"Βόμβα" στις Άγριες Μέλισσες: Κάνουν έρωτα Κωνσταντής και Δρόσω!

Τι θα συμβεί με τη σχέση τους; Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Μία κανονική «βόμβα» αναμένεται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχουμε για εσάς, ο Κωνσταντής και η Δρόσω κάνουν έρωτα.

Το TV24 σας αποκαλύπτει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ που σύντομα θα δείτε στις οθόνες σας!

Για χατίρι της όχι μόνο τα τινάζει όλα στον αέρα, αλλά ματαιώνει και τον γάμο του με τη Δόμνα. Ο λόγος για τον Κωνσταντή, ο οποίος αφού εξομολογείται τον έρωτά του στη Δρόσω, στη συνέχεια παλεύει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά της.

Από την άλλη, εκείνη γοητεύεται μεν από το ενδιαφέρον του, ύστερα μάλιστα από την αποκάλυψη για τον μικρό Σέργιο, αλλά από την άλλη ξέρει πως μια σχέση μεταξύ τους θα φέρει μεγαλύτερες φουρτούνες και στις δύο οικογένειες Σεβαστού και Σταμίρη.

Και όχι άδικα! Από τη μια η Μυρσίνη δεν θα αντέξει να κάνει και τρίτη νύφη Σταμίρη και από την άλλη η Ελένη δεν θα δεχτεί να μπλέξει με την ίδια οικογένεια και η μικρή της αδελφή. Ομως τι θα συμβεί όταν το πάθος και η καρδιά κερδίσουν τη λογική;

Το καυτό ερωτικό βράδυ του Κωνσταντή και της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες

Από παλιά ο Κωνσταντής (αλλά και όλα τα αδέλφια Σεβαστοί) είχε δείξει το ενδιαφέρον του για τη Δρόσω και για το πόσο όμορφη κοπέλα είναι! Οταν όμως την είδε να χορεύει αισθησιακά στη «Χαβάη» με σέξι εμφάνιση, από τότε δεν μπορεί με τίποτα να τη βγάλει από το μυαλό του. Ηξερε πως τα φαινόμενα απατούν και πως παρά το μπλέξιμό της σ’ ένα τόσο κακόφημο μαγαζί, η Δρόσω συνέχιζε να έχει καλής ποιότητας χαρακτήρα και να μη μοιάζει με τα κορίτσια... αυτής της δουλειάς!

Άγριες Μέλισσες Δρόσω Κωνσταντής

Παράλληλα, η αποκάλυψη πως ο Σέργιος είναι δικό της παιδί, τον έκανε να τη δει με άλλο μάτι και αυτό τον πείσμωσε για να τη σώσει από τον βούρκο που είχε πέσει. Γι’ αυτό και παραμέρισε το μίσος του για την Ελένη και -κρυφά- τη βοήθησε για να βρει τη Δρόσω και να τη φέρει πίσω στο χωριό! Οπως και έγινε!

Ο Κωνσταντής χάρηκε με την επιστροφή της και αποφάσισε να της κάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά εκείνη του ξεκαθάρισε πως το να είναι μαζί θα ήταν μια τρέλα και πως θα πρέπει να έχει το μυαλό του στον επικείμενο γάμο του και τη Δόμνα. Ομως εκείνος μέσα του έχει επιλέξει τη γυναίκα που αγαπάει και αυτή δεν είναι άλλη από τη Δρόσω, γι’ αυτό και έχει ήδη εκφράσει στον Μελέτη πως δεν θέλει να παντρευτεί με την κόρη του Θέμελη.

Μια σκέψη που σύντομα την κάνει πράξη καθώς ανακοινώνει σε όλη την οικογένεια πως ο γάμος θα αναβληθεί! Ο καβγάς μεταξύ του ίδιου και των γονιών του δεν αργεί να ξεσπάσει και εκείνος θυμωμένος φεύγει από το σπίτι!

Στον δρόμο καθώς περπατάει συναντάει τυχαία τη Δρόσω και εκείνη αντιλαμβάνεται πως κάτι του συμβαίνει και τον ρωτάει να μάθει τι! Τότε εκείνος την αρπάζει και τη φιλάει, ενώ η Δρόσω ανταποκρίνεται στο φιλί του! Το παθιασμένο φιλί θα τους οδηγήσει στο κρεβάτι και οι δυο τους θα κάνουν έρωτα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει αυτός ο ανομολόγητος πόθος...

Και μετά τι;

Η Δόμνα είναι ένα κορίτσι καλομαθημένο που έχει μάθει να έχει στη ζωή ό,τι ζητάει! Και έτσι ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Κωνσταντή, τον οποίο θέλει και αγαπάει! Δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τον χάσει και οι υποψίες της από την πρώτη της γνωριμία με τη Δρόσω, πως από αυτή τη γυναίκα κινδυνεύει να χωρίσει με τον άντρα που αγαπάει, την κάνουν θηρίο ανήμερο. Βέβαια κρίση στη σχέση του θα αντιμετωπίσει και ένα άλλο ζευγάρι στο Διαφάνι. Δείτε εδώ ποιοι χωρίζουν.

Δόμνα Άγριες Μέλισσες

Η απόφαση του Κωνσταντή να αναβάλουν τον γάμο τους, κάνει τη Δόμνα έξω φρενών και του ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν θα περάσει έτσι και οργανώνει τα επόμενα σχέδιά της για να τον κρατήσει κοντά της! Την ίδια ώρα και η Μυρσίνη με την Ελένη όταν υποψιαστούν τι έχει συμβεί ανάμεσα σε Δρόσω και Κωνσταντή θα γίνουν έξω φρενών και φυσικά θα προσπαθήσουν να σταματήσουν αυτή την τρέλα προτού ξεσπάσει μεγαλύτερη φουρτούνα!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου