Mastechef: Τρία νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» στον νέο κύκλο - Αυτόν τον ρόλο θα έχουν

Τους γνωρίζετε σίγουρα και τους τρεις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mastechef: Τρία νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» στον νέο κύκλο - Αυτόν τον ρόλο θα έχουν

Ο νέος κύκλος του MasterChef ξεκινάει δυναμικά με τρεις άντρες να έχουν σημαντικό ρόλο και να αποτελούν τα κλειδιά του ριάλιτι μαγειρικής.

Το Σάββατο στις 21:00 κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του MasterChef και οι εκπλήξεις που μας έχουν υποσχεθεί οι κριτές είναι πολλές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους μάγειρες, ένας εκ των οποίων θα αναδειχθεί και νικητής.

Εκτός από τρεις αυτούς, τρία νέα πρόσωπα κλειδιά του φετινού MasterChef θα αναλάβουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Σύμφωνα με την Φωλιά των Κου Κου, οι τρεις αυτοί άντρες είναι ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο Νίκος Θωμάς και ο Γιάννης Αποστολάκης.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι ο food stylist κ πρόκειται να δείχνει κάποια πράγματα στους παίκτες για το σωστό στήσιμο των πιάτων.

Ο Νίκος Θωμάς είναι food beverage manager και θα επινοεί τα πιάτα που θα φτιάχνουν οι διαγωνιζόμενοι ενώ ταυτόχρονα θα έχει την ευθύνη για την αποθήκη.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι ο μέντορας των παικτών και θα υποδέχεται τους νικητές των δοκιμασιών στην έξοδό τους. Εκτός από τα τρία νέα πρόσωπα, το ριάλιτι μαγειρικές ετοιμάζει και άλλες αλλαγές.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για το MasterChef

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, θα συνεχίσει στο Star με τον 5ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, νέες συνθήκες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό!

Οι τρεις σεφ δεν ζητούν απλώς την τελειότητα. Την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως, θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό! Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef 5!

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Το έπαθλο:

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 5, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Reward Day:

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

MasterChef - Μέρες προβολής:

Για 5η τηλεοπτική σεζόν, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι ζωής για πολλούς. Ωστόσο, μόνο ένας θα αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef!

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 21:00