Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Ο Δημήτρης καταστρέφει τον Άκη - «Τον έβαλες στο βρακί σου, ηλίθια»

Συνεργάζεται με τον Μάρκο με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του πατέρα του

8 Λέξεις: Ο Δημήτρης καταστρέφει τον Άκη - «Τον έβαλες στο βρακί σου, ηλίθια»
TV24 23.01.2021 08:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Οι σχέσεις του Δημήτρη με την Ηλιάνα στις 8 Λέξεις, ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί. Από τότε που η Ηλιάνα έμαθε την αλήθεια είναι επιφυλακτική απέναντί του, ενώ ακόμα δεν έχει μιλήσει στον πατέρα της. Ο Δημήτρης όμως δεν δείχνει να φοβάται κανέναν. Συνεχίζει να είναι εναντίον της αδελφής του, ενώ ετοιμάζεται να καταστρέψει και τον πατέρα του, Άκη.

Για αυτό το λόγο στις 8 Λέξεις ο Δημήτρης θέλει να καταστρέψει τον Άκη

Μόλις ο Δημήτρης ακούει τις προθέσεις του Ακη να εργαστεί η Ηλιάνα στην εταιρεία, γίνεται έξαλλος και χωρίς να χάσει καιρό μαλώνει άσχημα μαζί του: «Δεν πρόκειται να δεχτώ την Ηλιάνα στο εργοστάσιο, να το ξέρεις», του ξεκαθαρίζει. Ο πατέρας του, έξαλλος, του απαντάει με τον γνωστό του τρόπο: «Κουμάντο να κάνεις στα δικά σου εργοστάσια, όταν και αν αποκτήσεις. Αντε και μη μου σπας τα νεύρα πάλι».

Ωστόσο ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω και τον απειλεί: «Αν πατήσει το πόδι της στη δουλειά η Ηλιάνα, εγώ θα παραιτηθώ και θα φύγω», του λέει. «Στο καλό και να μας γράφεις», τον ειρωνεύεται με τη σειρά του ο Ακης και τα πράγματα φτάνουν στα άκρα.

Δείτε ωστόσο μεταξύ των άλλων, τι σημαίνουν οι 8 Λέξεις, που είναι ο τίτλος της σειράς του ΣΚΑΙ.

Μετά τον καβγά, ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι και τα νεύρα του τα πληρώνει η Αποστολία, στην οποία μιλάει πολύ χυδαία: «Την έκανες τη δουλίτσα σου εσύ. Φρόντισες να τον βάλεις στο βρακί σου, ηλίθια, λες και δεν ξέρουμε τι είσαι;», της καταλογίζει μεταξύ άλλων, ενώ η Ηλιάνα αποφασίζει να μιλήσει και να τον βάλει στη θέση του: «Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα, να βάζουν το συμφέρον τους πάνω απ’ όλα κι απ’ όλους και πρόσεχε πολύ πώς μιλάς στην Αποστολία, γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου, Δημήτρη», του τονίζει.

8 Λέξεις Δημήτρης Ηλιάνα

Ο Δημήτρης, έξαλλος, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το πατρικό σπίτι, ενώ η Αποστολία παρακαλάει την Ηλιάνα να μην πει τίποτα στον Ακη για τον τρόπο που της φέρθηκε ο Δημήτρης: «Σε παρακαλώ, μην πεις τίποτα από όσα έγιναν στον Ακη. Δεν θέλω να δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ τους», της λέει και η Ηλιάνα τη διαβεβαιώνει ότι δεν θα μιλήσει.

Να σημειώσουμε επίσης πως στα επόμενα επεισόδια, η Ρωξάνη θα πεθάνει.

Η συνάντηση με τον Μάρκο μετά τη παραίτηση του από την εταιρία

Λίγο αργότερα η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και ο Δημήτρης με τον Ακη έρχονται σε οριστική ρήξη, με τον Δημήτρη να παραιτείται από την εταιρεία. Δεν προλαβαίνει όμως να φύγει και αμέσως κάνει μια πολύ περίεργη συνάντηση με τον Μάρκο που, αν μην τι άλλο, εγείρει πολλά ερωτηματικά. Ο Μάρκος, αφού καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης σχεδόν μισεί τον πατέρα του, του ζητάει να συνεργαστούν.

8 Λέξεις Δημήτρης Άκης

Αρχικά ο Δημήτρης αρνείται και φεύγει από το σπίτι του κακήν κακώς, αλλά λίγο αργότερα το ξανασκέφτεται και καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταστρέψει τον Ακη. Ετσι την επομένη κιόλας ο ίδιος ζητάει συνάντηση με τον Μάρκο. . Εκεί ο Μάρκος κάνει μια παράνομη επαγγελματική πρόταση στον Δημήτρη, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του Ακη και ο Δημήτρης δείχνει να το σκέφτεται. Βάζει λοιπόν το σχέδιό του σε εφαρμογή και επιστρέφει στην εταιρεία, όπου για αρχή και για να θολώσει τα νερά, ζητάει συγγνώμη από την Ηλιάνα για τη συμπεριφορά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις - αποκλειστικό: Ένας θάνατος, ένας εκβιασμός και μια μεγάλη ανατροπή

Ανδρέας Γεωργίου: Απαντά για το πρόωρο τέλος στις "8 λέξεις"

Share