Εικόνες: Στο σημερινό επεισόδιο στο OPEN ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Ευρυτανία

Μην το χάσετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες: Στο σημερινό επεισόδιο στο OPEN ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Ευρυτανία

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες αυτή την Κυριακή 27/12, στο πρώτο μέρος της εκπομπής για το μαγευτικό νομό της Ευρυτανίας, θαυμάζουν τα γραφικά μονοπάτια του ποταμού Καρπενησιώτη κάνοντας ιππασία, επισκέπτονται το Μεγάλο Χωριό και μένουν έκπληκτοι από το παραμυθένιο σκηνικό που προσφέρουν τα ξύλινα γεφυράκια.

Στη συνέχεια εξερευνούν τον ανέγγιχτο φυσικό θησαυρό του Πάντα Βρέχει και βιώνουν μία υπέροχη εμπειρία στους καταρράκτες που σχηματίζονται στο φαράγγι. Το οδοιπορικό ολοκληρώνεται με δοκιμή τοπικών σπεσιαλιτέ, αλμυρών και γλυκών!

Συντονιζόμαστε για ένα ακόμη όμορφο ταξίδι Κυριακή 27/12 στις 20:00 στο OpenTv!

Ο Τάσος Δούσης «ξεσηκώνει» τους Έλληνες διάσημους για μια γλυκιά πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

"Η ελπίδα δεν πρέπει να σβήσει στο @ellinikopaidikoxorio στο Φίλυρο..." με αυτή την φράση ξεκινάει το post του στο Instagram ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάσος Δούσης. Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης ο δημοσιογράφος καλεί τους φίλους του και ιδιαίτερα τους «επώνυμους» να στηρίξουν οικονομικά το «Ελληνικό παιδικό χωριό» στο Φίλυρο στην Θεσσαλονίκη.

Όπως εξηγεί στο post του ο Τάσος Δούσης η συγκεκριμένη δομή που φιλοξενεί παιδάκια που δεν έχουν οικογένεια είναι σε τραγική κατάσταση. Δεν έχουν χρήματα για θέρμανση, φαγητό και σε λίγο δεν θα μπορούν να πληρώσουν ούτε καν για στέγη. Ο Τάσος Δούσης μετά από επικοινωνία με την διεύθυνση του «Ελληνικού παιδικού Χωριού» αποφάσισε ο όμιλος των επιχειρήσεων της Dousiscom να στηρίξει οικονομικά το «Ελληνικό παιδικό χωριό». Τα χρήματα, όμως, που χρειάζονται στην συγκεκριμένη δομή είναι πάνω από 650.000 ευρώ μόνο για μια χρονιά.

Επειδή λοιπόν η βοήθεια που πρόσφερε ο όμιλος των εταιρειών του Τάσου Δούση δεν έφτανε αποφάσισε ο ίδιος σε συνεργασία με το «Ελληνικό παιδικό χωριό» να ξεκινήσει μια αλυσίδα αλληλεγγύης προσφοράς και αγάπης. Ο παρουσιαστής των Εικόνων έκανε λοιπόν ένα challenge και προκαλεί-προσκαλεί όλους τους φίλους του να... διαβάστε την συνέχεια εδώ