Τελικός The Bachelor σήμερα - Κάνει ή όχι πρόταση γάμου ο Βασιλάκος;

Αποκάλυψη τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τελικός The Bachelor σήμερα - Κάνει ή όχι πρόταση γάμου ο Βασιλάκος;

Ένας κύκλος κλείνει σήμερα το βράδυ στον ALPHA, καθώς σήμερα θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του ριάλιτι The Bachelor κι ενώ ξέρουμε ποια είναι η νικήτρια - δείτε εδώ - αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον σε όλους είναι, θα της κάνει πρόταση γάμου ο Βασιλάκος ή μήπως θα επιλέξει να περάσουν λίγο χρόνο μαζί στην πραγματική ζωή για να δουν πως θα πάει αυτή τη σχέση;

Όλη η αλήθεια για το τι θα συμβεί σήμερα στον τελικό του The Bachelor

Η αλήθεια είναι πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την αρχή του παιχνιδιού, όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, έχει δείξει στην παραγωγή το μέρος που θα ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η δεύτερη αλήθεια είναι πως έχει αγοράσει ήδη το μονόπετρο που θα δώσει στην εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν ο ίδιος σήμερα θα δώσει και το μονόπετρο στην τυχερή που θα πάρει το τελευταίο τριαντάφυλλο μαζί με την καρδιά του.

Εμείς, βέβαια, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, γνωρίζουμε πως ο Βασιλάκος έχει ήδη χωρίσει με την παίκτρια που επέλεξε από το παιχνίδι. Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό του The Bachelor

The Bachelor: Σε ονειρικό ξενοδοχείο ο Βασιλάκος με τις παίκτριες - Τους ξεσήκωσαν όλους με τα ουρλιαχτά τους

Το χθεσινό (17/12) επεισόδιο του «The Bachelor» άρχισε με τα κορίτσια να ουρλιάζουν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός στο ξενοδοχείο, που τους φιλοξενεί.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στις τρεις διεκδικήτριές του, στέλνοντάς τις σε ένα ξενοδοχείο, για να περάσουν άνετα τις τελευταίες τους στιγμές στο σόου, ενώ με καθεμία εξ αυτών θα περάσει από μία μέρα σε κάποιο προορισμό.

Όλες τους εξεπλάγησαν ευχάριστα με τις ανέσεις του δωματίου τους, βλέποντας μάλιστα πως έχουν και δική τους πισίνα.

Μόλις βγήκαν στο μπαλκόνι, όμως, συνειδητοποίησαν πως είναι… συγκάτοικοι, με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθούν για λίγο με αυτή την εξέλιξη. Δείτε εδώ τα.. μυστικά των 3 φιναλίστ!

The Bachelor: Ο Βασιλάκος άρχισε τις ζήλειες - Η ανάκριση για τον πρώην σύντροφο της Βίβιαν

Πανικός επικράτησε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο πρώτο ραντεβού για το χθεσινό (17/12) επεισόδιο του «The Bachelor», με τον ίδιο να μην κρύβει την τρομερή του ζήλεια για την παίκτρια, με την οποία βρέθηκε.

Ο λόγος γίνεται για τη Βίβιαν, που αποτέλεσε την πρώτη κοπέλα, με την οποία περνά μία ολόκληρη μέρα ο πρώτος Bachelor, πηγαίνοντάς τη για μια βόλτα στην Αμοργό, όπου της εξήγησε την αμηχανία, που του προκάλεσε η μητέρα της στο ραντεβού με την ίδια και τον πατριό της.

Η Βίβιαν προσπάθησε να του εξηγήσει, ότι θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος, αλλά όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Παναγιώτης, δεν του… έσβησε την φωτιά εντελώς.

Στο τέλος, πάντως, της άφησε μια κάρτα, όπου της πρότεινε να κοιμηθεί μαζί του, αλλά η Βίβιαν θεώρησε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

The Bachelor: Το παθιασμένο ραντεβού Βασιλάκου και Αντζελίνας - Δέχτηκε την πρόταση του;

Το ατομικό ραντεβού της Αντζελίνα και του Παναγιώτη στο ξενοδοχείο περιλάμβανε αρκετές.. εκπλήξεις, εντάσεις και ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor.

Το κλίμα ήταν αρκετά ρομαντικό και τρυφερό αλλά η Αντζελίνα, ούσα Αντζελίνα, δεν άργησε να πετάξει τα καρφιά της και να προκαλέσει αρκετές εντάσεις.

Όταν ο Παναγιώτης, δε, της αποκάλυψε πως περνάει ωραία και με άλλη παίκτρια, και όχι μόνο αυτήν, έγινε έξαλλη και ξέσπασε σε φωνές, με τον Bachelor φυσικά να αναρωτιέται πως γίνεται κάθε φορά να καταλήγουν σε καυγά.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο Βασιλάκος της έκανε δώρο ένα συγκλονιστικό δώρο, με την Αντζελίνα να ξεχνάει τα πάντα.

Μια ιδιαίτερη πρόταση έκλεισε το ραντεβού, με τον Παναγιώτη να ζητά να περάσει την νύχτα μαζί με την μελαχρινή παίκτρια.

Η Αντζελίνα δεν δίστασε και πήγε στο δωμάτιο του Παναγιώτη, και μετά από μερικά παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξαν, του δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη για αυτό το βήμα, με τον ίδιο να το κατανοεί απόλυτα.

The Bachelor: Έμεινε «κάγκελο» ο Βασιλάκος με την έκπληξη της Νικολέττας

Στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor η Νικολέττα ήταν αυτή που πέρασε τελευταία μια μαγική ημέρα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος έμεινε κάγκελο με την έκπληξη που του έκανε.

Στο τέλος κάθε ατομικού ραντεβού, ο Παναγιώτης τους έκανε πρόταση να περάσουν το βράδυ μαζί του, με την Βίβιαν και την Αντζελίνα να το αρνούνται.

Ο Παναγιώτης και η Νικόλ πέρασαν μια φανταστική ημέρα με την Νικολέττα να δηλώνει ότι τον ερωτεύεται κάθε στιγμή όλο και περισσότερο.

Ωστόσο, όσο γύριζαν πίσω στο ξενοδοχείο αποχαιρετίστηκαν με τον Παναγιώτη να μένει μόνος του με το ποτήρι, όντας απογοητευμένος που δεν δέχτηκε η Νικόλ.

Εκείνη την ώρα η Νικόλ ξανά εμφανίστηκε στην πισίνα χαρίζοντας του παθιασμένα φιλιά, με τον ίδιο να «λιώνει».

Παρόλα αυτά όμως, η κοκκινομάλλα παίκτρια του δήλωσε πως δεν είναι ακόμη έτοιμη για αυτό το βήμα, με τον Παναγιώτη φυσικά να το καταλαβαίνει.

the bachelor βασιλάκος - νικολέττα

The Bachelor: Τεράστιο σοκ! Αυτή η κοπέλα δεν θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό

«Ταραχή» ήρθε στη βίλα του «The Bachelor», αφού έφυγε από εκεί μια εκ των κοριτσιών, που πολλοί θεωρούσαν ως μεγάλο φαβορί για την νίκη, έχοντας αναπτύξει εξαιρετική χημεία με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο Παναγιώτης είχε την ευκαιρία να στείλει τα τρία εναπομείναντα κορίτσια σε ένα ξενοδοχείο, ενώ πέρασε μια μέρα με την καθεμία ξεχωριστά. Ξεκίνησε με τη Βίβιαν, με την οποία πήγε στην Αμοργό και το ραντεβού είχε αρκετή ένταση, αφού έδειξε… ζήλεια για τον πρώην της.

Στη συνέχεια, βγήκε ραντεβού με την Αντζελίνα, με την οποία… πάτησε σταφύλια, ενώ εκεί σημειώθηκε η μεγαλύτερη ένταση από όλα τα ραντεβού, αφού από τον καβγά βρέθηκαν… στο κρεβάτι, με την ίδια όμως να αρνείται στο τέλος να κοιμηθεί μαζί του.

Στο τέλος, το ίδιο παράδειγμα ακολούθησε και η Νικόλ, που βρέθηκε στην Πάρνηθα μαζί με τον Παναγιώτη, πίνοντας σαμπάνια στο τελεφερίκ. Πριν κοιμηθεί, όμως, τον επισκέφθηκε μια τελευταία φορά, πριν από την «Τελετή των Ρόδων».

Σε αυτή, η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο, αφού μία κοπέλα δε θα βρεθεί στο σημερινό (18/12) μεγάλο τελικό. Αυτή ήταν η Αντζελίνα, με αποτέλεσμα η Νικόλ και η Βίβιαν να παλεύουν για την καρδιά του.