Masterchef 5: Λαχτάρισε η διαγωνιζόμενη με τον Σωτήρη Κοντιζά - «Έπρεπε να είναι λοχαγός με το αυστηρό ύφος που έχει»

Την τρόμαξε για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Λαχτάρισε η διαγωνιζόμενη με τον Σωτήρη Κοντιζά - «Έπρεπε να είναι λοχαγός με το αυστηρό ύφος που έχει»

Το ολοκαίνουργιο επεισόδιο του Masterchef μόλις ξεκίνησε και ο Κοντιζάς με το αυστηρό του ύφος κατάφερε να τρομάξει για τα καλά μια παίκτρια.

Η πρώτη τετράδα του σημερινού επεισοδίου εισήλθε στο πλατό της εκπομπής και ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το καλύτερο πιάτο που θα μπορούσε να τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Masterchef 5 Λαχτάρισε η διαγωνιζόμενη με τον Σωτήρη Κοντιζά

Στον πρώτο πάγκο βρισκόταν μια παίκτρια που ο Σωτήρης Κοντιζάς άθελα του κατάφερε να την τρομάξει με την ερώτηση του. Η ίδια ήταν αρκετά προσηλωμένη στο πιάτο της και μόλις ο κριτής την ρώτησε κάτι παραπάνω για αυτό που ετοιμάζει, η ίδια λαχτάρισε.

Μάλιστα, η διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να δηλώσει πως θα πήγαινε πολύ στον κριτή να είναι.. λοχαγός λόγω του αυστηρού ύφους που έχει!

Ο ίδιος λίγο αργότερα ωστόσο, την «τρόλαρε» λέγοντας της πως στην σχόλη μαγειρικής που πήγε μάλλον έκανε κοπάνες και δεν έμαθε πως να κόβει το φιλέτο. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι το χθεσινό επεισόδιο πάτωσε στα νούμερα τηλεθέασης!

O Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει τον γιο του και τον τρολλαρεί για το κούρεμα του - «Θυμίζει playmobil»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αποδείξει πολλές φόρες το χιούμορ που τον διακατέχει και αυτό μας το επιβεβαιώνει μέσα από το τρολλάρισμα που κάνει στον γιο του.

Ο γνωστός σεξ και κριτής του MasterChef είναι ο «χαζομπαμπάς» που όλοι λατρεύουμε και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειας του.

Χθες λοιπόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανάρτησε μια φωτογραφία με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και τον τρόλλαρε δημόσια για το κούρεμα του!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τέτοιες μέρες μπορεί να συναντήσετε κάτι ζωάκια που εύκολα τα μπερδεύεις με μαϊμουδάκια. Μοιάζουν να είναι κουρεμένα με τσάπα κ θυμίζουν playmobil που τρώνε περισσότερα μελομακάρονα από αυτά που τους αναλογούν.

Ευγενική παράκληση. Μην τα ταΐσετε. PS: Επειδή μια μέρα θα μας ζητάει τα ρέστα, τον έχω ηχογραφήσει να αρνείται να κουρευτεί»!

γιος του Σωτήρη Κοντιζά