Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος (28/1): Νέα επίθεση του Μάρκου στην Αλίκη

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος (28/1): Νέα επίθεση του Μάρκου στην Αλίκη
TV24 28.01.2021 10:38
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Αντ1 Ήλιος αφού ο Μάρκος θα επιτεθεί στην Αλίκη ξανά.

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος

Ο Ντίνος εξομολογείται στη Λένα την αλήθεια για την δήθεν σχέση του με την Εύα. Η Λένα με τη σειρά της το λέει στον Πέτρο που αρχίζει πλέον να ανησυχεί σοβαρά για την αδελφή του. Ο Δημήτρης είναι σοκαρισμένος με την τροπή που πήρε η επίθεση του Στέλιου προς τον Γιάννη…

Οι τύψεις του που σκότωσε άνθρωπο – ακόμη και προσπαθώντας να σώσει κάποιον άλλο – δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Ταυτόχρονα, του δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω απ’ αυτήν την ιστορία, ενώ η Λήδα του αποκαλύπτει κάτι που έπεσε στην αντίληψή της και καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

ήλιος

Ο Χρήστος προσπαθεί να εντοπίσει την Μυρτώ, ενώ ζητάει από τον Δήμο να του πει όλη την αλήθεια για το τι συνέβη… Ο Μάρκος κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας, ενώ ήδη παρακολουθεί τις κινήσεις της στον υπολογιστή της.

Η Αλεξάνδρα είναι έξαλλη με τη Λήδα που είπε την αλήθεια στον Φίλιππο. Ο Φίλιππος θορυβείται όταν μαθαίνει από τον Πέτρο πως η Εύα δεν είναι με τον Ντίνο, αλλά βλέπει κάποιον πολύ μεγαλύτερό της. Η Αλίκη και ο Φίλιππος αποφασίζουν να πάρουν δραστικά μέτρα, πράγμα που εξαγριώνει τον Μάρκο, ο οποίος επιτίθεται ξανά στην Αλίκη…

Δείτε εδώ στο μεταξύ τι θα γίνει και στα επόμενα επεισόδια του Ήλιου!

Ήλιος - αποκλειστικό: Ο Φίλιππος εκδικείται την μητέρα του

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Φίλιππος θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τη μητέρα του που τον χώρισε από τη Λήδα.

Μια τυχαία κουβέντα της Σοφίας είναι αρκετή για να καταλάβει ο Φίλιππος ότι πίσω από τον χωρισμό του με τη Λήδα βρίσκεται η μητέρα του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις σχέσεις τους.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πλησιάσει τον Φίλιππο, όταν καταλαβαίνει ότι χάρη σ’ αυτόν έσωσε την εταιρεία της. «Ωστε δεν ήταν εκείνος που ήθελε να με καταστρέψει», μονολογεί και νιώθει μια ανακούφιση με αυτή της την ανακάλυψη. Ο Φίλιππος από την άλλη, εξακολουθεί να είναι οργισμένος με τη συμπεριφορά της Λήδας απέναντί του. «Δεν έχει καμία δικαιολογία.

Πληγώσαμε ανθρώπους για να είμαστε μαζί κι εκείνη τα γκρέμισε όλα έτσι ξαφνικά. Δεν μπορώ να τη συγχωρήσω», λέει στη Σοφία σε μια συζήτησή τους. Εκείνη όμως του πετάει μια τυχαία κουβέντα που θα τον βάλει σε υποψίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Πηγαίνει και βρίσκει τη Λήδα. «Η μητέρα μου φταίει που δεν είμαστε μαζί; Εξαιτίας της είμαστε χώρια;», τη ρωτάει.

Η Λήδα ομολογεί στον Φίλιππο την αλήθεια και του αποκαλύπτει τις απειλές της Αλεξάνδρας. «Για σένα το έκανα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πού θα έφτανε για να μας χωρίσει», του απολογείται. «Είχαμε πει ότι θα είμαστε μαζί στα δύσκολα, όποιο και να είναι το εμπόδιο», της απαντάει και φεύγει θυμωμένος.

ήλιος

Η μεγάλη σύγκρουση του Φίλιππου με τη μητέρα του στον Ήλιο:

Ο Φίλιππος είναι εξαγριωμένος με τη Λήδα. Τον πρόδωσε ενώ είχαν ορκιστεί ο ένας στον άλλον ότι θα είναι πάντα μαζί στις δυσκολίες σε ό,τι κι αν συμβεί στην κοινή τους ζωή. Με κλονισμένη πλέον την εμπιστοσύνη του απέναντί της και στη σχέση τους, ξεκινά σχέδιο εκδίκησης απέναντι στη μητέρα του. «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Πόλεμο θέλει, πόλεμο θα έχει», είναι τα λόγια του.

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα ψάχνει μανιωδώς ποιος θέλει να την καταστρέψει και δεν θα ησυχάσει αν δεν το μάθει καθώς κινδυνεύουν τα πάντα. Ο γιος της πάει και τη βρίσκει. Πάνω στο θυμό του της ομολογεί ότι η παγίδα εις βάρος της εταιρίας της είναι δική του. «Αυτό σου αξίζει να πάρεις για ό,τι έκανες προκειμένου να καταστρέψεις για μια ακόμη φορά τη ζωή μου», της λέει.

«Σου μίλησε η Λήδα;», τον ρωτάει οργισμένη. «Αυτή η γυναίκα θα σε καταστρέψει. Σε έχει στρέψει εναντίον όλων». Οι σχέσεις του Φίλιππου και της Αλεξάνδρας διαρρηγνύονται όσο ποτέ. Εκείνη είναι έξαλλη με τη Λήδα και δεν θα αφήσει τα πράγματα ως έχουν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος - αποκλειστικό: Απάγουν την Μυρτώ!

Ήλιος: Ο βιαστής της Αλίκης τα φτιάχνει με την κόρη της

Share