Ήλιος - αποκλειστικό: Η Αλίκη ορκίζεται να σκοτώσει τον Μάρκο

Εφιαλτικές στιγμές στην οικογένειά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος - αποκλειστικό: Η Αλίκη ορκίζεται να σκοτώσει τον Μάρκο

Η Αλίκη αποφασίζει να αναλάβει μόνη της δράση για να γλιτώσει την κόρη της από τον Μάρκο στα επόμενα επεισόδιο του Ήλιου, γνωρίζοντας πως ο πραγματικός του στόχος είναι η ίδια. Την ίδια ώρα η κόρη της ζει έναν εφιάλτη στα χέρια του.

Η Εύα ξυπνά τρομαγμένη μέσα σ’ ένα βαν, ενώ ο Μάρκος ετοιμάζεται να φύγει χωρίς εκείνη - δείτε εδώ την απόφαση που πήρε για τον Μάρκο. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό της, κερδίζοντας έδαφος από τις μαρτυρίες της Αλεξάνδρας και του Πέτρου. Η Αλίκη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που θα βοηθήσουν να βρεθεί η κόρη της. Εντρομη θα ανακαλύψει ότι ο απαγωγέας της Εύας είναι ο παραλίγο βιαστής της. «Χριστέ μου. Το παιδί μου κινδυνεύει. Δεν το έσκασε μαζί του με τη θέλησή της.

Μάρκος Ήλιος

Έστι ορκίζεται η Αλίκη να σκοτώσει τον Μάρκο στον Ήλιο

Την απήγαγε», αναφωνεί και συνειδητοποιεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Την ίδια ώρα η Εύα περνάει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου. Το μαρτύριό της δείχνει να μην έχει τέλος αφού ο άντρας που έχει μπροστά της είναι ένας μανιακός, που ξεσπάει πάνω της. Ο Μάρκος πλέον της λέει ανοιχτά ποιες είναι οι προθέσεις του. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Η Αλίκη αποφασίζει να αναλάβει μόνη της δράση για να γλιτώσει την κόρη της από τον Μάρκο, γνωρίζοντας πως ο πραγματικός του στόχος είναι η ίδια.

Ήλιος Spoiler

«Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια έτσι και κάνει κακό στο παιδί μου. Δεν θα γλιτώσει και θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό», φωνάζει. Ταυτόχρονα, η Εύα παίζει το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθειά της να το σκάσει. Ο Φίλιππος φτάνει έντρομος στο σημείο που φαίνεται ότι βρίσκεται η κόρη του. Τελικά τη βρίσκει αλλά ο Μάρκος έχει καταφέρει να φύγει. «Κοριτσάκι μου, όλα τελείωσαν», της λέει και τη σφίγγει στην αγκαλιά του.

Ο Δημήτρης τραυματίζεται θανάσιμα

Ο Μάρκος δεν μπορεί να αντισταθεί στην εμμονή του για την Αλίκη και πηγαίνει στη φάρμα. Την ίδια στιγμή βρίσκεται εκεί και ο Δημήτρης που έχει πάει για να την προστατέψει, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Ενας θόρυβος θα τρομάξει την Αλίκη και θα στρέψει το όπλο της προς την κατεύθυνση που στέκεται ο Δημήτρης. Το κακό αποφεύγεται την τελευταία στιγμή. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα που δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα όσα πέρασε, αλλά και την Αλίκη που έχει βάλει στόχο να εντοπίσει τον Μάρκο με κάθε τίμημα. «Δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνεις. Εχει αναλάβει η αστυνομία να τον εντοπίσει», της επισημαίνει, αλλά εκείνη είναι αμετακίνητη.

Ο Δημήτρης προσπαθεί κι εκείνος να την πείσει να σταματήσει να προκαλεί τον Μάρκο και να θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο. «Δεν θα ησυχάσω αν δεν τον δω να σαπίζει στη φυλακή», είναι τα λόγια της. Η Αλίκη κάνει μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να προκαλέσει τον Μάρκο. Ο Δημήτρης και πάλι θα γίνει ο φύλακας άγγελός της, αλλά αυτή τη φορά το τίμημα και για τους δύο θα είναι μεγάλο αφού ο Δημήτρης τραυματίζεται θανάσιμα στη συμπλοκή. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται. Μπαίνει στην εντατική και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Ολοι αγωνιούν για εκείνον. Ο Μάρκος εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη, γεγονός που ενισχύει τον φόβο όλων για μια νέα επίθεση.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη