Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Μελέτη

Spoiler από τον ίδιο τον ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Μελέτη

Ο Μελέτης είναι ένας χαρακτήρας στη σειρά Άγριες Μέλισσες, που από πολλούς έχει αγαπηθεί και από άλλους μισηθεί. Ο ίδιος ο ηθοποιός, Γιώργος Γεροντιδάκης, που τον υποδύεται έδωσε spoiler λέγοντας πως το τέλος του σιγά - σιγά έρχεται.

Για αυτό το λόγο έρχεται τέλος του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Εσύ, ως Γιώργος, τι τέλος θα ήθελες να έχει ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες;

«Ο Μελέτης είναι τραγικός χαρακτήρας και πραγματικά τον λυπάμαι κάποιες φορές για όσα περνάει. Νομίζω, όμως, πως κάθε μέρα πληρώνει για όσα έχει κάνει. Με κάποιον τρόπο, το τέλος του έρχεται σιγά σιγά. Χάνει την ενέργειά του και πολλά πράγματα που είχε δεδομένα», αποκάλυψε στο Mytv

Επίσης, εμείς έχουμε σούπερ αποκλειστικό όπου Ελένη κλείνει στον φυλακή τον Βόσκαρη.

Άγριες Μέλισσες τέλος Μελέτη

Όσα θα δούμε σήμερα 7/1 στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Το σημερινό 7/1 και τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικό αφού ο Βόσκαρης θα ανακατέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στο Διαφάνι!

Αναλυτικά:

Για ποιο λόγο ήρθε ο Τάκης στο Διαφάνι; Η πρότασή του στη Δρόσω θα τη βάλει σε μεγάλο δίλημμα. Θα φύγουν μαζί και μάλιστα όχι μόνοι τους από το Διαφάνι; Η Ασημίνα προσπαθεί να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά του Νικηφόρου ενώ ο Μπάμπης αρνείται να τη δεχτεί κι αυτό τη βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες.

Ο Δούκας, έχοντας μάθει για τις χασισοφυτείες από τον Θέμελη, προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να σταματήσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι. Ο Βόσκαρης με τον Νικολαΐδη ανακρίνουν τον Νέστορα και ο Βόσκαρης θα μπλέξει στην υπόθεση ένα ακόμα πρόσωπο, υπεράνω υποψίας, ως συνεργό του Κυπραίου.

Ο Νικηφόρος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να διαλύσει τον Συνεταιρισμό και ο Φανούρης βρίσκεται υπόλογος για τα λεφτά που χάθηκαν από το ταμείο τους.