Αποκλειστικό - Elif: Πώς καταστρέφουν την Ρεϊχάν η Παρλά και η Χουμεϊρά

Τα σχέδια εξόντωσής της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκλειστικό - Elif: Πώς καταστρέφουν την Ρεϊχάν η Παρλά και η Χουμεϊρά

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις για την επιτυχημένη ξένη σειρά του Star, Elif, αφού σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Πάρλα και η Χουμεϊρά έχουν καταστρώσει σχέδια προκειμένου να καταστρέψουν τη ζωή της Ρεϊχάν.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα για να πει στη Γιλντίζ πως η μητέρα της είναι στην έπαυλη, αλλά πριν προλάβει να μιλήσει έρχεται ο Κερέμ και ζητάει παυσίπονα. Η Ματσιντέ και οι υπόλοιποι μεταφέρουν τη Χουμεϊρά στο δωμάτιό της. Η Παρλά μένει μόνη στο σαλόνι και δεν της αρέσουν όσα συμβαίνουν καθώς νιώθει πως η Χουμεϊρά, που πέρασε μεγάλες δυσκολίες, τραβάει όλη την προσοχή.

Θέλει να της μιλήσει για τη σχέση του Κερέμ με τη Ρεϊχάν γιατί χρειάζεται τη βοήθειά της. Η Ρεϊχάν δεν βρίσκει παυσίπονα και προσφέρεται να φτιάξει ένα τσάι από βότανα. Η Παρλά επεμβαίνει και λέει πως έχει στην τσάντα της παυσίπονα, ενώ διατάζει τη Ρεϊχάν να της ετοιμάσει καφέ. Η Ματσιντέ μιλάει με την Παρλά και τη ρωτάει για την κόρη της:

Elif Πάρλα

«Μου είπε ψέματα ότι θα βρεθείτε και μετά γύρισε και ήταν στο κακό χάλι που την είδες! Ξέρεις τι μπορεί να της συμβαίνει;», τη ρωτάει και η Παρλά της απαντάει: «Δεν έχω ιδέα, αλλά σας υπόσχομαι πως θα τη φροντίσω και θα είμαι δίπλα της».

Αυτό είναι το σχέδιο της Χουμεϊρά και της Πάρλα για να καταστρέψουν τη Ρεϊχάν στην Elif

Η Ρεϊχάν πηγαίνει καφέ στην Παρλά και τον Κερέμ και ένα φλιτζάνι τσάι. Η Παρλά θυμώνει επειδή της ζήτησε να τους φέρει μόνο καφέ. Μισεί πραγματικά τη Ρεϊχάν και ο μεγαλύτερός της φόβος είναι μήπως εξαιτίας της χάσει τον Κερέμ. Η Βιλντάν και η Ελίφ είναι στο νέο τους σπίτι και η μικρή ρωτάει για πόσο καιρό θα μείνουν εκεί γιατί θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη. Η Βιλντάν της απαντάει πως θα γίνει και αυτό.

Η Τουλάι θέλει η Ζουλιντέ να γυρίσει πίσω Η Παρλά μένει άφωνη όταν στον νέο κατάλογο με παπούτσια της εταιρείας βλέπει τη Ρεϊχάν ως μοντέλο. Θεωρεί πως η Ρεϊχάν ικέτευσε τον Κερέμ για να συμβεί αυτό και εκείνος της απαντάει: «Εμείς την παρακαλέσαμε να γίνει το μοντέλο της εταιρείας» και καταλαβαίνει πως η κατάσταση την ενοχλεί και την πιέζει ακόμα περισσότερο λέγοντάς της πως αν η Ρεϊχάν το επιθυμεί μπορεί να είναι και στον επόμενο κατάλογό τους ως μοντέλο.

Ο Σαφάκ επιμένει να πιέζει τη μητέρα του να μιλήσει στην Τουλάι για να πάρει πίσω τη δουλειά της η Ζουλιντέ, διαφορετικά δεν επιστρέφει σπίτι. Η Τουλάι ζητάει από τη Ζουλιντέ να επιστρέψει στο μαγαζί αλλά εκείνη δεν θέλει να τη φέρει σε δύσκολη θέση:

Χουμεϊρά Elif

«Δεν θα σε έφερνα ποτέ σε δύσκολη θέση Τουλάι, είσαι σαν αδελφή μου για εμένα». Η Παρλά πηγαίνει στην κουζίνα και βάζει τις φωνές στη Ρεϊχάν: «Σας ξέρω κάτι γυναίκες σαν εσάς! Κάνετε τις αθώες για να πετύχετε τον σκοπό σας, να βρείτε πλούσιο γαμπρό! Δεν πρόκειται να σε αφήσω να πάρεις τον Κερέμ» και η Ρεϊχάν νιώθει απαίσια. Ο Κερέμ τη βλέπει ενώ πηγαίνει στο δωμάτιό της και καταλαβαίνει πως δεν είναι καλά.

Η Λεμάν είναι μόνη της στο σπίτι και ο Σαφάκ είναι αποφασισμένος να μη γυρίσει αν δεν αλλάξει γνώμη σχετικά με τη Ζουλιντέ. Η Ρεϊχάν είναι στον κήπο και κλαίει, ενώ η Παρλά τη βλέπει και χαίρεται. Η Ρεϊχάν μιλάει στον εαυτό της και λέει πως θα έφευγε αμέσως αν είχε βρει το βραχιόλι της.

Η Παρλά την ακούει και θυμάται πως είχε δει ένα βραχιόλι στο αυτοκίνητο του Κερέμ. Τώρα είναι ακόμα πιο θυμωμένη και ξέρει πως βρίσκεται σε πόλεμο μαζί της για την καρδιά του Κερέμ και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι αυτή η χαμένη. Το επόμενο πρωί η Παρλά έρχεται στην έπαυλη για να πάρει πρωινό με την οικογένεια. Η Πάρλα μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Κερέμ για να ψάξει το βραχιόλι και καταφέρνει να το βρει. Η Ρεϊχάν θέλει να μιλήσει στη Ματσιντέ για τη μητέρα της αλλά εκείνη έχει μια επείγουσα δουλειά και πρέπει να φύγει και δεν προλαβαίνει να της πει τίποτα.

TAGS