Battle of the Couples: Υπέγραψε η Σάσα Σταμάτη

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Battle of the Couples: Υπέγραψε η Σάσα Σταμάτη

Το Battle of the couples έρχεται για πρώτη φορά στον ALPHA και ενώ έχουμε μια ιδέα για τα διάσημα ζευγάρια που θα συμμετέχουν, η ανακοίνωση για την Σάσα Σταμάτη μας αιφνιδίασε ευχάριστα καθώς φαίνεται πως όλα έκλεισαν υπό άκρα μυστικότητα.

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για την Σάσα Σταμάτη

Σε ρόλο έκπληξη η Σάσα Σταμάτη στο "Battle of the couples", όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Alpha.

12 ζευγάρια θα αναμετρηθούν σε κάθε είδους δοκιμασία για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη. Σε αυτήν τη διαδρομή θα κάνουν φίλους κι εχθρούς. Πάντα όμως θα υπάρχει ένα πρόσωπο για να του εκμυστηρευτούν ό,τι τους απασχολεί.

Στις εύκολες και στις δύσκολες φάσεις τους.

Αυτό το πρόσωπο, είναι η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη που αναλαμβάνει να τους «ξεκλειδώσει» και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια.

«Στην τηλεόραση γίνεται μάχη» είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η Σάσα.

Η μάχη των ζευγαριών έρχεται στον Alpha.

Λίγα λόγια για την Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1981 στην Αθήνα, και μεγάλωσε στη Μάνδρα Αττικής. Από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με το χορό, το πιάνο αλλά και το θέατρο, πηγαίνοντας σε θεατρικό εργαστήρι. Σπούδασε στη σχολή Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 και έπειτα, εγκαταστάθηκε για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη, όπου δούλεψε ως δημοσιογράφος - ρεπόρτερ στο Μακεδονία TV.

Επέστρεψε στην Αθήνα, εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής αλλά και ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «Espresso». Το 2010, πέρασε από οντισιόν για την ολοκλήρωση του πάνελ της εκπομπής «Πρωινό», με βασικούς παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και πήρε τη θέση. Έπειτα, ξεκίνησε να εργάζεται για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», όπου και συνεχίζει, ενώ από το 2013 έως το 2016, ήταν συμπαρουσιάστρια των Λιάγκα -Σκορδά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό». Από το 2016 έως το 2017 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Τον Φεβρουάριο του 2018 ανέλαβε την παρουσίαση της δική της εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τίτλο «Ooh la la!» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο το μεσημέρι. Το περιεχόμενο της εκπομπής είναι lifestyle με συνεντεύξεις εντός και εκτός πλατό από την ίδια την παρουσιάστρια άλλα και τους συνεργάτες της δημοσιογράφους. Το Ιούνιο 2018 η εκπομπή ανανεώθηκε και για 2η σεζόν.

Μετά το τέλος αυτής είχε κρατήσει απόσταση καθώς, όπως είχε πει, δεν είχε βρει κάτι στην τηλεόραση που να είναι αυτό που θέλει. Σήμερα, λοιπόν, φαίνεται πως αυτό που έψαχνε το βρήκε στον ALPHA.

Εμείς της ευχόμαστε καλή αρχή!