέρισε κριτές και κοινό.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής έκανε αναφορά σε έναν άνθρωπο που έφυγε σήμερα από τη ζωή και αποτελούσε μέλος του τεχνικού δυναμικού.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε συγκινημένος: «Θέλω να σας πω ότι το Just έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, φέτος ενισχύουμε δύο πολύ σημαντικούς οργανισμούς την ΕΛΕΠΑΠ και το Γηροκομείο Πειραιώς. Θέλω σε αυτό το σημείο, να αποχαιρετήσω έναν δικό μας άνθρωπο από το τεχνικό δυναμικό του Open, τον Δημήτρη Ραλάκη που δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή. Τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του και θέλω να σας δώσω κουράγιο και η ζωή συνεχίζεται. Το ίδιο κάνουμε και εμείς και όσο μπορούμε θα είμαστε δίπλα σας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

J2US: Δεν φαντάζεστε τι έκλεψε η Βίκυ Σταυροπούλου από τον Μουτσινά - Το κάνει.. giveaway!

Το ανεπανάληπτο live του J2US ξεκίνησε και δεν άργησαν να ξεκαρδίζονται οι κριτές με τα σχόλια που έκαναν μεταξύ τους. Η Βίκυ Σταυροπούλου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έκλεψε κάτι από τον Νίκο Μουτσινά και σκοπεύει να το κάνει giveaway, με τον Νίκο Κοκλώνη και τους υπόλοιπους κριτές να ξεσπούν σε γέλια.

Η Βίκυ, λοιπόν, αποκάλυψε πως έκλεψε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από το πλατό του Νίκου Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» και σκοπεύει να το δώσει σε έναν τυχερό τηλεθεατή του μουσικού σόου.

Ο παρουσιαστής φυσικά έμεινε έκπληκτος και αμέσως μετά εμφανίστηκε στην σκηνή το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την Βίκυ Σταυροπούλου να λέει: “Επειδή κάποια άτομα μας τρολάρουν για τα giveaway που κάνουμε και κοντινά μας άτομα όπως ο Νίκος ο Μουτσινάς, έκανα και εγώ κάτι, πήγα στο πλατό έκλεψε ένα δέντρο χωρίς να το ξέρει ο Νίκος και το κληρώνω”.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης προκάλεσε και αυτός με την σειρά του τον Νίκο Μουτσινά να τραγουδήσει το «Γούτσου- Γούτσου» όπως έκανε και ο ίδιος στην έναρξη!

J2US: Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου - Πήρε «φωτιά» το πλατό με το τραγούδι της

Έβαλε «φωτιά» στο πλατό του J2US η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ερμήνευσε παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη το τραγούδι «Κοκορίκο», της Ρένας Βλαχοπούλου και ξεσήκωσαν τους πάντες.

Με αφορμή το γεγονός ότι η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στον Ελληνικό Κινηματογράφο, οι δύο παρουσιαστές επέλεξαν να ερμηνεύσουν ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του Ευτυχείτε ανέφερε, μεταξύ των άλλων, πως δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του μουσικού σόου δίνοντας τα τα συχγαρητήρια της σε όλους τους συντελεστές.

Έτσι, ο Νίκος Κοκλώνης είπε με θαυμασμό: “Η Κατερίνα έχει δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσει εδώ που βρίσκεται και τα έχει καταφέρει, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια”.

Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια ανέφερε, μέσα σε όλα, το μπούλινγκ που έχει αντιμετωπίσει από μικρή ηλικία εξαιτίας της δυσκολίας της στην προφορά του γράμματος «Ρ» ενθαρρύνοντας τον κόσμο να μετατρέπει τις αδυναμίες του σε δυνάμεις, περνώντας έτσι το δικό της μήνυμα.

«Θέλω να πω κάτι, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τυχαίο το τραγούδι που επιλέξαμε σήμερα. Όταν ήμουν πιο μικρή, γύρω στα 12-13 το ρο το έλεγα γάμα και έκανα λογοθεραπεία για πολλά χρόνια. Στο τέλειο σημείο δεν έφτασα ποτέ γιατί υπάρχει και ένα θέμα με το χαλινό»l

«Όταν άρχισα να κάνω τηλεόραση όλοι λέγανε η Κατεγίνα, αυτή που δε λέει το ρο… Υπέστη ένα μπούλινγκ αρκετά έντονο. Τότε πήγα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά και θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Νίκο να μου λέει ‘Αυτή η αδυναμία σου πρέπει να γίνει προτέρημά σου’».

«Κάτι που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς αν το αγαπήσουμε και το τρολάρουμε και αυτοσαρκαστούμε μέσα από αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό μας που να μας βγει σε καλό τελικά» κατέληξε λέγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Ένα ακόμη φαντασμαγορικό live του J2US έφτασε στο τέλος του με τα εναπομείναντα ζευγάρια να βάζουν «φωτιά» στο πλατό. Ποιο όμως δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το μουσικό σόου;

To θέμα της αποψινής βραδιάς ήταν ελληνικός κινηματογράφος και έτσι όλα τα ζευγάρια διάλεξαν να ερμηνεύσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από τις ελληνικές ταινίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψε από αυτή την βραδιά ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του ελληνικού κινηματογράφου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη που ξεσήκωσε τους πάντες με το κέφι της.

Στο τέλος της βραδιάς, οι τηλεθεατές καθόρισαν ποιο ζευγάρι θα αποχωρούσε από το επιτυχημένο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Το ζευγάρι που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς ήταν ο Αντώνης Λουδάρος και η Πένυ Μπαλτατζή.