Ήλιος (18/12): Η Νίκη αποφασίζει να ομολογήσει

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος (18/12): Η Νίκη αποφασίζει να ομολογήσει

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (18/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Η Νίκη παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον Δήμο και τον Δημήτρη, αποφασίζει να τα ομολογήσει όλα.

Ο Δημήτρης, σίγουρος πια για την αθωότητα της Νίκης, προσπαθεί να βρει στοιχεία για να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ που έχει ανακαλύψει.

Η Λήδα και ο Φίλιππος ζουν όμορφες στιγμές και αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μαζί όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Ήλιος (18/12)

Η Νίκη αποφασίζει να ομολογήσει παρά τις επίμονες προσπάθειες του Δημήτρη και του Δήμου να την αποτρέψουν. Ο Αντώνης, είναι ενθουσιασμένος που ξεκινά τη διαδικασία προώθησης για το λάδι του. Όμως η καλή συνεργασία του με την Νεφέλη θα γκρεμιστεί απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με ολέθρια αποτελέσματα.

Η Λήδα μαθαίνει από τον Δημήτρη τις υποψίες του για τον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Αντρέα, όταν στο νοσοκομείο φέρνουν σοβαρά τραυματισμένη τη Μαρία, ενώ ένας χαρακτήρας της σειράς πεθαίνει.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Ήλιος

Η Μαρία είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο Αντώνης υποφέρει από τύψεις. Η Λήδα φοβάται μήπως χάσει τη μητέρα της και ο Φίλιππος είναι δίπλα της και τη στηρίζει. Μία νέα σύγκρουσή του, όμως, με την Αλεξάνδρα είναι αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης κατηγορείται άδικα για τον ξυλοδαρμό ενός κρατουμένου, ενώ η Αθηνά, ο Χρήστος και η Δάφνη αρχίζουν να είναι επιφυλακτικοί μαζί του. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

Η Αλίκη περνάει δύσκολα και προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, όσο ο Αχιλλέας κάνει όλο και περισσότερο αισθητή την παρουσία του… Η Λήδα και ο Αντώνης έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη κατάσταση που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν…

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 69

Ο απροσδόκητος θάνατος της Μαρίας δημιουργεί ερωτηματικά στην Λήδα, ενώ ο Αντώνης παλεύει με τις ενοχές του και την αγωνία για την αντίδραση της κόρης του, αν μάθει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν. Ο Δημήτρης καλεί τον ιδιοκτήτη της κάβας να πει στην Αθηνά ποια είναι στην πραγματικότητα η γυναίκα που αγόρασε το ποτό που δηλητηρίασε τον Αλεξάκη με το όνομα Νίκη Χρηστίδου… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

Η Αλεξάνδρα βλέπει τον θάνατο της Μαρίας σαν μια ευκαιρία να αναβάλουν τον γάμο τους ο Φίλιππος και η Λήδα, ενώ έχοντας μάθει πως η Αλίκη βγαίνει με τον Αχιλλέα, της ζητάει να διακόψει μαζί του. Η Νίκη, σίγουρη για την καταδίκη της, ζητάει από τον Δήμο να την ξεχάσει για πάντα.