Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας αποφασίζει να εγκαταλείψει την Κέντρα

Χαμός σήμερα (14/1) με τη σύλληψη της Ρενάτας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας αποφασίζει να εγκαταλείψει την Κέντρα

Κανονικός πανικός πρόκειται να επικρατήσει στο σημερινό (14/1) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, καθώς ο Αχιλλέας μαθαίνει την αλήθεια για τη σύλληψη της Ρενάτας και αποφασίζει να εγκαταλείψει την Κέντρα.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 85

Ο Αχιλλέας βρίσκει στοιχεία πως η Κέντρα κρύβεται πίσω από την ενοχοποίηση της Ρενάτας και αποφασίζει να την εγκαταλείψει, αν δεν ομολογήσει την αλήθεια. Η Ζωγραφιά συμβουλεύει τον Μάρκο σχετικά με τη Φαίη, προτού φύγει και πάλι από την Ελλάδα, ενώ ο Θοδωρής μαθαίνει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Λατάνιας και στήνει ένα κόλπο για να τους ξεμπροστιάσει. Και ενώ ο Βλάσης ρωτά ανοιχτά τη Φαίη αν έχει σχέση με τον Μάρκο, ο Αχιλλέας υπόσχεται στη Ρενάτα ότι θα την βγάλει από τη φυλακή…

Έλα στη θέση μου Κέντρα

Δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αυριανό (15/1) επεισόδιο.

Τέλος μετά από 5 χρόνια το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου. Μετά από 5 χρόνια θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, που μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να συνεχίσουν την σειρά καθώς θα κουράσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Θεωρούν πως η πλοκή έχει εξελιχθεί τόσο όσο πρέπει και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τερματίσουν την ιστορία.

Από την πλευρά του ο ALPHA, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σκέφτεται να φέρει μια άλλη σειρά στην θέση του Έλα στη θέση μου, καθώς και την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα στοχεύσει στην μυθοπλασία.