Masterchef 5: Ο Παύλος ήταν ο μοναδικός που κέρδισε το golden pass

Απέκτησε την πολυπόθητη ποδιά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Ο Παύλος ήταν ο μοναδικός που κέρδισε το golden pass

Ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το golden pass στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef 5 και να πάει κατευθείαν στο σπίτι ήταν ο Παύλος!

Ο συγκεκριμένος παίκτης αρχικά συγκίνησε με την ιστορία του, αποκαλύπτοντας μέσα σε όλα πόσο δύσκολο ήταν να ανακοινώσει στην οικογένεια του ότι είναι ομοφυλόφιλος, εξαιτίας του ότι μένανε σε ένα μικρό χωριό.

Ο ίδιος όπως δήλωσε στα 17 χρόνια αποκάλυψε στους γονείς του την πραγματική του ταυτότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακολούθησαν εύκολα χρόνια.

Ωστόσο, δεν εγκατέλειψε ποτέ το όνειρο του, την μαγειρική, και με ένα πολύ νόστιμο πιάτο κατάφερε να συγκεντρώσει 3 ναι και να πάρει την πολυπόθητη ποδιά! Σε αντίθεση ωστόσο με τον Παύλο, μια παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοίνωσαν ότι δεν περνάει στην επόμενη φάση.

Masterchef 5 ο Παύλος ήταν ο μοναδικός που κέρδισε το golden pass

MasterChef 5: Αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης

Η πρώτη εβδομάδα του MasterChef 5 στον αέρα του STAR στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αν και τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αυτά που ανέμενε η παραγωγή!

Ωστόσο, επειδή η πρώτη φάση τελειώνει σιγά σιγά και οι διαγωνιζόμενοι που έχουν πάρει δυο μόνο ναι θα περάσουν στην δοκιμασία του bootcamp το κανάλι αποφάσισε να "εθίσει" περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό στην μαγειρική και αυξάνει τις ημέρες προβολής του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που ανακοίνωσε η εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Παρασκευής το ριάλιτι μαγειρικής από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00.

Την Πέμπτη στις 21:00 στο STAR θα προβάλλεται η νέα του σειρά "Έρωτας με διαφορά" που έκανε, μάλιστα, την πρεμιέρα της εχθές το βράδυ και χτύπησε απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης.