Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες ο Σέργιος Σεβαστός

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες ο Σέργιος Σεβαστός

Ο Σέργιος Σεβαστός επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες σε throwback στιγμές και την αποκάλυψη έκανε ο ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος τον υποδύεται.

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα του «Ευτυχείτε» για την επιστροφή του στη σειρά.

«Είναι ένα επεισόδιο κομμένο στα δύο. Είναι ένα επεισόδιο που θα παιχτεί σε δύο εβδομάδες, αλλά η συνέχεια του θα παιχτεί μετά από 34 επεισόδια. Φημολογείται πως ο Βόσκαρης είναι παιδί του Σέργιου Σεβαστού, αλλά δεν είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω. Ο Μιλτιάδης δε νομίζω να δικαιωθεί ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Χαλκιάς. Τι θα δούμε ωστόσο σήμερα στις Άγριες Μέλισσες;

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στην Δρόσω

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς σύμφωνα με το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, ο Κωνσταντής θα κάνει πρόταση γάμου στην Δρόσω.

Η αποκάλυψη για τον μικρό Σέργιο αργά ή γρήγορα θα γινόταν και αυτή έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση, κυρίως στους Σεβαστούς! Την ίδια ώρα όμως ο Κωνσταντής με τη Δρόσω είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη σχέση τους, παρά τις αντιρρήσεις όλων, την ίδια ώρα που η Ασημίνα βιώνει απόλυτα την απελπισία και τον φόβο ότι θα χάσει τον γιο της. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Μπορεί ο ερχομός του Τάκη, αλλά και η απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας να έφερε τα πάνω κάτω στη φρέσκια σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως, αλλά εκείνοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να την κρατήσουν! Με την αποκάλυψη του Τάκη στους Σεβαστούς πως ο Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας, ο Κωνσταντής αποφασίζει και εκείνος να μιλήσει ξεκάθαρα στην οικογένειά του για όλα όσα νιώθει για τη Δρόσω:

“Είμαι ερωτευμένος με τη Δρόσω και θέλω να την παντρευτώ”, τους λέει και η Μυρσίνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της στην ιδέα πως θα κάνει και τρίτη νύφη Σταμίρη: “Τι είναι αυτά που λες; Εχεις τρελαθεί; Θα παντρευτείς την αδελφή της φόνισσας του αδελφού σου; Τσίπα δεν έχεις πάνω σου, ούτε συνείδηση; Παράτησες τη Δόμνα γι' αυτή την ξετσίπωτη;

Αυτό να το ξεχάσεις, αλλιώς να ξεχάσεις πως έχεις μάνα”, του λέει και φεύγει, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Δούκας, που είναι έτσι και αλλιώς ήδη συγκλονισμένος από την αποκάλυψη για τον εγγονό του. Ο Μελέτης αδυνατεί να πιστέψει πως ο Κωνσταντής συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και καβγαδίζει μαζί του: “Θα το μετανιώσεις, Κωνσταντής αυτό που κάνεις! Και θα με θυμηθείς”.

Στο μεταξύ, ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο και η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της: “Δεν θέλω άλλο να είμαι μαζί σου, κατάλαβε το πια! Δεν σε θέλω! Είμαι ερωτευμένη με τον Κωνσταντή και θέλω να είμαι μαζί του είτε σου αρέσει είτε όχι”. “Γιατί Δροσούλα μου με πληγώνεις έτσι; Ενα καπρίτσιο είναι αυτό και το ξέρεις, το κάνεις για να με εκδικηθείς, αλλά δεν τον αγαπάς και είμαι σίγουρος για αυτό”, της λέει.

Άγριες Μέλισσες Δρόσω Κωνσταντής

“Λες βλακείες και ο χρόνος σου τελείωσε οπότε μάζεψέ τα και φύγε από εδώ, είσαι πια ανεπιθύμητος”, του λέει, αλλά ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη φέρνοντας τη Δρόσω στα όρια της! Στο μεταξύ στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου, ενώ ο Τάκης προσπαθεί να πείσει την Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδερφής της διαλύεται.

Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή: “Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και θα τα άλλαζα όλα! Δεν θα έδινα τον γιο μου, αλλά ήμουν απελπισμένη και τώρα που τον γνώρισα και έχουμε έρθει κοντά δεν μπορώ να τον αποχωριστώ! Πονάω”, του λέει και εκείνος της εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά:

“Εγώ θα ευχόμουν να μην ήταν του Νικηφόρου! Μακάρι να είχαμε κάνει μαζί το παιδί αυτό! Δρόσω, θέλω να παντρευτούμε, θέλω να είμαστε για πάντα μαζί”, της λέει και εκείνη δέχεται: “Κι εγώ το θέλω πολύ”, του απαντάει και εκείνος συνεχίζει: “Θα δεις τα ξεπεράσουμε όλα και θα είμαστε ευτυχισμένοι! Κανείς δεν θα μας χωρίσει και θα πάρεις και το παιδί σου πίσω, θα σε βοηθήσω εγώ”.

Ομως ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η Δρόσω θα τον αφήσει για άλλον άντρα και το αποκαλύπτει στην Ελένη που γίνεται έξω φρενών με τη μικρή της αδελφή. Παράλληλα, η Δρόσω θα βρεθεί με τον Δούκα και τη Μυρσίνη και θα μπουν νέοι κανόνες στη συμφωνία τους για τον μικρό Σέργιο, αλλά και για τη σχέση της με τον Κωνσταντή! Δείτε εδώ και τον εκβιασμό του Νικηφόρου στην Ασημίνα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ