Νατάσα Θεοδωρίδου: Με ρόλο «έκπληξη» στην σειρά του Mega, Έξαψη

Πως θα την δούμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: Με ρόλο «έκπληξη» στην σειρά του Mega, Έξαψη

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σύμφωνα με πληροφορίες θα εμφανιστεί σε ρόλο έκπληξη στη σειρά του Mega Έξαψη από την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε τι ρόλο θα δούμε την Νατάσα Θεοδωρίδου στην Έξαψη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τραγουδίστρια δεν θα εμφανιστεί σε ρόλο ηθοποιού αλλά θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων της σειράς.

Τα στελέχη του σταθμού θέλοντας να ευχαριστήσουν το τηλεοπτικό κοινό για την προτίμησή του και που έχει αγκαλιάσει τη νέα σειρά της Τίνας Καμπίτση, αποφάσισε να τους κάνει αυτό το δώρο με την φωνή της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας.

Από αύριο, λοιπόν, οι τίτλοι αρχής της Έξαψης με ένα νέο τραγούδι από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που αναμένεται να αγαπηθεί. Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια είχε βάλει «φωτιά» στα νούμερα τηλεθέασης στην εμφάνιση της στο «Σπίτι με το Mega»

έξαψη

Διπλός χωρισμός στην Έξαψη - Εβίτα και Κλαίρη παρατούν τον Αλέξανδρο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Έξαψη αφού σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, τόσο η Εβίτα όσο και η Κλαίρη, θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να παρατήσουν τον Αλέξανδρο.

Η Κλαίρη, αφού καταδίδει τον Γιάννο στην αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του Αλέξανδρου, καταφεύγει σε ένα μοναστήρι για να βρει την ηρεμία της. Εκεί θα τη συναντήσει ο Αλέξανδρος, χωρίς να υποψιάζεται ότι η Εβίτα είναι στο κατόπι του.

Ο Αλέξανδρος, μετά την επίθεση που δέχτηκε στον όρμο από αγνώστους, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και δίνει κατάθεση για το συμβάν στον Μηνά. Στην ερώτηση για το αν τους αναγνώρισε, εκείνος απαντά: «Οχι. Δεν πρόλαβα να δω τα πρόσωπά τους. Αιφνιδιάστηκα». Την ίδια ώρα ο Τζώρτζης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο υπαίτιος πίσω από τον ξυλοδαρμό του Αλέξανδρου και γίνεται έξαλλος. «Αυτό είναι καταστροφή», μονολογεί.

Η Κλαίρη με τη σειρά της υποπτεύεται τον Γιάννο για την επίθεση κατά του Αλέξανδρου στον όρμο. Μόλις επιβεβαιωθούν οι υποψίες της για την ενοχή του άντρα της, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες και για τους δύο κι αυτό γιατί τον καταδίδει στην αστυνομία. Στη συνέχεια, θέλοντας να καταστρέψει κάθε δεσμό με τον Γιάννο, διαλύει τον κήπο και καταφεύγει στο μοναστήρι για να βρει γαλήνη. Εκεί συναντά ένα κοριτσάκι, την Αγάπη, που έχει περάσει δύσκολα και θέλει να την υιοθετήσει, ενώ και η Βίκυ ξυπνάει από το κώμα.