Άγριες Μέλισσες 28/1: Σήμερα κάνει πρόταση γάμου ο Βόσκαρης στην Σοφούλα

Μια αναπάντεχη επίσκεψη στο Διαφάνι θα αναστατώσει τον Μελέτη και την Πηνελόπη…

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες 28/1: Σήμερα κάνει πρόταση γάμου ο Βόσκαρης στην Σοφούλα

Η εβδομάδα για τις Άγριες Μέλισσες κλείνει με μια εξέλιξη που περίμενε πως και πως το τηλεοπτικό κοινό! Σήμερα 28/1 ο Βόσκαρης θα κάνει πρόταση γάμου στην Σοφούλα αλλά κανείς δεν προμηνύει αυτά που θα συμβούν μετέπειτα...

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 83 στις Άγριες Μέλισσες

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους, αλλά ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η Δρόσω θα τον αφήσει για άλλον άντρα. Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως ο Νικηφόρος δεν έχει σκοπό να της δώσει το παιδί αν τον αφήσει. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του. Μαζί με το Νέστορα, βρίσκουν τον Ματθαίο για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες της αστυνομίας.

Ο Βόσκαρης κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της. Η Δρόσω θα βρεθεί με τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Θα μπουν νέοι κανόνες στη συμφωνία τους ή θα τιναχτεί στον αέρα; Η Ελένη με τον Λάμπρο ετοιμάζονται για την καταγγελία, μαζί με τις άλλες γυναίκες, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη στο Διαφάνι θα αναστατώσει τον Μελέτη και την Πηνελόπη…

Ο Βόσκαρης βιάζει και ξεφτιλίζει την Σοφούλα μετά το γάμο - Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες

Η Σοφούλα πίστευε πως στο πλευρό του Μάνου θα ζούσε το όνειρο και μια ευτυχισμένη ζωή! Ομως, μετά τον γάμο τους όλα θα αλλάξουν και σύντομα η νεαρή κοπέλα θα δει το σκληρό, βίαιο και βάναυσο πρόσωπό του! Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει αποκλειστικά όλα το ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Σοφούλα δεν δίστασε να τα τινάξει όλα στον αέρα προκειμένου να ζήσει στο πλευρό του Μάνου Βόσκαρη, ο οποίος της «πούλησε» έρωτα για να την έχει του χεριού του. Η νεαρή κοπέλα διαλύει τον αρραβώνα της με τον Αγγελο και στη συνέχεια ανακοινώνει τους γονείς της ότι είναι ερωτευμένη με τον διοικητή. Κανείς στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτή τη νέα σκανδαλώδη σχέση, ενώ ο Λάμπρος που το μαθαίνει το συζητάει με την Ελένη και προσπαθούν και οι δύο να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του αδίστακτου άντρα. Ομως ο Μάνος βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά και ζητάει τη Σοφούλα σε γάμο, με τον Τόλλια και την Παγώνα να δέχονται χωρίς να ξέρουν το ποιόν του.

Το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αγγελος, που βλέπει από τη μια τη γυναίκα που αγαπάει να τον παρατάει για δεύτερη φορά και από την άλλη να μπλέκει με τον χειρότερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει. Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να τη σώσουν από τα χέρια του Βόσκαρη, αλλά μάταια καθώς εκείνη είναι ανένδοτη: «Κανείς δεν σας δίνει το δικαίωμα να ανακατεύεστε στη ζωή μου! Και σας παρακαλώ να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά». Παράλληλα, ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα για όσα ακούγονται για εκείνον, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους για την επιλογή της κόρης τους να τον παντρευτεί. «Μήπως κάνουμε λάθος που δίνουμε το κορίτσι μας στον Βόσκαρη;», αναρωτιέται ο Τόλλιας, με την Παγώνα να συμμερίζεται μεν τη δυσπιστία του, αλλά από την άλλη να θεωρεί καλή επιλογή έναν άντρα με κύρος!

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης Σοφούλα

Ομως η Ελένη με τον Λάμπρο δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους. Ο δάσκαλος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Βόσκαρη και για τα δεινά που έκανε στην Ελένη όσο ήταν στη φυλακή και ο Τόλλιας σοκάρεται και απαγορεύει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Μάνο: «Αυτός ο άντρας είναι ένα τέρας και βιαστής! Σου απαγορεύω να τον παντρευτείς και μην τολμήσεις να τον πλησιάσεις ποτέ ξανά». Εκείνη αντιδρά και αποφασίζει να... διαβάστε την συνέχεια εδώ!