Ήλιος: Ο Σταύρος Σβήγκος εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω - Αυτόν τον ρόλο θα έχει

Από αύριο κιόλας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος: Ο Σταύρος Σβήγκος εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω - Αυτόν τον ρόλο θα έχει

Ραγδαίες εξελίξεις πρόκειται να σημειωθούν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» με τον Σταύρο Σβήγκο να εισβάλλει στην σειρά.

Μάλιστα, από αύριο Παρασκευή 15 Ιανουαρίου πρόκειται να δούμε μια νέα προσθήκη στην σειρά, και αυτή αφορά τον γνωστό ηθοποιός Σταύρο Σβήγκο που θα ενσαρκώσει τον Μάρκο.

Μάρκος - Αυτός είναι ο ρόλος του Σταύρου Σβήγκου

Βλέποντας τον Μάρκο, ένα όμορφο και γοητευτικό 30άρη, κανείς δεν υποψιάζεται τη διττή προσωπικότητα που κρύβει και το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει.

Ευγενικός, εύστροφος και τολμηρός, γοητεύει την Εύα και καταφέρνει να κερδίσει την εύνοια της Αλεξάνδρας.

Τα σχέδιά του κρύβονται καλά πίσω από τον έρωτα που ζει με την Εύα και δείχνει αποφασισμένος να τα υλοποιήσει με κάθε κόστος.

Δε διστάζει να έρθει αντιμέτωπος με όλους και να ρισκάρει τα πάντα, για να φτάσει στον τελικό του στόχο: να κερδίσει σε όλα. Δείτε εδώ ωστόσο, όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο!

Σταύρος Σβήγκος ήλιος προσθήκη

Σταύρος Σβήγκος ήλιος

Λίγα λόγια για τον Σταύρο Σβήγκο

Ο Σταύρος Σβήγκος (Αθήνα, 13 Αυγούστου 1985) είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Έγινε γνωστός μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις σειρές ''Άγρια παιδιά'' και ''Κάτω Παρτάλι''.

Ο Σταύρος Σβήγκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2008 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση ως ''Πέτρος'' στη νεανική σειρά του Mega Channel ''Άγρια παιδιά''. Την επόμενη χρονιά, συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του ''L.A.P.D.'' στον ρόλο του ''Ανδρέα''. Το 2011 έπαιξε σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς αστρολογίας του ANT1 ''Ο πόλεμος των άστρων''. Τις χρονιές 2014 και 2015 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Mega Channel ''Κάτω Παρτάλι'', χάρη στην οποία έγινε ευρύτερα γνωστός.

Τη σεζόν 2016-2017 συμπρωταγωνίστησε στη σειρά του Alpha TV ''Αστέρας Ραχούλας'' με τον Αντώνη Καρυστινό, την Παναγιώτα Βλαντή, τον Δάνη Κατρανίδη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Το 2018 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά ''Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια''. Επίσης, συμμετείχε στις σειρές ''Δέκα Μικροί Μήτσοι'' και ''Πέτα τη Φριτέζα''.

Όσον αφορά το θέατρο, ο Σταύρος Σβήγκος έχει συμμετάσχει σε δέκα παραστάσεις, στο χρονικό διάστημα 2015-2019.

Τέλος, έπαιξε σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες και πρωταγωνίστησε το 2015 στην τηλεταινία ''Κάνε το βήμα'' της Lacta, που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel

Το 2018 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη σύντροφό του, Έλενα Αϊβαλή και απέκτησε το πρώτο του παιδί.