MasterChef 5 - trailer 26/1: Έχασε τον μπαμπά της σε πόλεμο - Θα κλάψει μπροστά στους κριτές

Η συγκινητική ιστορία διαγωνιζόμενης που θα καθηλώσει στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5 - trailer 26/1: Έχασε τον μπαμπά της σε πόλεμο - Θα κλάψει μπροστά στους κριτές

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 ήταν ευχάριστο και εννοείται πως το highlight του ήταν ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και τους χάρισε στιγμές απείρου κάλλους. Σήμερα 26/1, όμως, το τηλεοπτικό κοινό θα καθηλωθεί από μια όχι και τόσο ευχάριστη ιστορία.

Όπως θα δείτε στο trailer που θα βρείτε παρακάτω μια από τους συμμετέχοντες θα μοιραστεί με τους κριτές μια απίστευτη ιστορία που της έχει σημαδέψει την ζωή: Τον θάνατο του πατέρα της σε πόλεμο. Η συγκεκριμένη παίκτρια δεν θα διστάσει να δείξει τα έντονα συναισθήματά της και θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Το αν θα διασφαλίσει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού παραμένει ακόμα άγνωστο.

Οι αναγνώστες του Youweekly.gr γνωρίζουν πολύ καλά πως καθημερινά παλεύουμε και σας έχουμε τα πιο έγκυρα spoils για το Survivor, που δεν έχουν πέσει ποτέ έξω! Κάτι τέτοιο θα κάνουμε και για το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, οπότε συντονιστείτε...

Όταν οι παίκτες μπουν στο σπίτι θα σας τα αποκαλύπτουμε όλα πρώτοι, πριν καν συμβούν!

Δείτε το σημερινό 26/1 trailer του MasterChef 5

Οι αλλαγές στον πέμπτο κύκλο του MasterChef

Υπενθυμίζουμε πως φέτος λόγω κορωνοϊού υπάρχουν κάποιες μετατροπές στις διαδικασίες και στις φάσεις του παιχνιδιού.

Φέτος οι παίκτες δεν μπαίνουν ατομικά αλλά ανά τετράδες. Δεν θα υπάρχουν ομάδες και κονκάρδες και κανένας κριτής δεν θα έχει τους παίκτες της επιλογής του, άρα ο κάθε παίκτης θα είναι και ο coach του εαυτού του.

Επίσης, δεν θα υπάρχουν ποδιές, παρά μόνο η λεκτική επιβεβαίωση που θα τους δώσει το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Τέλος, κάποιοι διαγωνιζόμενοι θα είναι αρκετά τυχεροί καθώς θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν κατευθείαν το εισιτήριο για να μπουν στο σπίτι μόνο αν και οι τρεις κριτές δώσουν ένα μεγάλο "ναι".