Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος - αποκλειστικό: Απάγουν την Μυρτώ!

Ο Δήμος σε απόγνωση

Ήλιος - αποκλειστικό: Απάγουν την Μυρτώ!
TV24 10.01.2021 15:21
Από Youweekly Team

Ο Δήμος είναι σε απόγνωση στην σειρά Ήλιος. Προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρωστάει, όταν συνειδητοποιεί την απουσία της κόρης του. Ο Αλέκος του τηλεφωνεί για να του πει ότι την κρατάει όμηρο. Ο Γολγοθάς του Δήμου ξεκινάει και ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

TV Ρεπορτάζ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η Μυρτώ στα χέρια των απαγωγέων στην σειρά Ήλιος

Ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι κάτι σοβαρό τρέχει με τον Δήμο και πηγαίνει να τον βρει. Είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. «Ξέρω ότι κάτι σε βασανίζει και δεν είναι απλό. Εχεις μπλέξει; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αν δεν μου πεις τι συμβαίνει», του επισημαίνει. «Δεν είναι τίποτα. Απλά όλη αυτή η ιστορία με το μαγαζί και τη Νίκη με κατέβαλε», του απαντάει εκείνος, αποφεύγοντας να αποκαλύψει την αλήθεια.

Αργότερα κανονίζει μια επικίνδυνη συνάντηση με έναν παλιό συνεργάτη του. «Πρέπει να βρω λεφτά άμεσα», του λέει. Ο Δήμος προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρωστάει αλλά αρνείται να μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος για τη ζωή της Μυρτώς. Και δεν έχει άδικο από την πλευρά του καθώς οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοι, κάτι που ξέρει πολύ καλά. Αργότερα ψάχνει την κόρη του και πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να βρει τη πουθενά. Ψάχνει στο σπίτι, τηλεφωνεί στους φίλους και τους γνωστούς της. Τίποτα! Ενώ, η κόρη της Αλίκης τα φτιάχνει με τον βιαστή της.

Συνεχίζει να την ψάχνει παντού απεγνωσμένα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Αλέκο. «Ψάχνεις την κόρη σου; Εδώ την έχω. Αν δεν μου δώσεις τα λεφτά που μου χρωστάς, ξέχνα τη», του λέει. Ο Δήμος πάει να τρελαθεί. «Δώσε μου να την ακούσω», του φωνάζει. Εκείνος της δίνει το τηλέφωνο και το μόνο που προλαβαίνει να πει η κοπέλα είναι «Μπαμπά». «Αν την πειράξεις αλίμονό σου», τον απειλεί ο Δήμος. «Τα λεφτά» είναι η μόνη απάντηση που παίρνει και ο Αλέκος του κλείνει το τηλέφωνο.

Ήλιος Μυρτώ απαγωγή

Ο Δημήτρης παρακαλεί τον Δήμο να του μιλήσει

Ο Δήμος είναι απελπισμένος. Τα λέει όλα στη Σοφία. «Πρέπει να μιλήσεις στον Δημήτρη για την απαγωγή τη Μυρτώς. Μόνο εκείνος μπορεί να σε βοηθήσει», του επισημαίνει. «Αποκλείεται. Δεν ξέρεις τι άνθρωποι είναι. Είναι ικανοί για όλα. Δεν μπορώ να διακινδυνεύσω τη ζωή του παιδιού μου. Θα του κάνουν κακό αν καταλάβουν ότι έμπλεξα την αστυνομία», της εξηγεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, μια εντελώς απρόσμενη έκπληξη περιμένει τον Δημήτρη που θα φέρει τα πάνω-κάτω… Η υπηρεσία τον μεταθέτει σε άλλη πόλη. Την ίδια ώρα οι προσπάθειες του Δήμου για να βρει τα χρήματα πέφτουν στο κενό με αποτέλεσμα να βρίσκεται ξανά στο μηδέν και η Μυρτώ στο έλεος των απαγωγέων, εκλιπαρώντας να τη σώσει. Ταυτόχρονα ο Δημήτρης, που έχει καταλάβει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, παρακαλεί ξανά τον Δήμο να του μιλήσει και να τον αφήσει να τον βοηθήσει. Εκείνος όμως αρνείται. Ο Δήμος, μη μπορώντας να μαζέψει τα λεφτά που του ζητάνε οι απαγωγείς για να πάρει πίσω την κόρη του, προχωρά σε μια κίνηση απελπισίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος - αποκλειστικό: Στην φυλακή για φόνο ο Δήμος!

Ήλιος: Σε απόγνωση ο Δημήτρης με τη δολοφονία του Ανδρέα

Share