Άγριες Μέλισσες: O Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη

Απαγορεύει στην Δρόσω να βλέπει το παιδί της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: O Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό 20/1 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο Τάκης θα πιαστεί στα χέρια με τον Νικηφόρο μετά τις απειλές του προς την Ασημίνα με αποτέλεσμα να απαγορεύσει στην Δρόσω να βλέπει το παιδί της. Ωστόσο, σύντομα θα το πάρει πίσω.

Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 78

Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να σώσουν τη Σοφούλα από τον Βόσκαρη, ενώ ο Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα επιβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος ξέρει για εκείνη και για τον Μπάμπη.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα Νικηφόρος

Ο Μελέτης πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Θέμελη που τους κατέδωσε, ενώ ο Κωνσταντής πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την παράνομη επιχείρησή του. Τα νέα του αρραβώνα της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σκάνε σα βόμβα στο καφενείο. Πώς θα το πούνε στον Άγγελο; Η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει από το σπίτι τους αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Δρόσω και παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος εκβιάζει την Ασημίνα

Ένα κανονικό θρίλερ πρόκειται να λάβει χώρα στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Νικηφόρος θα εκβιάσει την Ασημίνα προκειμένου να μην διαλύσει τον γάμο τους.

Ο Τάκης από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο Διαφάνι μόνο προβλήματα έφερε στις αδελφές Σταμίρη καθώς το το γεγονός ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο είναι μία βόμβα που μετράει αντίστροφα στα χέρια του! Και δεν αργεί να σκάσει όταν εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, παίζοντας το τελευταίο του χαρτί για να κερδίσει τη Δρόσω!

“Ηρθα να πάρω τον Σέργιο και να φύγουμε με τη Δρόσω! Το παιδί είναι δικό της, δεν είναι της Ασημίνας! Ο γιος σας εκμεταλλεύτηκε τη Δρόσω και εκείνη έμεινε έγκυος και στη συνέχεια οργάνωσαν σχέδιογια να της πάρουν το παιδί”.

Ο Δούκας παθαίνει σοκ! Δεν ξέρει τι να πει και πετάει με τις κλωτσιές έξω τον Τάκη. Στη συνέχεια απαιτεί εξηγήσεις από τον γιο του και τη νύφη του, αλλά ο Κωνσταντής ρίχνει την χαριστική βολή: “Είναι αλήθεια πατέρα! Το έμαθα κι εγώ πρόσφατα! Βρήκα τη Δρόσω τυχαία στην Αθήνα και μου τα είπε όλα, γι' αυτό είχε εξαφανιστεί από το χωριό τόσα χρόνια. Για να προστατεύσει τον γιο σου, τον καλομαθημένο, για να μην χαλάσει τη ζαχαρένια του”.

Ο Δούκας μένει εμβρόντητος και κλείνεται στο γραφείο του ανήμπορος να διαχειριστεί την κατάσταση. Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια και η Ασημίνα απεγνωσμένη προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της: “Δεν θα πάρεις τον γιο μου ποτέ”, της ξεκαθαρίζει και σε μια στιγμή απελπισίας παίρνει τον Σέργιο και εξαφανίζεται από το σπίτι. Το επόμενο πρωί η οικογένεια ανακαλύπτει την απουσία μητέρας και γιου και το γεγονός αυτό φέρνει νέα αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα Νικηφόρος

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με το γιο της: «Αυτό το πλάσμα είναι το μόνο αληθινό πράγμα στη ζωή μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου το στερήσει! Είμαι αποφασισμένη για όλα”, του λέει. Ο Νικηφόρος πάει στην Ουρανία για να βρει την Ασημίνα, αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα το που βρίσκεται, ενώ μαζί με τον Κυριάκο είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης τη βοήθησε και προσπαθούν να τον πείσουν να μιλήσει. Δεν πρόκειται να πω τίποτα! Θα σεβαστώ την απόφασή της”, τους λέει.

Ο Νικηφόρος πάει στο αστυνομικό τμήμα και δηλώνει την εξαφάνιση της γυναίκας του και του παιδιού του: “Βρείτε την Ασημίνα και τον γιο μου”, λέει και αμέσως ξεκινάνε οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα μέσω του Μπάμπη: "Πες της να γυρίσει αλλιώς θα το μετανιώσετε πικρά αυτό που κάνατε”, του λέει και παράλληλα πάει ξανά στην αστυνομία και κάνει καταγγελία εναντίον του για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου:
“Αυτός τα οργάνωσε όλα και τους κρύβει”, λέει και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται - δείτε εδώ πότε τελειώνει ο χαρακτήρας του από τη σειρά.

Ομως συνεχίζει να μην αποκαλύπτει τίποτα, παρά μόνο στην Ελένη που τον επισκέπτεται και τον εκλιπαρεί να του πει που είναι η αδελφή της και ο ανιψιός της. Η Ελένη φεύγει από το τμήμα και πάει να βρει την Ασημίνα: “Είναι μία τρέλα αυτό που έκανες! Εχεις καταλάβει τι έχεις προκαλέσει; Θα χάσεις όσα έχτιζες τόσα χρόνια και κυρίως θα χάσεις τον Σέργιο! Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν αυτή η στιγμή Ασημίνα, σας είχα προειδοποιήσει. Μίλα με τον Νικηφόρο, μαζί θα βρείτε μία λύση, είμαι σίγουρη, δεν μπορείς όμως να του παίρνεις το παιδί και να εξαφανίζεσαι”.

Η Ασημίνα είναι σε απόγνωση και η Ελένη μιλάει με τον Νικηφόρο για την κατάστασή της. Το ζευγάρι συναντιέται, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως υπολόγιζαν καθώς ξεσπάει άγριος καβγάς μεταξύ τους με τον Νικηφόρο να εκβιάζει τη γυναίκα του: “Αν δεν γυρίσεις θα σου πάρω το παιδί και δεν πρόκειται να τον δεις ποτέ ξανά, με κατάλαβες, Ασημίνα; Αρκετά! Βαρέθηκα τόσα χρόνια να με τιμωρείς για ένα τραγικό λάθος που έκανα”, της λέει και τότε η Ασημίνα καταλαβαίνει πως αυτή τη φορά ο άνδρας της δεν αστειεύεται...

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ