Αγγελική mega spoiler: Σοκ! Ο Μιχάλης είναι παιδί του..

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική mega spoiler: Σοκ! Ο Μιχάλης είναι παιδί του..

Τεράστιες ανατροπές αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Αγγελική» όπου ο Μιχάλης ανακαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Εκτός από τον Μιχάλη, και η Δανάη έρχεται αντιμέτωπη με τον πραγματικό της πατέρα. Ποιος είναι;

Ο Μιχάλης χωρίζει με την Αγγελική και κυλά στο αλκοόλ

Η ζωή του Μιχάλη γκρεµίζεται ξανά όταν µε την Αγγελική αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόµους. Ο χωρισµός αυτός, όµως, καταβάλλει τον νεαρό τόσο πολύ, που κυλά ξανά στο αλκοόλ χωρίς να έχει µέτρο. Και ενώ ο νεαρός προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του και αποκτά µε την Αγγελική µία σχέση αγάπης και µίσους πια, αργότερα µία αποκάλυψη θα τον κλονίσει για πάντα.

Ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού

Η Αθηνά τρέφει µια ιδιαίτερη συµπάθεια προς τους Ζάχους, την οικογένεια δηλαδή του Μιχάλη. Αυτό, όµως, δεν είναι τυχαίο, µιας και εκείνη και η Λένα έχουν ένα τροµερό µυστικό από το παρελθόν, που ενώ τις χωρίζει, παράλληλα τις ενώνει. Όπως θα αποκαλυφθεί, ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού. Φυσικά, αυτή η αποκάλυψη θα πέσει σαν βόµβα σε όλους, µιας και αλλάζει όλα όσα γνώριζαν µέχρι στιγµής. Ο κόσµος του Μιχάλη γκρεµίζεται ξανά και τα ερωτήµατα που έχει είναι πολλά.

Ο Μιχάλης ανακαλύπτει την αλήθεια

Ο ίδιος ανακαλύπτει την αλήθεια, αλλά θέλει να ακούσει αν ισχύει πρώτα από τα χείλη της µητέρας του. Η αναδροµή που κάνει η Λένα στο παρελθόν επιβεβαιώνει πως ο Μιχάλης ανήκει στην οικογένεια Αργυρών. Η Αθηνά, µάλιστα, γνωρίζει την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και έχει την οικογένειά τους υπό την προστασία της. Αυτή η αποκάλυψη, όµως, αφορά και τους Στέφανο, Παύλο, ∆ηµήτρη και Νικόλα και µένει να δούµε πώς θα αποδεχθούν εκείνοι την αλήθεια.

Ο Στέφανος μαθαίνει την αλήθεια και χωρίζει από την Τζένη

Ο Στέφανος θα ανακαλύπτει με τον καιρό τα ψέµατα και την προδοσία τόσο της Τζένης όσο και του Παύλου και ο χωρισµός του Στέφανου µαζί της δεν θα αργήσει να έρθει. Ωστόσο, ο ίδιος ανακτά την εξουσία στην οικογενειακή επιχείρηση, καθώς αναλαµβάνει ξανά τη θέση του προέδρου.

Αγγελική

Ραγδαίες αλλαγές στον ALPHAtv - Τι συμβαίνει με τη σειρά Αγγελική

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ALPHA σχετική με τη σειρά Αγγελική από το νέο έτος. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τηλεοπτικός σταθμός με μια επίσημη ανακοίνωση.

Αυτές είναι οι αλλαγές του ALPHAtv για τη σειρά Αγγελική

Από τις 11 Ιανουαρίου 2021 η «Αγγελική» επιστρέφει στον Alpha με νέα επεισόδια.

Πιο αποφασιστική, πιο τολμηρή, πιο ερωτική, πιο ανατρεπτική από ποτέ.

Τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει γι’ αυτό που έρχεται.

Από τις 11 Ιανουαρίου νέα επεισόδια.