Άγριες Μέλισσες - spoiler: Απόπειρα αυτοκτονίας από την Δόμνα

Ο πατέρας της, Σωκράτης Θέμελης, γίνεται έξαλλος και καταδίδει στην αστυνομία τον Μελέτη και τον Κωνσταντή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες - spoiler: Απόπειρα αυτοκτονίας από την Δόμνα

Το Youweekly.gr πρώτο εδώ και καιρό σας έχει αποκαλύψει πως η Δόμνα θα μάθει ότι είναι αδερφός της ο Μελέτης. Δυστυχώς αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη, σύμφωνα με το νέο spoiler που θα σας αποκαλύψουμε για τις Άγριες Μέλισσες που ξεκινούν σήμερα να παίζουν ξανά στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το σημερινό επεισόδιο).

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Κωνσταντής είναι πολύ ερωτευμένος με τη Δρόσω και θα θυσιάσει τα πάντα και αυτή θα ανταποκριθεί. Η Δόμνα καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά με τον Κωνσταντή και προχωρά σε μια κίνηση απελπισίας, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτό προκαλεί σοκ στην οικογένεια των Σεβαστών και στο χωριό. Ο πατέρας της, Σωκράτης Θέμελης, γίνεται έξαλλος και καταδίδει στην αστυνομία τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για την φυτεία ινδικής κάνναβης.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και θα προσπαθήσει να τον σώσει από την φυλακή. Αντίθετα, ο Προύσαλης με τη βοήθεια του εισαγγελέα του Αλέξη Γραμματικού, θα προσπαθήσει να τους κλείσει και τους δύο μέσα. Έρχεται στις Άγριες Μέλισσες μια πολύ μεγάλη ρήξη για πρώτη φορά στη φιλία ανάμεσα στον Μελέτη και τον Κωνσταντή.

Με 3,2 εκατομμύρια ευρώ θα επιδοτηθούν οι Άγριες Μέλισσες με βάση το νόμου Κρέτσου

Η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των δύο τελευταίων ετών, οι «Άγριες Μέλισσες», έχει την υπογραφή της Ι. Κ. Κινηματογραφικές και Τηλεοπτικές Παραγωγές και συνολικό κόστος τουλάχιστον 8.835.561 ευρώ και έλαβε επιδότηση ύψους 3.293.516 ευρώ με βάση τον «νόμο Κρέτσου». Το 2019, με επιλέξιμο προϋπολογισμό 4.816.311 ευρώ, έλαβε επιδότηση 35%, ήτοι 1.685.708 ευρώ, ενώ το 2020, με επιλέξιμο προϋπολογισμό 4.019.520 ευρώ, η επιδότηση ανέβηκε στο 40%, ήτοι 1.607.808 ευρώ.