Σου-Κου Family: Στις 30 Ιανουαρίου η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Βαρθακούρη και της Αντελίνας

Η καλύτερη παρέα για τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σου-Κου Family: Στις 30 Ιανουαρίου η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Βαρθακούρη και της Αντελίνας

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης μας καλωσορίζουν στην καινούργια τους εκπομπή «Σου Κου Family» το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 15.00!

Το αγαπημένο ζευγάρι σκοπεύουν να μας διασκεδάσουν, να μας τραγουδήσουν και φυσικά να μας κάνουν να νιώσουμε μια μεγάλη οικογένεια.

Οι παρουσιαστές της νέα εκπομπής θα ανοίγουν στους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.00 το τηλεοπτικό τους σπίτι.

Για παρέα φυσικά θα έχουν τον ραδιοφωνικό παραγωγό Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, την δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά και την επίσης δημοσιογράφο Χριστίνα Πολίτη, οι οποίοι θα μας ενημερώνουν για ό,τι παίζει χωρίς να αφήσουν τίποτα ασχολίαστο.

Επιπλέον, ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης και η ΜαμαΤσίτα θα ετοιμάζουν απολαυστικές και εύκολες συνταγές που όλοι θα μπορούμε να φτιάξουμε σπίτι μας. Ο Χρήστος Άρχος θα μας ενημερώνει αναλυτικά για τις αστρολογικές προβλέψεις, η Τέτα Καμπουρέλη θα μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου θα μας μιλά για θέματα οικογένειας και σχέσεων.

Φυσικά, σε κάθε εκπομπή θα βρίσκονται και νέοι καλεσμένοι και ο Χάρης μαζί με αγαπημένους τραγουδιστές θα φροντίζουν για τη διασκέδασή μας με ένα μουσικό πρόγραμμα – έκπληξη. Δείτε εδώ, στο μεταξύ, και τις πρώτες τους δηλώσεις για την νέα τους εκπομπή!

Σου-Κου Family πρεμιέρα του Βαρθακούρη και της Αντελίνας

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

«Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι οι ΣΟΥ ΚΟΥ Family και σύντομα γινόμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια!

Εκείνη παρουσιάστρια με πηγαίο χαμόγελο και αυθορμητισμό, εκείνος ταλαντούχος καλλιτέχνης με καυστικό χιούμορ, μαζί κάνουν το πιο αληθινό ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης και υπόσχονται με την αυθεντικότητά τους να μας… φτιάξουν τα Σαββατοκύριακα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ».