Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σοκ! Ο Νικηφόρος απειλεί με όπλο τον...

Ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σοκ! Ο Νικηφόρος απειλεί με όπλο τον...

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» με τον Νικηφόρο να απειλεί τον Μπάμπη.

Πέρα από έναν χωρισμό βόμβα, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την απιστία της Ασηµίνας µε τον Μπάμπη και εξοργίζεται. Βγάζει έναν σκληρό χαρακτήρα έτοιµο για όλα και µε το όπλο στο χέρι απειλεί τον νεαρό να αφήσει τη γυναίκα του.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την απιστία της Ασημίνας

Η εµφάνιση του Μπάµπη στο Διαφάνι τάραξε τη ζωή της Ασηµίνας, η οποία βρήκε στο πρόσωπο του νεαρού την ελευθερία που στερείται στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και µία διέξοδο σε όσα την πληγώνουν. Οι συναντήσεις τους γίνονται πια όλο και πιο συχνές µε την Ασηµίνα να επικαλείται ως δικαιολογία πως πηγαίνει βόλτα. Ωστόσο, ο Νικηφόρος έχει αντιληφθεί πως η γυναίκα του τού λέει ψέµατα. Και οι υποψίες του επιβεβαιώνονται όταν ο ίδιος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθήσει την Ασηµίνα, καθώς µία από τις φορές που υποτίθεται πως πήγε µία βόλτα συνάντησε τον Μπάµπη.

Ο Νικηφόρος απειλεί τον Μπάμπη

Ο Νικηφόρος συνειδητοποιώντας πως ο γάµος του διαλύεται και αιτία αυτή τη φορά είναι η απιστία της Ασηµίνας τρελαίνεται και δεν µπορεί να το δεχτεί. Στη σκέψη και µόνο πως η γυναίκα του είναι µε έναν άλλον άντρα θολώνει. Αποφασίζει, όµως, να παλέψει και να µην αφήσει τον Μπάµπη να διαλύσει όσα προσπάθησαν να χτίσουν τόσο χρόνια και την οικογένεια που έχουν δηµιουργήσει.

Για πρώτη φορά, θα δούµε ένα άλλο πρόσωπο του νεαρού Σεβαστού. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να αντιµετωπίσει κατά πρόσωπο τον Μπάµπη και µε ένα όπλο στο χέρι πηγαίνει να τον συναντήσει. Οι δύο άντρες για πρώτη φορά έρχονται αντιµέτωποι.

Ο Νικηφόρος έχοντας απέναντί του τον άντρα που πήρε τα µυαλά της γυναίκας του µεταµορφώνεται και τον σηµαδεύει µε το όπλο. Του επιτίθεται απαιτώντας να σταµατήσει κάθε είδους επαφή µε την Ασηµίνα. Τον απειλεί πως, αν δεν αποµακρυνθεί από την Ασηµίνα, δεν θα έχουν καλό τέλος.

Άγριες Μέλισσες

Η αντίδραση του Μπάμπη

Ο Μπάµπης, όµως, δεν τον φοβάται τον Νικηφόρο. Έχει αισθήµατα για την Ασηµίνα και είναι σε τεράστιο δίληµµα. Να συνεχίσει να περνάει όµορφα µαζί της και να την κάνει να ξεχνάει τα προβλήµατά της ή να ακολουθήσει την εντολή του Νικηφόρου; Ο νεαρός, παρά τον παρορµητισµό του, όµως, σκέφτεται λογικά.

∆εν θέλει σε καµία περίπτωση να πάθει κάτι η Ασηµίνα και από το ύφος του Νικηφόρου καταλαβαίνει πως αν συνεχίζουν να βρίσκονται δεν θα κινδυνεύσει µόνο η δική του ζωή αλλά και εκείνης.

Ο Μπάµπης τότε σκέφτεται πως πρέπει να αποµακρυνθεί από την κοπέλα όσο και να τον πονάει. Από την άλλη, ο Νικηφόρος για πρώτη φορά δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και είναι έτοιµος να κάνει τα πάντα προκειµένου να κρατήσει τη γυναίκα του και να µη διαλυθεί η οικογένειά του.

Τι θα κάνει, όµως, η Ασηµίνα; Θα καταλάβει πως ο Νικηφόρος έµαθε για την απιστία της και συναντήθηκε µε τον Μπάµπη; Θα καταφέρει να µείνει µακριά από τον νεαρό που της χαρίζει λίγες στιγµές ανεµελιάς και ελευθερίας;

Άγριες Μέλισσες: Διακοπές για Χριστούγεννα - Πότε επιστρέφουν ξανά με νέα επεισόδια

Τα ρολά κατεβάζουν από σήμερα 24/12 οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 λόγω Χριστουγέννων και επιστρέφουν δυναμικά τον Ιανουάριου και συγκεκριμένα στις 4 Γενάρη, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, τις οποίες και μοιράζομαι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Οι εξελίξεις που περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό θα είναι σοκαριστικές και μάλιστα, όπως μου μετέφεραν οι πηγές μου, οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται να δώσουν μια μικρή παράταση στην σειρά καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει είναι μεγάλα. Δηλαδή αντί για τον Ιούνιο του 2021 που είναι προγραμματισμένο μέχρι στιγμής να τελειώσει η σειρά, επιθυμούν να το φτάσουν μέχρι τα Χριστούγεννα του 21.

Την τελική απόφαση ωστόσο γι'αυτό θα έχουν οι συγγραφείς μέσα στους επόμενους μήνες.