Ήλιος - Spoiler: Αυτή θα είναι η αντίδραση της Λήδας στο θάνατο της μητέρας της

Μάθετε τις εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος - Spoiler: Αυτή θα είναι η αντίδραση της Λήδας στο θάνατο της μητέρας της

Ο Νίκος Αρβανίτης, που υποδύεται τον Αντώνη στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος, μίλησε για την αντίδραση των ηθοποιών στο θάνατο της τηλεοπτικής του γυναίκας.

Η ζωή του Αντώνη πώς θα είναι στο εξής;

«Δεν γνωρίζω. όμως, φαίνεται πως επειδή έχουν υποφέρει πολλά ως οικογένεια και με το δεδομένο πως έχει γυρίσει η Λήδα με τον Πέτρο, θα σταθούν ξανά στα πόδια τους. Θα μαζέψουν τις δυνάμεις τους και θα συνεχίσουν όπως μπορούν».

Πώς θα αντιδράσει η Λήδα όταν μάθει για τη μητέρα της;

«Θα σοκαριστεί και θα κινηθεί προς τον πατέρα της. Όμως μην ξεχνάμε πως είναι ένας άνθρωπος εξοικειωμένος με τα αντιφατικά στοιχεία των ανθρώπων. Έχει κάτι του πατέρα της... Άλλωστε βλέπετε πώς κινείται ανάμεσα στο παλιό και στο νέο. Εξάλλου αυτό θέλει να βγάλει και η σειρά. Ότι είμαστε πλάσματα με αδυναμίες, αντιφάσεις και σκοτεινές πλευρές και ανομολόγητες πλευρές» ενώ και ο Φίλιππος γίνεται φονιάς.

αρβανιτης

Με τη Νεφέλη θα υπάρξει εξέλιξη στην επαφή τους;

«Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τι έκβαση θα υπάρξει! Ακόμα και αν συνεχιστεί η επαφή τους. τι μορφή θα έχει; Φαίνεται πάντως ότι υπάρχει μια έλξη. Και από τη μεριά της Νεφέλης είναι πιο ομολογημένο. Ο Αντώνης δεν τολμάει να το σκεφτεί καν προς το παρόν, γιατί πρώτα απ' όλα δεν έχει αφήσει ανοιχτό παράθυρο, ούτε καν χαραμάδα. Δεν μπορεί να του αναγνωρίσει ότι θα του συμβεί ή ότι έχει δικαίωμα να του συμβεί».

Πρώτο απ' όλα ο Αντώνης θα έχει να αντιμετωπίσει τα προσωπικά την κόρη του.

«Εννοείται. Ο Αντώνης θα τη βοηθήσει όσο μπορεί, θα είναι στο πλευρό της», είπε ο Νίκος Αρβανίτης στο tv 24.

Ήλιος - αποκλειστικό: Η Δάφνη στην φυλακή

Λίγο πριν αρχίσουν τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ, το οποίο αφορά την Δάφνη η οποία καταλήγει στη φυλακή για τον φόνο.

Ο Δημήτρης βρίσκεται πια ένα βήμα πριν καταφέρει να αποδείξει τα όσα έχει κάνει η Δάφνη. Ομως ο Χρήστος τον εμποδίζει δίνοντας ψευδή κατάθεση. Ο Λαϊνάς ωστόσο δεν παραδίδει τα όπλα και ετοιμάζει ένα σχέδιο προκειμένου να αποσπάσει την ομολογία της.

Οι προετοιμασίες του γάμου της Δάφνης και του Χρήστου έχουν ήδη ξεκινήσει. Κανείς δεν την υποψιάζεται εκτός από τον Δημήτρη, που πλέον είναι βέβαιος για την ενοχή της. Η Αθηνά στέκεται στο πλευρό του, αφού έχει πλέον τα στοιχεία που του ζήτησε, και μαζί προσπαθούν να την ξεσκεπάσουν,

Ομως τα πράγματα δυσκολεύουν όταν ο Χρήστος δίνει ψευδή κατάθεση εναντίον του συναδέλφου του. Η Δάφνη έχει καταφέρει να τον στρέψει εναντίον του και να μη βλέπει τι πραγματικά συμβαίνει. «Πρέπει να την κάνουμε να ομολογήσει. Είναι ο μόνος τρόπος να για στοιχειοθετήσουμε κατηγορητήριο και να αποκαλυφθεί», λέει η Αθηνά στον Δημήτρη. «Ασ’ το πάνω μου», της λέει και βάζει κρυφό μικρόφωνο κάτω από το πουκάμισό του.