Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω αποκαλύπτει πως έχει συναισθήματα για τον Κωνσταντή

Μια απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν της όμως ανατρέπει τα πάντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω αποκαλύπτει πως έχει συναισθήματα για τον Κωνσταντή

Συνταρακτικό θα είναι το σημερινό 6/1 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες αφού επιτέλους η Δρόσω θα μιλήσει ανοιχτά και θα παραδεχτεί τα αισθήματα που την κατακλύζουν.

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 70 – β κύκλος - Η Δρόσω λέει την αλήθεια για τον Κωνσταντή

Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν δεν κάνει πίσω στον χωρισμό. Ο Σωκράτης, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα. Ο Άγγελος μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη. Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο τμήμα καθώς ο Νικολαΐδης, από την Ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη.

Μαζί με τον Προύσαλη, καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους. Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφτούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες. Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους; Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, από το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα!

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Ο Νικηφόρος απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί το παιδί

Ο Τάκης πηγαίνει στο Διαφάνι και εκβιάζει τη Δρόσω με δύο μυστικά. Την ζωή που έκανε στην Τρούμπα και ποια είναι η μητέρα του Σέργιου.

Το πρώτο μυστικό θα το αποκαλύψει, ενώ με το δεύτερο θα εκβιάζει την Ασημίνα για να της αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο Νικηφόρος που θα το μάθει θα τσακωθεί άσχημα με τον Τάκη, θα πιαστούν στα χέρια, θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες.

Ο Νικηφόρος λοιπόν μετά από αυτό, απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί το παιδί με αποτέλεσμα εκείνη να καταρρεύσει συναισθηματικά, Η Ελένη θα προειδοποιήσει τον Τάκη να φύγει από το Διαφάνι και να μην ξαναενοχλήσει τις αδελφές της.