Σοκ στην Αγγελική: "Δεν είσαι αδερφή μας"

Αποκαλύπτεται η απάτη της Ελένης! Αποκλειστικό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Αγγελική:

H γυναίκα που προσπάθησε να προσεγγίσει τα αδέλφια και την Αθηνά Αργυρού, λέγοντάς τους πως είναι αδελφή τους, αποδεικνύεται στα επόμενα επεισόδια ψεύτρα. Παύλος και Δημήτρης εξαπολύουν πυρά εναντίον της, στην σειρά Αγγελική.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που μια γυναίκα, ονόματι Ελένη, εμφανίστηκε στην πόρτα της οικογένειας Αργυρού. Σκοπός της ήταν να γνωρίσει τα... αδέλφια της, υποστηρίζοντας πως ο Γιώργος Αργυρός είχε εξωσυζυγική σχέση με τη μητέρα της. Η Αθηνά από τη πρώτη στιγμή ήθελε να την πετάξει έξω. «Πώς τολμάς και έρχεσαι εδώ και θέλεις να γίνεις μέλος της οικογένειας μας;», την είχε ρωτήσει και ο Στέφανος την καθησύχασε πως ό,τι και αν κάνει, δεν θα μπορέσει να πάρει ούτε ένα ευρώ από την περιουσία τους.

Εκτός από την Αθηνά όμως και ο Παύλος με τον Δημήτρη δεν την ήθελαν στη ζωή τους και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που προσπαθούσαν να αποδείξουν στον Στέφανο πως η γυναίκα αυτή εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα κίνητρο: Να πάρει μέρος της περιουσίας τους. Το γεγονός έγινε πιο αληθοφανές όταν η Ολγα παραδέχτηκε πως ο Αργυρός της είχε αναθέσει να βάζει λεφτά σε κάποιον λογαριασμό κάθε μήνα, κρυφά από την Αθηνά, όμως ακόμα και τότε κανείς δεν έψαξε αρκετά ώστε να ανακαλύψει την αλήθεια. Ενώ, να σημειώσουμε πως αποκαλύπτεται ποιανού παιδί είναι η Δανάη.

Η μέρα της μεγάλης αποκάλυψης στην Αγγελική

Αγγελική ALPHA

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, από μόνη της η Ελένη θα αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις, αποκαλύπτοντας έτσι πως στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια των Αργυρών και ούτε θα έχει ποτέ. Αλλά αν νομίζετε πως αυτή θα είναι η αρχή του τέλους κάνετε λάθος, καθώς ακόμα και όταν η απάτη που είχε στήσει γίνει γνωστή, η Ελένη θα συνεχίσει να εκβιάζει τα αδέλφια και κυρίως τον Παύλο, καθώς γνωρίζει πολλά από τα μυστικά του.

«Αν πεις στα αδέλφια σου πως δεν έχω σχέση με την Ελένη, τη γυναίκα που υποστηρίζω πως είμαι, θα μάθουν όλοι για τη δράση σου πίσω από τις πλάτες τους. Θα μάθουν και για τη σχέση σου με την Τζένη, που τόσο καλά έχεις κρύψει...», θα του πει αφήνοντάς τον με το στόμα ανοιχτό για τις πληροφορίες που έχει στην κατοχή της. «Είσαι ψεύτρα και απατεώνισσα. Αν νομίζεις πως θα αφήσω την οικογένειά μου να χάσει μέρος της περιουσίας της για χάρη σου, είσαι γελασμένη», θα της απαντήσει, αλλά αυτή δεν θα είναι η τελευταία του λέξη καθώς ο πιο

σκληρός γιος της οικογένειας θα αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον της. Ο Στέφανος, που τόσο την υποστήριζε, θα αργήσει πολύ να μάθει την αλήθεια από το στόμα του αδελφού του. Ο Δημήτρης όμως, όταν μάθει, θα κινηθεί επικίνδυνα εναντίον της…