Άγριες Μέλισσες 21/1: Η Ασημίνα οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση

Η απελπισία που βιώνει δεν της αφήνει άλλη επιλογή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες 21/1: Η Ασημίνα οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση

Απίστευτες θα είναι οι σημερινές 21/1 εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες! Η Ασημίνα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού...

Πέμπτη 21/1 - Επεισόδιο 79 στις Άγριες Μέλισσες

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή. Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα; Η Ασημίνα, απεγνωσμένη, προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη. Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα. Η Ασημίνα, μπροστά στην απελπισία που βιώνει, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση…

Συγκλονιστικό spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Μία κανονική βόμβα πρόκειται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Δούκας και η Μυρσίνη θα αποφασίσουν να δώσουν τον Σέργιο στη Δρόσω.

Σε νέα συμφωνία με τους Σεβαστούς θα έρθει η Δρόσω μετά την αποκάλυψη πως ο Σέργιος είναι δικό της παιδί και εκείνη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον άσο (βλ. Κωνσταντή) που έχει κρυμμένο στο μανίκι της για να περάσουν οι... απαιτήσεις της κάνοντας ξεκάθαρο πως πια δεν είναι το μικρό κοριτσάκι που ήξεραν πριν χρόνια! Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24.

Ο Τάκης προκειμένου να κρατήσει τη Δρόσω κοντά του αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών όπου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο. “Ηρθα να πάρω τον Σέργιο και να φύγουμε με τη Δρόσω! Το παιδί είναι δικό της, δεν είναι της Ασημίνας! Ο γιος σας εκμεταλλεύτηκε τη Δρόσω και εκείνη έμεινε έγκυος και στη συνέχεια οργάνωσαν σχέδιο για να της πάρουν το παιδί”.

Άγριες Μέλισσες Δρόσω

Ο Δούκας παθαίνει σοκ! Δεν ξέρει τι να πει και απαιτεί εξηγήσεις από τον γιο του και τη νύφη του, αλλά ο Κωνσταντής ρίχνει την χαριστική βολή: “Είναι αλήθεια πατέρα! Το έμαθα κι εγώ πρόσφατα! Βρήκα τη Δρόσω τυχαία στην Αθήνα και μου τα είπε όλα, γι' αυτό είχε εξαφανιστεί από το χωριό τόσα χρόνια. Για να προστατεύσει τον γιο σου, τον καλομαθημένο, για να μην χαλάσει τη ζαχαρένια του”. Ο Δούκας μένει εμβρόντητος και κλείνεται στο γραφείο του ανήμπορος να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια και η Ασημίνα απεγνωσμένη προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της: “Δεν θα πάρεις τον γιο μου ποτέ”, της ξεκαθαρίζει και σε μια στιγμή απελπισίας παίρνει τον Σέργιο και εξαφανίζεται από το σπίτι.

Το επόμενο πρωί η οικογένεια ανακαλύπτει την απουσία μητέρας και γιου και το γεγονός αυτό φέρνει νέα αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Την ίδια ώρα ο Μπάμπης βρίσκει... διαβάστε την συνέχεια εδώ!