Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό Elif - Τουλάϊ και Βεϊσέλ βρίσκουν την Μελέκ

Επιτέλους!

Αποκλειστικό Elif - Τουλάϊ και Βεϊσέλ βρίσκουν την Μελέκ
TV24 10.01.2021 07:53
Από Youweekly Team

Επιτέλους. ο Βεϊσέλ και η Τουλάι βρίσκουν ολοζώντανη τη Μελέκ και χαίρονται με αυτό! Ομως τώρα έχουν έναν δύσκολο αγώνα προκειμένου να την κάνουν να θυμηθεί το παρελθόν της, αλλά και όλα όσα συνέβησαν τα χρόνια αυτά που ήταν εξαφανισμένη! Αποκλειστικό για την Elif.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έτσι Τουλάι και Βεϊσέλ βρίσκουν την Μελέκ στην σειρά Elif

Οπως ήδη σας έχουμε γράψει πριν από μερικά τεύχη, η Μελέκ είναι ολοζώντανη, παρόλο που όλοι θεωρούν την ίδια και την Ελίφ νεκρές. Ομως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει η άτυχη γυναίκα είναι άθλιες, καθώς μένει σ’ ένα χαμόσπιτο, χωρίς ρεύμα, χωρίς παράθυρα μέσα στο κρύο, ενώ οι γείτονες της πηγαίνουν ένα πιάτο φαγητό, το οποίο όμως εκείνη το κρατάει για την κόρη της, που πιστεύει πως ζει! Μια μέρα βγαίνει απόφαση να κατεδαφιστεί το σπίτι αυτό και οι άνθρωποι του δήμου την πετάνε έξω με τις κλωτσιές. Η Ζουλιντέ περνάει τυχαία από το σημείο και βοηθάει τη Μελέκ, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι και την παίρνει σπίτι της. Αργότερα η Ζουλιντέ εξηγεί όσα έγιναν στην Τουλάι και εκείνη για πρώτη φορά της μιλάει για τη Μελέκ και την Ελίφ: «Σκοτώθηκαν σε τροχαίο μετά τον γάμο τους, ενώ το πτώμα της Ελίφ δεν βρέθηκε ποτέ! Δεν το έχουμε πει ποτέ στην Ιντζί, η οποία πιστεύει πως θα γυρίσουν»

Ενα πρωί η Ιντζί κάνει βόλτα στη γειτονιά, ενώ η Μελέκ έχει ακόμη μια αναλαμπή από την κόρη της και βγαίνει έξω στον δρόμο να τη ψάξει. Η Ιντζί τη βλέπει και σοκάρεται! Πάει αμέσως να βρει την Τουλάι και της το λέει: «Είδα τη Μελέκ, πάμε γρήγορα να τη δεις κι εσύ» και η Τουλάι πάει μαζί της, αλλά η Μελέκ έχει φύγει. Αργότερα ο Βεϊσέλ μαθαίνει τι έγινε και αποφασίζει να πει στην Ιντζί όλη την αλήθεια για το τροχαίο και για τον θάνατο της Μελέκ και της Ελίφ. Η μικρή στενοχωριέται! Η Ζουλιντέ πάει στην παλιά γειτονιά της Μελέκ για να ρωτήσει για εκείνη και μια γειτόνισσα της λέει: «Τα έχει χαμένα! Αυτό που ξέρουμε είναι πως ψάχνει την κόρη της, η οποία έχει πεθάνει». Αυτό τρομάζει τη Ζουλιντέ, η οποία φοβάται μήπως θελήσει να κάνει κακό στον γιο της, με τον οποίο η Μελέκ δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά.

Η Ιντζί συναντάει ξανά τη Μελέκ και τρέχει να την αγκαλιάσει, αλλά εκείνη τη διώχνει: «Σε παρακαλώ, άφησέ με, δεν σε ξέρω! Μάλλον με μπερδεύεις με κάποια άλλη». Η μικρή το λέει στην Τουλάι που συνεχίζει να στενοχωριέται καθώς πιστεύει πως από τη λαχτάρα της να βρεθεί ξανά με την Ελίφ, πιστεύει πως βλέπει συνέχεια παντού τη Μελέκ! Μέχρι που μια επίσκεψη στο σπίτι της Ζουλιντέ θα φέρει στο φως τη μεγάλη αλήθεια καθώς η Μελέκ στέκεται ολοζώντανη απέναντί της! Η Τουλάι δεν μπορεί να το πιστέψει και την αποκαλεί «Μελέκ», ενώ η Μελέκ την κοιτάζει σαν χαμένη: «Δεν με λένε έτσι, μάλλον με μπερδεύετε! Σας παρακαλώ, θέλω να μείνω μόνη μου», λέει και κλείνεται στο δωμάτιό της μονολογώντας: «Δεν θυμάμαι κανέναν και τίποτα! Μόνο το παιδί μου, πού είναι η κόρη μου; Δεν θυμάμαι». Ενώ, μια τυχαία συνάντηση παραλίγο να είχε και με την Ελίφ.

Elif Τουλάϊ Βεϊσέλ βρίσκουν Μελέκ

Η Τουλάι λιποθυμάει, ενώ ειδοποιούν τον Βεϊσέλ που πάει αμέσως εκεί. Ξαφνικά βλέπει σοκαρισμένος μπροστά του τη Μελέκ! Ομως η άτυχη γυναίκα δεν θυμάται κανέναν, αλλά ούτε και το τροχαίο. «Η Ελίφ χάθηκε στο τροχαίο», της λέει η Τουλάι και η Μελέκ ξεσπάει: «Γιατί το λέτε αυτό; Η κόρη μου είναι στο σχολείο», και η Ζουλιντέ την ηρεμεί, ενώ ζητάει από την Τουλάι να της δώσουν χρόνο να θυμηθεί το παρελθόν σιγά-σιγά. Το μοναδικό στοιχείο που θυμάται η Μελέκ είναι πως βρισκόταν παλιά -μετά το τροχαίο- στο σπίτι της μητέρας του Γιαχά, του ξάδελφου της Λεϊλά!

Οι φωτογραφίες θα φέρουν τις αναμνήσεις

Η Τουλάι με τον Βεϊσέλ είναι χαρούμενοι μεν που βρήκαν ζωντανή τη Μελέκ, αλλά από την άλλη είναι συγκλονισμένοι που δεν τους θυμάται! Ετσι αποφασίζουν να δράσουν αργά και σταθερά και της δείχνουν φωτογραφίες από το παρελθόν με τον Σελίμ, τη Ζεϊνέπ και τον Γιουσούφ. Ομως δεν θυμάται κανέναν! Το μοναδικό πρόσωπο που θυμάται είναι η κόρη της, που όταν την αντικρίζει σε φωτογραφία την αγκαλιάζει και φωνάζει το όνομά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Το σατανικό σχέδιο Βιλντάν και Ταρίκ ενάντιας στην Ματσιντέ

Elif: Η Ρεϊχάν φεύγει από την έπαυλη - Άγριος καβγάς για Κερέμ και Χουμεϊρά

Share